Valla ben hiç oralı olmadım da arkadan gelen arkadaş oralıymışserkan79' Alıntı:arkandaki niye durdu![]()
Valla ben hiç oralı olmadım da arkadan gelen arkadaş oralıymışserkan79' Alıntı:arkandaki niye durdu![]()
serkan79' Alıntı:gülü seven dikenine katlanır üzülme sen
ne bilim abi her seferinde problem olmaya başladım baksanaale:
motor alana kadar gezilere gelmicem sanırım çok moralim bozuldu:salut:
bu son olacak sanırım söz verdim gelicem die çünküale:
ale:
Çevirdi de n'oldu ki. Bunu kim organize ediyor diye sormuş polis amca. Bizim ki tam "Zühtüpaşa" diyecekmiş ama paşa maşa olayını karıştırmayalım, sonra polisler eskortluk falan yapar diye "hiiiç" demiş. 50 motordan birini çevirip de evrak sormaz herhalde. Binde bir kontrol edilen fiş zarfları gibi olur. Olur mu olur ama.dostdark' Alıntı:piknie giderken banada dur işareti yaptı oralı olmadım oda arkamdakini çevirdi
FutureShock' Alıntı:ehliyetim yok ama motorla gelicem polis amcalar duymasın :queen:
O sayfayı atlamışım sonradan farkına vardım mecbur direk gidiyorum buluşma yerine gidip bi daha geri dönmek zor olacak benim olduğum yer istanbul parka yakın sayılırolcan138' Alıntı:ceash; tüm yarışların başlangıç saatleri bu topiğin ilk sayfasında yazıyor. Gruptan ayrı gideceğine göre istediğine yetişirsin.
Can.' Alıntı:akşam otohaber aldım kapalı poşette ve içinden bilet çıkmadı.
Başına böyle bir durum gelen varmı arkadaşlar?