Dindar görünümlüyse kazıklanma ihtimalin çok yüksek
Selamun aleyküm. 2014 model yeni kasa HRC 30 bin km de motosiklet almayı düşünüyorum. Motorun fiyatı falan anlaşıldı nasipse. Düşündüğüm nokta çoğu CBR 250 30-40 bin kmde krank kırıyor zaten ilanlarda araştırırken fazlasıyla görüyorum 45 bin kmde CBR 250 satan adam motor yaptırmış oluyor genel olarak. İyi kullanılmışsa 50-60 bin km hemen hemen dayanıyor. Eski sahibi dindar bir insan aklı başında. Teker , redline yapmadığını söylüyor. Zaten kendi tamircimlede bakacağım.
Bu tarz sürmeye göre 30 bin kmde CBR 250 alınır mı ?
CBR kullanıcılarından ustalarından yorum bekliyorum. Teşekkürler
2014 model motosiklet Km sorgulaması yaptığımda 2017 de 14 bin kmde , 2019 da 26500 kmde muayeneye girdiği görünüyor. Son 1 senedir fazla km yapmadığını söylüyordu. Şuanda da tam 30 bin km civarında. Motosikletide uzak biryerden almıyorum. Her an ulaşabileceğim birisi. Km’nin orjinal olduğunu düşünüyorum. Tanıdık tamirciyle incelendi motor bloğu daha önce açılmamış. Tevekkülünü yap sonra dua et demişler nasip umarım hayırlısı olur. Bu aralar noter işini halledeceğim Allah herkesin gönlüne göre versin
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:46 ----------
Birde alacağım motosiklet 34 plaka. Ben Denizlideyim ikametgahda Denizlide. İlk kez kendi üzerime motosikletim olacak. 22 yaşındayım. Trafik sigortası tahmini ne kadar çıkar ? 34 plaka olması etki eder mi ?