30 NİSAN PAZAR MOTO GP!ye GITTIK!! FOTOGRAFLAR!! VIDEOLAR!! YORUMLAR!!

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Cok guzel bir gun gecirdim. Bostanci'daki iett otobusunu kacirdim, arabasi olan o esnada tanistigim birileri hem goturdu hem de getirdi. Manyak derecede balliyimdir.

Yaristan bahsedecek olursam cekismeliydi. Siteden kimseyle tanismamis olmam bugun yasadigim en buyuk olumsuzluktu. Tee oralara kadar geldim, e mtcileri de gorurum derken abicim bi de baktim yanlis bolumundeyim pistin.

Saglik olsun, herkese selamlar. Umarim baska sefere ayni sey olmaz.

ne kadar sevimliyiz biz öyleeee:)
ah be paşam sende olsaydın keşkeee hiç tadı olmadı sensiz :)
süper bi gün süper insanlar çok güzeldiiiii

geri dönüşte netmavisi , lespaul 84 ,yoksa rossidenmi gazı aldım motor hayatında ilk 360 km / 3 = 120 km gördü bir dahaki yarışlara katılma kararı aldım:queen:

bu arada çayırlarda çektirdiğim resimleri koymamışlar halen:salut:

inanın koymazsanız birdahaki sefere sanatsan nü resimleri çektirmezsem::utangac:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bi gündü :) serkan abiye t-shirtler için çok teşekkürler ellerine kollarına emeğine sağlık ;) güzel bi gündü her nekadar erken ayrılmak zorundada kalsam olsun çevrildik bide polisle pozlarımız var ilk çevrilmem die :) heheh birimizde fena sıyırdı diğer sokağa kaçtı heheh helal sana :) bu arada gelen gelmeyen herkese thanks...

of varyaaaa çok yoruldum sanki ben kullandım o motoru sinaaaannn sinaaannnn bi daha uzun yolda artçı olursam sana:p

senin motor iyi gene kıpraşımı [ vibrasyon u] az ya ben naaapim :)

womanrider' Alıntı:
of varyaaaa çok yoruldum sanki ben kullandım o motoru sinaaaannn sinaaannnn bi daha uzun yolda artçı olursam sana:p

noLdu be :) naptım gene yaa alla alla ya sen varsın dıe basmadım daha boşta 10 km kadran kaldı sen olmasan onuda gorurdum ama neyse ıstemıosan sen bılırsın artcısız gıderım bende şünkü senın yerını kımse dolduramas :)

hboyraz' Alıntı:
geri dönüşte netmavisi , lespaul 84 ,yoksa rossidenmi gazı aldım motor hayatında ilk 360 km / 3 = 120 km gördü bir dahaki yarışlara katılma kararı aldım:queen:

beni bahane etme ben napptım herkes bana çamur atıo aaaa olmaz ama bu kadarda :p :queen:

Son düzenleme:
moto gp

arkadaşlar resim çekenler olduysa forma koyabilirler mi ben de istanbula gidip izlemek isterdim keşke izmirden bir organizasyon yapabilseydik

Forumdan Uzaklaştırıldı
kısa, sırf ses için

kötü bir film ama gelemeyenler icin bir sey ifade eder

bu arada ben T9-T12 arasını gören, paddock un arkasında kalan açık alandaydım.
Birkaç gündür internete giremediğimden gelen diğer arkadaşları bulup da tanışamadım. Fuarda aldığım yakakartımı çantama taktım yline de göremedim kimseyi. Ne yapalım diğer bir organizasyonda buluşuruz umarım.

Süpper bi gündü

Süpper bi gündü,
yaw arkadaşlar bu motoGP de direk 1000liklerlen katılınıyormu, uğraştırmasınlar 125,250 felan....

Oraya vardığımızda 125cc nin sesleri geliyordu maalesef izleyemedik, 250cc yarışına yetiştik, seslere hasta olduğumuzu sandık. Aslında motoGP başlayana kadarda öyleydi.

250lik yarışı sonrası şööle dolaşalım dedik, bi baktık ana tribündeyiz, ee bari gelmişken yarışı burdan izleyelim dedik. Gerçi izlemekmi dinlemekmi daha fazla keyif veriyor kararsızım.

start anı:18mb,goruntu hiçbiseydir, ses herşeydir (en azından bazen), ana tribünden ses bööyle duyuluyordu, özellikle start anında ses nirvanaya ulaştırıyordu yarışseverleri.
http://www.hemenpaylas.com/download/615849/CIMG0731.AVI.html

İstanbul Parka giderkene seyir halinde video 97MB ikinci bölüm,bu kısım kaskla aracın sunroof'undan sarkılarak çekildi, sesi kısın rüzgar sesi çok var.(grupla gidenler kendilerini görecekler,Lev.Bost.Tuzla. grubu birleşik, motoGP ye girişe kadar, )
http://www.hemenpaylas.com/download/625348/cimg0688.avi.html

İstanbul Parka giderkene seyirhalinde video 68 MB birinci bölüm. sesi kısarak izleyin rüzgar sesi çok. Bu kısım arabanın inden çekildi.(levent,bostancı ve tuzla grubu birleştikten sonra, motoGP'ye çeyrek kala)
http://www.hemenpaylas.com/download/626007/cimg0687.avi.html

Forumdan Uzaklaştırıldı
kısa, sırf ses için

kusura bakmayın zip olarak dahi 1.80 mb falan ama ben de başka türlü eklemeyi bilmiyorum

sesini ayıklayabilirsem eklerim

NeTMaViSi sen bizim herşeyimizsiiiinnnn latife yaptım ben o koltuu başkasına bırakırmıyım hiç olabilermi varmı öyle bi ihtimal
biricik arkadaşım akıl ve direksiyon hocam daha ne isterim allahtan can dostum bnm:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
GP den ses

videodan sesi ayırdım koydum

Ben de ana tribündeydim, çok harika resimler we wideolar çektim ama, tam bilqisayara aktarırken, makinanın şarjı bitti : )) şans işte, ancak yarın akşam yükleyebileceğim, fakat, siteye eklemem için bana yardımcı olacak birilerine ihtiyacım war, bana özel mesaj atarsanız (yardımcı olacak arkadaşlar) çoookkk memnun olurum : )

not: cidden süpper bi yarıştı : ) qeçen dönemden daa da iiydi : )

her şey güzeldi de şu yarışlara gitmek yer aramak ve organizasyonun beceriksizliği yer sorup bilemiyoruz demeleri ve geri dönerken otobüs için sıra beklemek sinir verici 1 saatlik yarış için bugun 6 saatim yollarda geçti bi daha otobüsü denersem eğer rossi gibi yarışı kazanamamış olayım emi...bugün asıl yetişmek için yarışan bendim be

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar