Bizim bir tanıdıkda 1000'lik SS ile Sakarya'dan İzmit'e 4 dakika da geldiğini söyemişti bi ara...
Tabi,yersen :queen:
Hazerfan dan Tekirdag pervaneli ucak ile 25 dk suruyor. Gerisini sen tahmin et![]()
Yasli bir adam doktora gider ve sikayetini belirtir. Arkadaslar ile kahvede oturuyoruz hepimiz emekliyiz hepsi ballandira ballandira anlatiyor gece soyle idim yatakta yok boyleydim yatakta 18 lik delikanli gibi. Bende tik yok Doktor bey ne yapamam lazim?
Doktor kisa ve oz cevapliyor. Eeee ne olacak sende onlar gibi yap tabiki , yalan soyle!
http://www.youtube.com/watch?v=-L4e0FqvyGo
Video mesaja nasıl ekleniyor? Page not found diye saçma sapan yazılar çıkıyor bende.![]()
Vay beee koçyiğitlerin arkasıda oluk oluk geliyor
bende 60 km hızı arada yaptığımı söyleyip kasılıyorumya yuh olsun bana.bir koyamadık kefenimizi cebimizede basamadık ona yanarım.
ben hesapladım saatte 280-300 km hızla gitse .. tekirdağa girişte hakkın hikmetine sellektör yapsa , hızır acil gelmesiyle morgtantan çıkış işlemleri bittikten sonra meftayı öyle namazı öncesi defnedebilirsiniz arkadaşlar.
bende hesapladım doğruluk payı var gibi görünüyo
130 km mesefa/ 100 km/h saatte 100' le giderse = 1,30 saat yapar
130 km mesafe/ 200 km/h saatte 200' le giderse = 45 dk yapar
e SS'ler malum 300 ü 20 sn de görüyorlar ortalama 230 km/h ile giderse yapabilir
ben inanamayı tercih etmeye başladım.
Bak kardeş
bizim imalat çorlu velimeşede
ev bahçeşehirde
araba 5,30 BMW (sattım kurtuldum)
bassıyorsun gidiyor meret 240-250 rahat görüyorsun
90 km uzaklık
17-20 dk falandı ortalama varmam oda dört tekerlek,gündüz sabah çok erken saat trafik yok gibi
delik deşiği görüyorsun yani yolda, gece gibi değil
bakırköyden hiç değil,
bakırköy sahilden basacaksında teme çıkacaksın,hiç trafik olmasa uçsan 10 dk
gerisi?
bakırköyden mecidiyeköye cuma akşam iş çıkış trafiğinde 17dkda giden bi kurye vardı beyaz sowa çıkmıştı ona inanırım ama bu racingcilerde sallama eğilimi olduğunu gözlemledim ne derlerse şüpheli yaklaşıorum.
bende hesapladım doğruluk payı var gibi görünüyo
130 km mesefa/ 100 km/h saatte 100' le giderse = 1,30 saat yapar
130 km mesafe/ 200 km/h saatte 200' le giderse = 45 dk yapar
e SS'ler malum 300 ü 20 sn de görüyorlar ortalama 230 km/h ile giderse yapabilir
ben inanamayı tercih etmeye başladım.