30 dakikada tekirdağ!!!!!!

Ss ci muhabbeti avcı muhabbetinden farksız oldu artık.Yok şöyle viraja girdim yok şöyle ayı çıktı karşıma.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bizim bir tanıdıkda 1000'lik SS ile Sakarya'dan İzmit'e 4 dakika da geldiğini söyemişti bi ara...
Tabi,yersen :queen:

Öyle deme
benimde arada 60 km hıza çıktığım görülmüştür yahu

Hazerfan dan Tekirdag pervaneli ucak ile 25 dk suruyor. Gerisini sen tahmin et:)

Yasli bir adam doktora gider ve sikayetini belirtir. Arkadaslar ile kahvede oturuyoruz hepimiz emekliyiz hepsi ballandira ballandira anlatiyor gece soyle idim yatakta yok boyleydim yatakta 18 lik delikanli gibi. Bende tik yok Doktor bey ne yapamam lazim?

Doktor kisa ve oz cevapliyor. Eeee ne olacak sende onlar gibi yap tabiki , yalan soyle!

Cuk(on karakter)

ben hesapladım saatte 280-300 km hızla gitse .. tekirdağa girişte hakkın hikmetine sellektör yapsa , hızır acil gelmesiyle morgtantan çıkış işlemleri bittikten sonra meftayı öyle namazı öncesi defnedebilirsiniz arkadaşlar.

honca accord 2004 model 2.4 motor. 190 beygir. 2005 yılında bir pazar sabahı kahvaltı içib bayrampaşa tepe cafe de buluştuk. kahvaltıyı yaptık. öğle yemeğine boludaki daha önceden defalarca gittiğimiz bir cağ kebapçısına gidelim diye espri yaptık. 11.50 de çamlıca gişelerdeydik. 12:05 de kaynaşlı gişelerden giriş yaptık. banka hesabına bağlı olan ogs den para çekimini de teyit etmiştik daha sonraki günlerde. şimdi bir saatte bolu dağına vardık diyorum inanmıyorlar. varın hesabını siz yapın. araçta. hız ortalamsını da 197 olarak kaydetmişti. ardımızdan ceza tutanağı falan da gelmedi. gittim dediyse kefenini cebine koymuş gitmiştir. koca adam yalan mı söyleyecek.

Moderatör
Arkadasina sorsana herhangi bir avci kulüp yada dernegine üye mi?

bi arkadaş var yemin ediyo abim diyarbakırdan ankaraya 10-11 dakikada geliyor diye
ilk başta inanmamıştım.
sonra abisiyle tanıştım adam harbi gidiyormuş.

Diyarbakır 2. Taktik Hava Üs Komutanlığı pilot yüzbaşı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Vay beee koçyiğitlerin arkasıda oluk oluk geliyor
bende 60 km hızı arada yaptığımı söyleyip kasılıyorumya yuh olsun bana.bir koyamadık kefenimizi cebimizede basamadık ona yanarım.

ben hesapladım saatte 280-300 km hızla gitse .. tekirdağa girişte hakkın hikmetine sellektör yapsa , hızır acil gelmesiyle morgtantan çıkış işlemleri bittikten sonra meftayı öyle namazı öncesi defnedebilirsiniz arkadaşlar.

bende hesapladım doğruluk payı var gibi görünüyo

130 km mesefa/ 100 km/h saatte 100' le giderse = 1,30 saat yapar
130 km mesafe/ 200 km/h saatte 200' le giderse = 45 dk yapar

e SS'ler malum 300 ü 20 sn de görüyorlar ortalama 230 km/h ile giderse yapabilir

ben inanamayı tercih etmeye başladım.

Forumdan Uzaklaştırıldı

e SS'ler malum 300 ü 20 sn de görüyorlar ortalama 230 km/h ile giderse yapabilir

Bak kardeş
bizim imalat çorlu velimeşede
ev bahçeşehirde
araba 5,30 BMW (sattım kurtuldum)
bassıyorsun gidiyor meret 240-250 rahat görüyorsun
90 km uzaklık
17-20 dk falandı ortalama varmam oda dört tekerlek,gündüz sabah çok erken saat trafik yok gibi
delik deşiği görüyorsun yani yolda, gece gibi değil
bakırköyden hiç değil,
bakırköy sahilden basacaksında teme çıkacaksın,hiç trafik olmasa uçsan 10 dk
gerisi?

Bak kardeş
bizim imalat çorlu velimeşede
ev bahçeşehirde
araba 5,30 BMW (sattım kurtuldum)
bassıyorsun gidiyor meret 240-250 rahat görüyorsun
90 km uzaklık
17-20 dk falandı ortalama varmam oda dört tekerlek,gündüz sabah çok erken saat trafik yok gibi
delik deşiği görüyorsun yani yolda, gece gibi değil
bakırköyden hiç değil,
bakırköy sahilden basacaksında teme çıkacaksın,hiç trafik olmasa uçsan 10 dk
gerisi?

ben istanbul doğumluyum anne baba edirne, tekirdağ barbarosta yazlık var doktorlar sitesinde devamlı gittiğim yol
bakırköy değilde incirli dese inanırım bende SS kullandım zamanında ne yapabileceğini biliyorum makinenin
yüksek ihtimalle teme selimpaşadan çıkmışlardır sonra tem'den çıkıp sahilden de devam etmişlerdir diye düşünüyorum
o zamanda yaklaşık 8 km karları oluyo yol müsayitse yapılabilir kanaatine vardım ben

bakırköyden mecidiyeköye cuma akşam iş çıkış trafiğinde 17dkda giden bi kurye vardı beyaz sowa çıkmıştı ona inanırım ama bu racingcilerde sallama eğilimi olduğunu gözlemledim ne derlerse şüpheli yaklaşıorum.

bakırköyden mecidiyeköye cuma akşam iş çıkış trafiğinde 17dkda giden bi kurye vardı beyaz sowa çıkmıştı ona inanırım ama bu racingcilerde sallama eğilimi olduğunu gözlemledim ne derlerse şüpheli yaklaşıorum.

haklı olduğun konular var ama biz işin farklı bir boyutuna değinirsek 1 yada 2 silindir 4 zamanlı motorlardan başkasını kullanmamış bi sürücüysek
4 silindirli bir makinenin neler yapabildiğini ancak duyarız o duyduklarımızı da elimizdeki ile karşılaştırdığımızda inanmamak en doğal hakkımız :wiinkk:

A noktasında B noktasına giden ss ciler.130 km yolu 30 dk gittiklerini idda ediyorlar.
Buna göre ;
a)Aşırı hız saat farkını azaltmıştır.
b)Yolda hiçbir engelle takılmadan 250 km/h gitmişlerdir.
c)Baktıkları saatin pili zayıfladığı için 1 dk, yarım dk olarak ilerlemektedir.
e)Bir deli bir taş bir kuyu kombinasyonudur.

Üstad nasıl bir matematiğin var senin, gözünü seveyim...::piloot::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar