300 cc Amerikan motosikleti

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
tamam reis beg şimdi detaylı okuyunca çaktım hinliği...ÇİN den mal alan satan üreten getiren götüren herkese düdük makarnası benden...:p

yav öleymiş kanka...bi ÇİN den garı getirmediler altımıza...madem herşey ucuz...töbe töbeee...:queen: akşam vakti bozdurdular niyeti yine...BBRR abi bunu açıklasın...niye Ruslara talep var...Rus avradı ve Çin avradı arasındaki 7 farkı ancak o söyleyebilir bize...:p

kankü sen motörü niye satıyon bu arada...:silent:

ohho sattım bile msn e gel :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
slm

slm 300 cc yenı ybr amerikan versıyonu:rendeer: Guzel olmus

19 değil 23,8 Hp yazı yo yanlış okumıuşsun herhalde....:wiinkk::wiinkk:

hayır, arkadaş önce 19 yazmıştı sonra benim mesajım üzerine mesajını düzeltti :cat:

akileos ve 2rule...bu gece aynı masada yanyanaydınız he ...

Temel&Tuğrul Aşkı ...:p yannışnıknan birbirinize kitlemeyin...:p

ohho sattım bile msn e gel :mrgreen:

abi msn hata veriyo...

yok kanka Akielosu herkeş yannış annar insanlar biraz...:p

mesela nankör...kıngman...hep yanlış anlamışlardır kendisini...:p

:queen::queen::queen::cat::cat::cat::cat:

benmiçok karışığım yoksa yawww....:queen::queen::queen::bounce:

yedinmi kokoreçi..

Son düzenleme:
:queen::queen::queen::cat::cat::cat::cat:

benmiçok karışığım yoksa yawww....:queen::queen::queen::bounce:

yedinmi kokoreçi..

yok usta yiyemedim...ölüyorum açlıktan...sanayi başında bir kokorecci var aslında he...vallaha üşenmesem çıkıp yicem...bu saatte dürümcülerde var ama off...Allamm bu ne acı ne keder...Allah kimseyi açlıkla ıslah etmesin...zor abi zor...dayadılar çayı çekirdeği...offf rabbim sana geliyorummm...:p

Amerikalılar 600 cc yi başlangıç motoru olarak görür, hayatta binmezler 300 cc 'ye. +1000 cc onlar ideal motor olarak görüyorlar. 2500 cc otomobil bile onlar için küçük arabadır.

Bence de gayet güzel bir alternatif yaratmışlar:cat:
Fiyatına da laf edilemez...tabi USA koşullarında..

Süper görünüyor görüntüye 10veririm ben 23beygirde yeter bence yani 140falan rahat yapar.

Motorun amerikayla hiç bir alakası yok zaten hali hazırda regal raptorun nkt1 ve nkt2 modelleri var.Buyrun regalin kendi sitesinden bakın.Amerika falan hikaye.Kanuninin tamamen türk malıyız demesi gibi bir şey. buyrun link. http://www.regal-raptor.net/ebay/streetbike250-01.jpg

aynen öyle, Zaten Johnny Pag denen şahıs Amerika'da chopper üreten biridir. Ancak Regal Raptor ile ortak bir proje yaptılar. Spyder. Designer Johnny üretim yeri Çin Regal Raptor fabrikası Lifeng group... Adam uzunca bir süre bu proje için çinde yaşamış ve sırf o motor için 250 yeni parça üretilmiş. Amerika'ya ithalini de Johnny abi yapıyor. Bu model de Lifeng'in bir üretimi. Amerika'ya ithal eden ise yine Johnny...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar