30 iş günü hakkında haYYYdi yardıma millet !!!

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhaba. Onlara göre 30 iş günü 6 haftaya denk geliyor. Telefonda size hangi tarihte ürün ulaşmış diye sorarsan o günden itibaren 6 hafta sayıcaksın. Yani senin gönderdiğin tarih değilse onların eline ulaşan tarih önemli. Kendi gönderdiğin tarihe göre hukuki olarak hiçbirşey yapamazsın. Geçen sene 6340 Pda bozulmuştu 30 iş gününü doldurduğunu beyan ettim bi form doldurttular ve 1 hafta sonra 6340 daha üretilmediği için bi üst modelini aldım.
Saygılarımla.

Son düzenleme:
27sini baz alırlar işleme o gün sokmuşlar.
garanti kapsamında değilse 30 iş günü olayıda hikaye.. Ama sen yine bi çirkeflik yap belki koparırsın bişiler :p

Vay be!!! Ben basit 4355 yazıcıyı servise gönderdim.Adamlar sıfırını gönderdiler.Üstelik bu işlem sadece 15 gün sürdü.:cat:Şanssızlık :cherry:

Burcu;901061]ya başka kimsenin bi bilgisi yok da mı yorum yapamıyor,
yazı uzun, okumaya mı üşenio,
iyi ki 40 yılın başında 1 yardım istedik haaaaaaaa :p[/QUOTE]

slm arkadaşım benim basıma 2 kez geldi budurum çok sinir bozucudur gayet iyi bilirim. sen ürünü magazadan almadın galiba çünkü direk servisle muhatap oluyosun neyse farketmez, elinde garanti belgen ve faturan varsa ürünü sana 30 iş gününde teslim etmek zorundalar bügün 28. gün yanlış degilsem.
haa olduki ürün 30 iş gününde gelmedi ön ce firmayla görüş olmadımı direk bulundugün ilçenin hakem heyetine bir dilekçe veriyosun gerisini onlar hallediyo seni oyalamaya hakları yok bir üründe imalat hatası varsa veya onarımı mümkün dilse sana paranı vermek zorundalar veya daha iyi bir ürün vermek zorundalar tüketici haklarının 4.maddesine göre. ben daha önce nokya bi telefon aldım aynı şekilde. birde mp4 ümün parasını geri aldım. teknosa ve darty den bidahada alışveriş yapmıyorum. umarım sende sorununu halledersin.:cat:

Servisi teslim ettiğiniz gün dahil olmak üzere başlar. 30 iş günüdür ve buna resmi tatiller hariç olmak üzere Cumartesileri de dahildir. HP 30 iş gününde yapamadığı arıza nedeni ile bana daha üst bir model laptop vermek zorunda kalmıştır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar