30 Ağustos korteji

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kortej İzin Belgesi

izin.jpg

burdaki belgeye göre 20 kişilik gurupmu gidecek yoksa 20 kişilik guruplarda mı gidilecek bilgi verirseniz seviniriz:rendeer:

S

OGLUM VE BEN KUSURA BAKMA BEN HANİİ AŞKA ANLAMDA SANDIM ÖZÜR DİLERİM BENİMKİDE BİR HEVES BANA OKUYUNCA GELCEMMİ PEKİİ???:d

Neleri okuycamki sadece tek eksiğim ehliyetim yok ne olucak çevirme olmaz sanmam korkum yok çevirmeden tanıdık tarafından halederim ama işte sizinle gelmek istiyorum

artcı: arkadaki yolcu...
tek eksiğin ehliyetse, ehliyeti olup motoru olmıyan bi çok arkadaş var. orlardan biri ile iletişim kur. ehliyetli bir arkadaş senin motoru kullansın sen ona artcı ol:rendeer:

Ss

kim ehliyetliiiii?* ne olursunuz bulunn yada arkadan takip edeceğim sizi yavaş yavaş hız sınırını aşmadan kurallara uyarak geleceğim yalnız kask vs. mont ayakkabımı giyeceğim ve yola atılacağımm

kim ehliyetliiiii?* ne olursunuz bulunn yada arkadan takip edeceğim sizi yavaş yavaş hız sınırını aşmadan kurallara uyarak geleceğim yalnız kask vs. mont ayakkabımı giyeceğim ve yola atılacağımm

benim profilden bişe ögrenemessin burdan sor aradıgını söyleyim sana:bounce:

benimde ehliyetim yok abi.. sana artçı olabilirmiyim? yada kendi motorumla gelicem ilk gezim olucak kimseye kaza yaptırmam arkadan vurmam ama artçılık kuralı uygulamak yok tamam mı?

zaten bu gün sansım acık hayırlısı bakalım :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:48 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:46 PM ----------

burdaki belgeye göre 20 kişilik gurupmu gidecek yoksa 20 kişilik guruplarda mı gidilecek bilgi verirseniz seviniriz:rendeer:

cevap alamadım heralde sorun olmaz tahmini bi kalabalık olucak sanırım:rendeer:

ya biz zaten tükkan olarak katılsak 2 grup oluruz heralde.. :mrgreen:

sss

tahminen yardımcı olucaklardır bze lütfen bakın ilk gezim olucak hemde sizleri tanımam için yol açılıyor lütfn artçı olun lütfn yada hani derseniz şölede olur arkalardan yavaş yavaş gelirim lütfennn

ikiTekerim.Com admini olarak bizim kortej saatini değiştirerek 16:00 da Suadiye Otel önünde korteje katılma kararı aldım.
Ayrı ayrı kortejler olacağına tek ve büyük kortej olmasından yanayım.
Yarın Suadiye Otel önünde görüşmek üzere...

aldığınız bu doğru karardan dolayı sizi tebrik ederim

Valla bence en büyük kortejin "gavur" İzmirde
olması gerekirdi. AMA İZMİRDE KORTEJ YOKMUŞ :silent:

Hele de son günlerde Cumhuriyet kazanımları "açılım"&"kapanım" otomatiğine bağlanmışken yazık olmuş

bu topic etkinlik topiği siyaset yapmak istiyosan başka yere

ss

biraz bilmişlik tasladım kusura bakmayın beni artçı olarak kabul eden kim var ltfen ya biriniz yardımcı oln

listeye benide ekleyin.. bi işim var onu halledip katılırım ben size.. (inşallah)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar