alper_tim benim t-shirt lerimi unuttun ya yatacak yerin yok senin :queen: :queen: t-hirtlerim nerdeeeeeeeee:queen: :queen: t-hirtlerimi istiyoruuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmm ::sos:: ::sos::
aidikurt' Alıntı:gelemeyenler uzulmesın taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 1 yıl sonra gene var taaaaaaaaaaaaaa 1 sene sonra:mrgreen:
![]()
demonicdreams' Alıntı:Adamlar bi de sitenin adresini falan aldılar. Resimlere bakacaklarmış. Çevirildiği için bu kadar mutlu olan bir insan grubu daha görmemişlerdir herhalde. Alem insanlarız biz
Konuyu Toplam 45 üye okuyor. (33 Kayıtlı üye ve 12 Misafir)
demonicdreams, 73umut, aidikurt, alper_tim, BRUCE, daytona, G-Strider, gamas, Gizelle, GreatWhiteShark, gurzan, Kartal23, kepir, komtan, koray_77, kotumuren, LaCiVerTSaRi, ledo, metin67, mkmemory, mo-zat, Mr-Metal, Plaid, sahapimer, SAVASXXL, sertan22, Slwer, SoD, sukida, tunoka, vedat kaya, yageo, zoki
Ne motoGP'ymiş be! online okuyucu sayısı gelen sayısından çok maaşallah!
VIP arkadaşımıza katılıyorum lütfen polislere adres vermeyin:queen:dostdark' Alıntı:Yaa arkadaşlar ikide bir polislere site adresini vermesenize ya:queen:
Şimdi topic de yazacağız gezi mezi ehliyetsiz geliyoruz filan :queen:
:cat: Bu fikri sevdim :cat:Kartal23' Alıntı:onlarda katılsalar bizim gruba... fena mı olur... hani çevirmelerde falan yanımızda olsalar..:cat:
Kartal23' Alıntı:aaaa.. perilcim... yoktun...yokluğunu kimse hissetmedi gibi...
:queen: ben şimdi yazsam VIP olduğum için çok yazıyor diyecekler:queen:koray_77' Alıntı:17 üye okuyor ama kimse birşey yazmıyor yaaa valla abi neden böle yapıyorsunuz ya...:salut: :salut: :salut:
koray_77' Alıntı:alper abinin msn si varmı ya forumda nicide alpermi?