Kortej İzin Belgesi
![]()
Kortej İzin Belgesi
![]()
Neleri okuycamki sadece tek eksiğim ehliyetim yok ne olucak çevirme olmaz sanmam korkum yok çevirmeden tanıdık tarafından halederim ama işte sizinle gelmek istiyorum
OGLUM VE BEN KUSURA BAKMA BEN HANİİ AŞKA ANLAMDA SANDIM ÖZÜR DİLERİM BENİMKİDE BİR HEVES BANA OKUYUNCA GELCEMMİ PEKİİ???:d
OGLUM VE BEN KUSURA BAKMA BEN HANİİ AŞKA ANLAMDA SANDIM ÖZÜR DİLERİM BENİMKİDE BİR HEVES BANA OKUYUNCA GELCEMMİ PEKİİ???:d
kim ehliyetliiiii?* ne olursunuz bulunn yada arkadan takip edeceğim sizi yavaş yavaş hız sınırını aşmadan kurallara uyarak geleceğim yalnız kask vs. mont ayakkabımı giyeceğim ve yola atılacağımm
sen sakın gelme millete kaza yaptırırsın :cat:
benimde ehliyetim yok abi.. sana artçı olabilirmiyim? yada kendi motorumla gelicem ilk gezim olucak kimseye kaza yaptırmam arkadan vurmam ama artçılık kuralı uygulamak yok tamam mı?
burdaki belgeye göre 20 kişilik gurupmu gidecek yoksa 20 kişilik guruplarda mı gidilecek bilgi verirseniz seviniriz:rendeer:
ikiTekerim.Com admini olarak bizim kortej saatini değiştirerek 16:00 da Suadiye Otel önünde korteje katılma kararı aldım.
Ayrı ayrı kortejler olacağına tek ve büyük kortej olmasından yanayım.
Yarın Suadiye Otel önünde görüşmek üzere...
Valla bence en büyük kortejin "gavur" İzmirde
olması gerekirdi. AMA İZMİRDE KORTEJ YOKMUŞ :silent:
Hele de son günlerde Cumhuriyet kazanımları "açılım"&"kapanım" otomatiğine bağlanmışken yazık olmuş
yazdıkya len tayfa diye![]()
Sen kaskınla montunla falan gel toplanma yerlerinden birisine elbet alır seni boşta kalmazsın merak etme