30 NİSAN PAZAR MOTO GP!ye GIDIYORUZ!! MOTO GP!ye GIDIYORUZ!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
erhan ben c.tsi gecesine kadar çalışıyorum keşif e çıkamam bostancıda yada sahil yolunda gözümüze çarpan bir yerde oturcaz artık napalım yada birisi bu gece yarın çıkıp yer ayarlıycak milletide bilgilendiricez
yorumu yada başka bir yer mekan bilen arkadaş varmı ??????
sahil yoluna yakın ve iş çıkışı o güzergahtan gelip giden varsa bi göz atsın desek
ben gebzede oturuyorum arkadaşlar

demonicdreams' Alıntı:
cuk_o 'yu da listeye ekleyin!
KGS ile uğraşacak vaktim olmadığı için ve cuk_o da aynı dertten muzdarip olduğu için diğer köprüden geçip sizi müsait bi yerde (muhtemelen asya buluşma noktasında) yakalayacağız.

karşıdaki buluşma yerine gelirseniz iyi olur... sonra kopukluk olursa buluşamaya biliriz...:cat:

arkadaslar şimdi düşündüm de, gecen yıl da katılımın cok az olmasına ragmen acık alanlar bayagı erken saatlerde dolmaya baslamıştı,ki bu yıl katılımın oldukca yuksek olduğu belirtiliyor(hem yerli hem yabancı-malum paskalya tatili-) acaba her iki buluşma noktasında da saatler en azından 30 dakika öne mi alınsa? ne dersiniz? oldukca kalabalık bir gruba yayılacak geniş bir alan gerekecek!

ferni' Alıntı:
arkadaslar şimdi düşündüm de, gecen yıl da katılımın cok az olmasına ragmen acık alanlar bayagı erken saatlerde dolmaya baslamıştı,ki bu yıl katılımın oldukca yuksek olduğu belirtiliyor(hem yerli hem yabancı-malum paskalya tatili-) acaba her iki buluşma noktasında da saatler en azından 30 dakika öne mi alınsa? ne dersiniz? oldukca kalabalık bir gruba yayılacak geniş bir alan gerekecek!
:queen: bizim gürültümüzden kaçarlar sen merak etme:queen: nurullah bu işi haleder:p

ferni
aslında dediğinde halısın bu yıl çok reklamıda yapıldı.. bedava biletler falan... katılım çok olabilir... erken yol almakta fayda var....:cat:

koray_77' Alıntı:
:salut: :salut: abiiii benim morotum da yok ehliyetimdeee serkan79:salut: :salut::salut: :salut: :salut: :salut:

:salut: yok allah canımı alsın artık ya
:cat: Tamam ya dostum minibüs kiralanacak biralarımızı içe içe gideceyiz birde radyodan damar birşeyler çalarsak offf:queen:

Super Moderator
evt minibüsle gelmek isteyenler el kaldırsın yoksa başımızın çaresine bakacaz serdar abi haklı

Bilmeyenler için DODO Beach 2004 yazında açıldı ve fiyatları da pahalı...
Hani ucuz bir yer sanmayınız...

İşte bu!

Dostlarım kardeşim sağolsun gold bilet hediye etti bana.O yüzden yarış esnasında sizlerle olamayacağım ama piste birlikte gitmek için saat 10:00'da Levent'te olacağım.Mükemmel bir pazar bizi bekliyor.Aman tanrım!Sesleri duyuyorum sanki.:cat:

chaplin kardeş...100 kişi gidiyoruz telefonu varsa bir indirim veya sabit fiyat alınabilir bu zamanda bu müşteri potasiyeli az bulunur bence..
daha önce giden arkadaş bir telefon edemezmi....
olmadı atla deve deilya paşa paşa öderiz..maksat beraber olmak..:)

otohaber dergisini aldım içinde biletide var :) yani girişte bir problem yaşamayacağım. şimdi asıl mesele şu. benim kaskım montum dizliğim belliğim eldivenim var ama motorum yok :) bu kosulda buluşma noktalarından birine gelsem uygun olan birinin motorunda artçı olarak gelebilirmiyim??? yani motorcu gençlik bu duyarlılığa sahiptir herhalde... yada 2. bir çözüm olan bu minübüs olayının kosulları nelerdir? nerden kalkar felan?? 3. seçenek istanbul parka giden servisler anadolu yakasında nerde ve saat kaçta kalkıyor bilen varsa söylermi???

liste felan varsa benide ekleyin...

fragrance_chaplin' Alıntı:

aman derim...tuzlaya gidince tuzlu tutacak yani....:queen: :queen:

fragrance_chaplin' Alıntı:

Doğrudur fiyatlar pahalıdır,ama bize bize değil başkasına,işletmecisi orhan abi ve barmenler arkadaşımızdır, %25 kesin veya daha üzeri bir indirim alırım fiyatlarda kimse merak etmesin telaşa gerek yok:cherry:

gerekli görüşmeler dodo için yapılacaktır

Super Moderator
evt arkadaşlar isimleri ben alıyorum liste yapıcam
minübüse bincekler listesi (yanında kask getirmek mecburi )
1.serkan79
2.serkanın artçısı
3.ben
4.dostdark
5.araltı
6.ulasturhan
7.
8.
9.
10.
ulaş kardeş ben grubun kadrolu artçısıyım sen daha yeni, geldin beni bile zor alıyolar artçı sen naparsın bilmem walla:p
:queen: kişi başı minübüs ücreti 13,00YTL dir gelenler yanlarında bira da getircekmiş:queen: :queen: :queen:
ulaş sen nerden binecen ?:silent:

ulasturhan' Alıntı:
otohaber dergisini aldım içinde biletide var :) yani girişte bir problem yaşamayacağım. şimdi asıl mesele şu. benim kaskım montum dizliğim belliğim eldivenim var ama motorum yok :) bu kosulda buluşma noktalarından birine gelsem uygun olan birinin motorunda artçı olarak gelebilirmiyim??? yani motorcu gençlik bu duyarlılığa sahiptir herhalde... yada 2. bir çözüm olan bu minübüs olayının kosulları nelerdir? nerden kalkar felan?? 3. seçenek istanbul parka giden servisler anadolu yakasında nerde ve saat kaçta kalkıyor bilen varsa söylermi???

liste felan varsa benide ekleyin...

BP nin önünden kalkacak münibüs...:cat:

çoooook özür diliyorum arkadaşlar konuyu okumadan sorcam ama kartaldan arabayal gidecek arkadaşlar varmı? varsa gelebilirmiyim yanii ben yalova dan gelicem de ist hiç bilmiyorum:pr:

motosikletim de yoook:salut: :salut: :salut:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar