30 NİSAN PAZAR MOTO GP!ye GIDIYORUZ!! MOTO GP!ye GIDIYORUZ!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yağmur varsa mangal olayı yaş:p
Şemsiye alsak herkezde bir artcı alsa ıslanmadan gideriz di mi:silent:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Elime iki adet Gold Ana Tribün davetiyesi geçti. Arkadaşa bugün aldırdığım açık biletleri elimde öyle kalmış olacak. Varsa henüz biletini almamış birileri (2 kişi) pazar günü buluşmada verebilirim!
(Şu an elimde değil biletler)

ben bilet bulamadım hala dergi falanda yok bizim buralar birazcık texas oludugu için genelde silah dergileri satışı daha fazla hit durumda o yüzden motor araba dergisi pek yok :)

dostlarrr... meteorolojinin internet sitesine güvenmeyin yağmur der kar yağar...
bulutlu der atletle gezecek kadar sıcak olur.... demek istediğimi anlamışsınızdır... cumartesi olmadan karamsar davranmayalım... veeeeee herkes motorunun bakımını yapmaya başlasın.. ve montların ceplerini fulll doldurun scooter ciler selelerin altı boş olursa pistler ağlar size.... haydi pikniğeeeeee...:queen:

arkadaşlar ben motorla gelemicem bi arkadaşımla araba ile gelicez o ordan sakarya ya devam edecek dönüşte uygun olursa artçı olabilirim birinize bu arada park yeri falan nasıl bilenler varsa anlatırsa iyi olur arabaya baya bişey zulalayabiliriz

cgl125
dostum kask-mont-pant yanına al... ben seni artçı olarak geri getiririm...
(cd yi unutma)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Elimdeki fazlalık iki açık alan biletini ashes'e söz verdim. Bilginize

içki denince aklıma ilk gelen isim dostdark
walla bi adamın adı çıkmaya görsün...:mrgreen:

Kartal23' Alıntı:
içki denince aklıma ilk gelen isim dostdark
walla bi adamın adı çıkmaya görsün...:mrgreen:
Dostum şu anda şirketde biramı içiyorum :p
:queen: Neden aklına ben geldim ki:queen:

arkadaşlar bilet bulamayanlar için ....
grandstand port 4 8 adet biilet mevcutr

İstanbulPark'da bu sene yapılacak F1 yarışı öncesi hazırlıklar ile ilgili de son görüntüler geldi elimize.. Sizlerle paylaşmak istedim.

Lastiklerin durumunu kontrol etmek için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan görevli, bunun için varını yoğunu kullanarak son teknoloji ölçüm aleti ile lastiğin diş derinliğini kontrol ediyor.
f1-baby2.jpg

f1-baby1.jpg

f1-baby5.jpg

Lastiklerden sorumlu görevli fotoğrafçı arkadaşımıza böyle poz verdi.
f1-baby6.jpg

Bakım işinden sorumlu teknisyen, aracın aerodinamik ayarlarını son teknoloji kullanarak son kez kontrol ediyor..
f1-baby4.jpg

inşallah motogp deki görevli arkadaşlarda böyle olur pala bıyıklı abilere denk gelmeyelim :queen: motogp ile ilgili haberler yokmu mesela açık alanda yarışı seyredeceklerin kaslarını gevşetecek yeterli görevli varmı malum açık alanda belimiz kanadımız tutulursa masaj lazım:queen:

MotoGP'de görevli arkadaşların da resimlerini çektik. Süper Fotocumuz Ashes kardeşim ile bu görevde öok zorluklar yaşadık ama onları da yayınlıyoruz. Buyrun..

s1.jpg

s2.jpg

w2.jpg

ro.jpg

ro2.jpg

ro3.jpg

ro4.jpg

artık pilotum mu derim görevliyim mi derim basın kartımı bulurum bi yerden mutlaka aprilia takımının pitalanına sızmam lazım:queen: :queen:
yalnız fotolardaki aprilia pilotunun nolan kask takması dikkatimi çekti italyan malı olduğu içinmi acaba nolan yoksa yarışlarda genelde bu kasklardan kullanılmaz shoei falan daha iyi diye biliyorum nolan ağırdır hem

ben de gelicem fazla davetiyei olan çıkar heralde. bir de moraliniz bozmak gibi olmasın ama cumartesi pazar sağnak yağış var.

Görevli kızlar var resimde gördün mü? Elinde şemsiye olan hani.. Eğer yagmur yagarsa onları açık alana göndereceklermiş. Biz ıslanmayalım diye bizlere şemsiye tutacak ve güzellikleri ile de içimizin ısınmasına yardım edeceklermiş. Aman dikkat edin fazla ısınmayın ama :)

IMG_3382.jpg
hotwheels1.jpg

istanbul tarafından gelen gruplar ne zaman pistte olacak? ben istanbul parka ilk defa gidiceğim için yarışı seredeceginiz yeri bulamayabilirim. En iyisi sizin konvoyun peşine takılmak. Tam saat verirseniz bende ona göre İzmit'ten yola cıkarım.

benim hararet ibresi hareketlenmeye başladı bile :queen: :queen: :queen: :queen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar