30 NİSAN PAZAR MOTO GP!ye GIDIYORUZ!! MOTO GP!ye GIDIYORUZ!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
demonicdreams
dostum ne demek bir faydam olduysa ne mutlu bana...:)

fakat söylemeden geçemeyeceğim... benden önce bir amca vardı müş.tems. yanında... kadıncığaz tam 4 kere K.G.S olayını amcaya anlattı fakat amca durdu durdu yaw kızım ben gene anlamadım demez mii... :pr: :pr: hayydaaaaa...
kadının bunaldığını anlayan yan bankodaki arkadaşları amcayı ikna etmeye geldiler... bu seferde amca K.G.S. yi almayı istemedi......:silent:
bu sefer amcayı ikna turları başladı bankacılar arasında...müşteri kaybetmemek için neredeyse bedava vereceklerdii... amcanın başında 4 tane müş.tems.olunca amca ikna oldu... sandalyeden kalktı ve müş.tems. dediki kafa kalın olunca anlamak zor oluyooo kusura bakmayın... dedi ve gittiii....:queen: :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
serkan79 abi kesin bişi demiyorum cuma günü belli olucak gelip gelmiyeceğim ama malum kadrolu artcı ben :)

alper_tim yine düştük yollara bea :queen: alacaz alacaz askldı MT bize birer Motosiklet hediye edecek :queen: olmadı buluşmalarda yardım kutusu filan oluşturalım :queen:

hadi arkadaşlar...

hem piknik hem moto gp ikisi bi arada başka zaman bulamazsınız hee....
içecekler yiyecekler heleki dürbün hazırmıııııı:)
ogs-kgs vede hiç tasvip etmiyoruz ama KGS (kacak gecme sistemi) hazırmı arkadaşlar..

tabi tabi....
bu zamana kadar beklemek hataydı... yardım kutusunu motoGP ye götürelim bayağı bir para birikir... sağlam motor alırsınız...:wiinkk:

vedat kaya' Alıntı:
hem piknik hem moto gp ikisi bi arada başka zaman bulamazsınız hee....
içecekler yiyecekler heleki dürbün hazırmıııııı:)
ogs-kgs vede hiç tasvip etmiyoruz ama KGS (kacak gecme sistemi) hazırmı arkadaşlar..

Yav bu Kaçak.G.S olayını nasıl yapıyoruz.Ben bi şileye giderken köprüden geçtim o da ikinci köprüydü zaten.Nasıl kaçarız bi söyleyin rica etsem :cherry:

FutureShock' Alıntı:
Yav bu Kaçak.G.S olayını nasıl yapıyoruz.Ben bi şileye giderken köprüden geçtim o da ikinci köprüydü zaten.Nasıl kaçarız bi söyleyin rica etsem :cherry:
:cat: Motora atlıyıp birde siyah gözlük kolunada 3 noktalı bandajı takıyorsun kör numarası yapıp ogs den yardırıyorsun:queen:

Super Moderator
alper_tim yine düştük yollara bea :queen: alacaz alacaz askldı MT bize birer Motosiklet hediye edecek :queen: olmadı buluşmalarda yardım kutusu filan oluşturalım :queen:[/QUOTE]
ben hediye için bankada hesap açtırmaya gidiyorum:queen: yardım edicekler bize el kaldırsın:p

alper_tim' Alıntı:
alper_tim yine düştük yollara bea :queen: alacaz alacaz askldı MT bize birer Motosiklet hediye edecek :queen: olmadı buluşmalarda yardım kutusu filan oluşturalım :queen:
ben hediye için bankada hesap açtırmaya gidiyorum:queen: yardım edicekler bize el kaldırsın:p[/QUOTE]
:queen: Bedava kask verdiler ya daha ne istiyorsun artcıya aca kask verilir

Forumdan Uzaklaştırıldı
valla bağış için hesap numarası benim hazır bağış yapcak kimse arıyom :queen:
alper_tim bak dostdark el kaldırdı motoru alınca depoları ilk o dolduruyomuş :queen:

şimdi motorun camurluğu öncelikle sökülecek ve bir kenera atılacak, eger egzoz alttaysa onun altına plaka takılacak degilse yine alt kısma yere bakar sekilde takılacak, boylece hiç bir kamera vs plakayı okuyamayacak. soran polislere de abi bunları camurluksuz yapmişlar napiiim denilecek:queen:

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Basta Skullhunter olmak uzere, MotoGP Turkiye organizasyonu ile ilgili bilgilendirici mesajlar icin herkese tesekkurler. ::alkiis::

Ben Istanbul Kozyatagi'nda oturuyorum fakat daha once Istanbul Park'a hic gitmedim. Biletim cebimde, ama ne motosiketim var ne de otomobilim. :cyclopsan

Goruyorum ki benim gibi, o gun Istanbul Park'a gitmek icin herhangibir araci olmayanlar ya da olupta ehliyet vs. gibi durumlardan dolayi kullanamayacak olanlar var.

Bu durumda sizlerden oraya nasil gidip gelebilecegim konusunda tavsiyeler bekliyorum. Istanbul Park pek sapa bir yerde, oraya yaris ile ilgili organizasyon icin IETT gecici otobus hatlari olusturacak diye birseyler duydum. Internette arastirdim ama vaktim kisitli oldugu icin acikcasi kaydadeger bir bilgi bulamadim. Bu konuda bilgisi olan arkadaslar, bilgi verirlerse cok sevinirim. ::sos::

Ayrica acik alanda yaris izleme keyfi nasil? Daha once giden arkadaslara soruyorum. Tedarikli gelmek acisindan yanimizda getirmemiz gereken birseyler var mi acaba? ::sapka::

Erhan benide yaz ltfn....
zincirlikuyu buluşma noktasında hazır olacağım :cat:

:queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

ulaşım için iett otobüs kaldırıyor. saatlerini iettden öğrenebilirsiniz. genelde taxim,levent, kadıkoy, bostancı gibi belirli merkezlerden kalkıyordu. bunları da herangi bir iett noktasında sorsanız soyleyebilirler heralde.
serkan79 arac sorunu yasayanlar için minibüs vs gibi bir şey kiralayalım diyordu yanılmıyorsam, bir baglantıya gecin.
MT olarak gidilecek mevki gercekten cok guzel ve yarış heyecanının en canlı olduğu yerlerden. tabiki giderken yanınıza su, sandwich, dürbün, oturmak için minder ya da poset gibi şeyler almanız yararınıza olacaktır. bunun yanında orada seyyar su ve kurabiye satısı yapanlar bulunuyor. ana tribünün orada(bes dk yuruyus mesafesinde) normal yiyecek, motosiklet, aksesuar gibi şeylerin satıldığı cadırlar var ama genel olarak tuzlu olduğunu eklemeyi isterim.
hava durumuna gore yagmurluk ve guneş gözlüğü de önemli ayrıntılar olacaktır...
aracsız gelecek arkadaslar için bir ek daha yapacagım, gecen yıl gelen alman amcalar koyden ya da benzinciden aldıkları biralarıyla yarış boyunca keyif yapmışlardı. sabah 11'den 17'ye kadar aralıksız içtiler, bir adet sogutucuları vardı ve cıkarıp cıkarıp keyifle yudumluyorlardı içkilerini-tabi yarış bitimi hiç bir şey olmamış gibi(ki olmadı da, gayet saglamlardı) touring motosikletlerini hazırlamaya koyuldular-:mrgreen:

benimle beraber bir araba gelicek.
her türlü yük eşya taşınır alkol taşınır.
Şu arabaya bağlanan soğutuculardan olan varsa getirsin hertürlü içkiyi soğuturuz.
ama soğuturken bi kısmı buharlaşabilir :cherry:
böyle yani durumlar.
Her şey çok güzel olucak :cat:

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Ferni, verdigin bilgiler icin tesekkurler. :)

Hava o gun umarim acik olur.

Forumdan Uzaklaştırıldı
arkadaslar 150 euro ya vw transporter minübüs kiralıyorum yolcu adedi 10+1 250 euro depozit isteniyo onu ben vercem minübüsü teslim ettikten sonra geri alcam 10 kişi alabilirim adam başı 13 ytl alırım kalanı ve yakıt parasınıda ben karşılarım ilgilenen varsa bana haber versin

arkadaşlar bu viraj 8.virajmı en iyi yer 8. viraj diyo herkes ben resimleri büyütmeyi beceremedimde..

kaçak geçiş vb gibi yasal olmayan yazıları forumlara taşımazsanız hepimiz açısından iyi olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar