30 NİSAN PAZAR MOTO GP!ye GITTIK!! FOTOGRAFLAR!! VIDEOLAR!! YORUMLAR!!

MOTOGP Müdahale Hakemlerimiz

Arkadaşlar , motosiklet.net'in gururu , moto gp müdahale hakemleri ,
28 - 30 NİSAN İSTANBUL PARK görevlerini en iyi şekilde gerçekleştirdi.

Türkiyeyi en iyi şekilde temsil eden hakem arkadaşlarıma ,
Başhakem Tolga Tolon'a , Teknik Direktif Osman Lav'a ve bizle birlikte çalışan Portekizli Hakem Pedro'ya Teşekkür ediyorum...

Görev Yapan MT'li Hakem Arkadaşlar:
*viper_1
*nevZAT150
*alpayism
*gurzan
*alestevardiya
*jasmin
*umut_utu
*commandotore (aramıza hoşgeldin)

işte pistlerin tek hakimi viper_1
cdsc1py.jpg

Teftiş turu için son hazırlık...
dfbfd5ut.jpg

Görev yerim (Vazife Kutsaldır)
Kule 19 / (T)Pist 23 / (F)Bayrak 25
fdvf8ix.jpg

Daha yeni geldim , çok yorgunum hemen 2 foto ekliyip kaçacam ama sanırım NEVZAT150 de burayı boş bırakmaz...
Birkaç gün içinde bomba fotoları da eklerim sanırım :) Hakemlerin kamera arkası görüntüleri :queen:

Diğer arkadaşlar da isim yazdırsın :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar çok yorgunum klavyede bir sürü tuşş görüyorum. içlerinden zar zor seçip bunları yazabildim

evet bende ordaydım hatta motorlardan çok tribünlere baktım belki yaka kartı görürüm diee. ama olmadı... inş bir sonraki seneye...

maceranın tam göbeğinde olmak çok güzeldi şimdi dinlenmeliyim 5 günden beri evimden uzakta uykusuz günler geçirdik... viper bilir bu duruumu ancak..

inş en yakın zamanda resimler eklicem..

işte beni görev alanım ve kulübem..

start düzlüğüne girerken ki viraj ın ilk düzlüğünde görev yaptım yani büyük seyirci tribününün hemen bitişiğindeki yani seyircilerin sol tarafındaki viraj çıkışı düzlüğü benim alanımdı belki resimlerden anlarsınız hangi alanda görev yaptığımı..

daha sonra resimler ekleyeceğim..

Son düzenleme:
resimler nerde arkadaşlar cenk zaten uyuyordur başka çeken varmı

eh be arkadaşlar, hesapta resim başlığı açılmıştı :)

neyse, ben bu gezide çok eğlendiğimi belirtmeliyim.

gezi yolculuğu iyi başladı, ama toplu sürüş sırasında olanlar hiç hoşumuza gitmedi ve MT' ye hiç yakışmadı. istanbul park alanına giriş müthişti, resmen herkes saygıyla yol verdi :)

dönüşte zaten olanlar oldu :) özellikle VIP muhabbeti sırasında kahkalarla gülmemize yol açan Dostdark the VIP*, ebo, mert ve diğer arkadaşlara (çok güzel bir muhabbet ortamında kimsenin adını, bırakın nicklerini bile öğrenemedim :pr: , ama tarif edebilirim hepinizi, ediyim mi noolur :) bi de giderken utanmadan çok memnun oldum dedim ya, ühü affetmeyeceğim kendimi :p ) çok teşekkür ederim.

ayrıca, motogp dönüşü sıkıntılarımla üzdüğüm herkese, özellikle benim benzin sıkıntılarımla uğraşan ebo ve skullhunter'a çok teşekkür ederim. ve hepinizden özür dilerim.

bu arada hyo kullanıcılarının dayanışmasına da şahit oldum, hiç tanımadığım bir gv250 kullanıcısı beni benzinliğe kadar götürme teklifinde bulundu mutlu oldum :)

*VIP konusuna bilahare gelinecektir. eminiz :)

paylaşım için teşekkürler...

bizde sizleri aradık yarışa yakınsınız..tel örgülerin ardından cekmektense makınaları size verip yakın çekim yaptıracaktık..:)
koca pankart açtık onudamı görmediniz beyawwww..:)

günün sözünüde ben demişim (tuzla sahil e nasıl çıkarız) diye yolu ben biliyordum ya orda baktım mert koptu :)

yarışın başlamasına yarımsaat kala çıktığımız tribün değiştirme, eş dost akraba ziyareti gezisinin ilk ayağını anca 2. turda tamamlayabildik (nası bi pistse artık :silent: ) neyse, 10.tura kadar falan 8. tribünden izledik yarışı ki en başında buraya gelebilirmişiz, keşke gelseymişiz. sonra kalktık geri dönelim dedik, yarış bitmişti biz geri dönene kadar :) herşeye rağmen, güzeldi. yılda bir sefer yapılan organizasyonun bir sonraki senesine yetişip yetişemeyeceğimizi kimse bilemez, o yüzden kaçırmamak lazımdı :wiinkk:

abi süper geçmiş bu muhabbet kaçmazdıda neyse batsın bu dünya deyip geçiştircez artık :pr:

biz yokuz ya iice eğlendiniz dimi

ya arkadaşlar bu arada benim tişörtle kim ilgilendiii

Kartal23' Alıntı:
gelemeyenler tüh desinler. çünki çok güsel di yarışlar..

tühh :mrgreen: :mrgreen:

T.V den izlemek te güzeldi :p :p :p
Bir de sağolsun aşkım cepten dinletti :cherry: :cherry: :bounce:
Neyse bi daha ki seneye işaallahh....:)
Rossi ciler kahrolmuştur :cherry: :cherry:

abi yarıs harbiden superdi ama ben sizi bulamadım ona cok uzuldum:salut:

Forumdan Uzaklaştırıldı
adamlar 22 tur attı bi tanesi devrilmedi ya helal olsun
yoksa bizim görmedigimiz yerde devrilen oldumu

Oldu tabi olmaz mı???? Repsol vardı ya turuncu görmedin mi yaaa....

Arkadaşlar Fotograflari Inceledikten Sonrada Anladimki Kaçirdigim Güzel Bir Geziymiş Ama Elimde Degil O Gün çanakkaledeydim Inşaallah Bir Dahaki Sefere Size Katilacagim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Forumdan Uzaklaştırıldı
dishy' Alıntı:
hiç bişey yok gibi kalkıp devam etti 10. bitirdi :)

vay utanmaz herif hem kaza yapıyo hemde bişey olmamış gibi devam ediyo :)

ne yapsın adam devam edecek tabi oturup ağlıcak hali yok ya :)

bn olsam ağlarım hahahahahaaa :mrgreen: :mrgreen:
ki geçen ki kazam da ağladım ama acımdan değil motorumun o hale gelmesinden :salut: :salut:

Forumdan Uzaklaştırıldı
dishy' Alıntı:
bn olsam ağlarım hahahahahaaa :mrgreen: :mrgreen:
ki geçen ki kazam da ağladım ama acımdan değil motorumun o hale gelmesinden :salut: :salut:

aa kazamı yaptın çok geçmiş olsun üzüldüm

Super Moderator
walla herşey süperdi arkadaşlar yalnız o kadar yer değiştirdik ettik bi tane düşen adam göremedik boşa gitti paralar :queen:
dodo beach de ki muhabbet süperdi herkese teşekkürlerimi iletirim dostdark arkadaşımız artık VIP olmuştur herkesin bilgisine :queen: :wiinkk:
dogma'ya ve beni artçı alan yiğenine çok teşekkür ederim hiç bi motorda bu kadar yatmamıştım sağolsun süratde güzeldi:cat:
bana bilgilerini esirgemeyen ve regalle tur atmamı sağlayan regalci dostlarımada teşekkür ediyorum yakında bende aranızda olucam regalimle:wiinkk:
herkese herşey için teşekkür ederim

gene ınanılmaz keyıflıydı nede olsa motosiklet net camıyasıyla gittik.Bu grupla turk sanat muzıgı konserıne bıle gıtsek keyıflı olurdu allah azımızın tadını bozmasın hep neselı olalım ve bırcok org bulusmak dılegıyle.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar