alper_tim' Alıntı:VIP arkadaşımıza katılıyorum lütfen polislere adres vermeyin:queen:
Motosiklet hastası polis arkadaşlar var....
Adamlar motosiklet için herşeyi göze alır..:cat:
alper_tim' Alıntı:VIP arkadaşımıza katılıyorum lütfen polislere adres vermeyin:queen:
KISKANÇcrato' Alıntı:VIP kısmıyla ne demek istediğini anlamayan arkadaşlar vardır
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=13094
Peril' Alıntı:hissedenler etmiştir bu bana yeter...![]()
evett nerde videolarımızzz yaa..ayrıca resimlerde az kişi gözükmüşüz ,daha fazlaydık
Kartal23' Alıntı:ay ay ay... peril... nasıl güneşsiz bir yaz düşünülemesse sensiz bir ortam düşünülemez... ben sadece latife yaptım...
zuhtupasa' Alıntı:Yaw yeni resimler geldikçe dahada üzülüom yapmayın yaw.r:
r: :salut:
dostdark' Alıntı::rendeer: vın vın elerine sağlık resimler süper:rendeer:
Arkadaşlar benim menü açıklamama gerek yok heralde arkadaşlar kutu kola patates olayının resimlerini yayınladılar zatenGelişim Sürücü Kursu' Alıntı:V.İ.P var arkadaşlar ok sonra konuşalım hani saygıda kusur falan.Buarada dünkü V.İ.P. menüyü açıklıyorum ..... Tas kebabı, kuru fasulye ve ayran ......:cherry:
Ya işte bak Biz halkız kardeşim nerde öyle VİP LİK MİP LİK rüyamızda göremeyiz....dostdark' Alıntı:Arkadaşlar benim menü açıklamama gerek yok heralde arkadaşlar kutu kola patates olayının resimlerini yayınladılar zaten![]()
Rica ederiz. Bizim için zevkti. Bu arada kardeşimin hakkını yememek lazım. Resmi kırmızı çekti
Alperrrrr tiyo vermesene bu akşam yine basın akın edecek senin yüzündenalper_tim' Alıntı:VIP menü hakkaten dehşet hele VIP nin ballandıra ballandıra anlatmasını cd ye çekmek lazım dı bundan sonra VIP yi iyi takip etmek lazım bu akşam LAİLA ya gidiyomuş onu duydum:queen: