30.Ağustos.2025 köfte etkinliğine gelecek olanlar el kaldırsın.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Abi bir şey diyecem, motorcu olmanın konsepti köfte yemek mi? sürekli köftecileri dolaşıyorsunuz da :ROFLMAO: ne bilim şöyle bi bonfile, antrikot filan yerken göremedik sizi :rolleyes:

Not: diğer konuda da söylediğim üzere, yengen vizesi çıkarsa geleceğim inşallah :D
Tomy köfte seviyor. Yoksa biz oğlak çevirmecilere de pidecilere de gittik. maksat güzel yemek olsun. Hatta bir yandan Cyan ile yunanistan'a geçip kalamar yiyelim diye plan da yapıyoruz pasaportlr hazır ikimizde nasıl olsa diye.

Köfte bizim Trakya'da ker köyde/kasabada çok güzel köfteciler var diye köfte yiyoruz. Buralarda yenebilecek en kötü köfte bile zincir köftecilerden ya da istanbul gibi yerlerdeki köftecilerden güzel oluyor.
Buralarda çok güzel kuzu pirzola da var. Ama köfte güzel.
Edirne tarafındaki kasabalarda da mesela satır köfte var, satırla yapılmış kıymadan satır et diye yapılıyor o da süperdir.

Motosikleti
Garajda yatan bir Ninja 650
S1000RR la falan gelirsen sen herhalde. Bonfile, antrikot valla ıssıda bir büyükbaş bulursak çökeriz keser yeriz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ayrabolu üstüne mum dikeriz, al gel kızı.
Yok aga ben fakir bir ninça 650 sürücüsüyüm S1000RR'ı kim kaybetmişte ben bulayım :p yav arada bir yenebilecek şeyler bunlar sürekli yiyemeyik zaten

Motosikleti
Biricik kızımın doğum günü olmasaydı kesin katılırdım, şimdiden herkeze afiyet olsun.
Kızını da al gel. Doğumgününü bizle kutlar anı olur.

Benim 13 yaşında ikiz oğullarıma da ekipman topladık, sırayla geliyorlar, bu sefer adı Deniz olandaymış sıra, bir gün öncesi 29 ağustos da onların doğumgünü.

Motosikleti
Tomy köfte seviyor. Yoksa biz oğlak çevirmecilere de pidecilere de gittik. maksat güzel yemek olsun. Hatta bir yandan Cyan ile yunanistan'a geçip kalamar yiyelim diye plan da yapıyoruz pazaportlr hazır ikimizde nasıl olsa diye.

Köfte bizim Trakya'da ker köyde/kasabada çok güzel köfteciler var diye köfte yiyoruz. Buralarda yenebilecek en kötü köfte bile zincir köftecilerden ya da istanbul gibi yerlerdeki köftecilerden güzel oluyor.

Haklısın, oralarda köfteciler güzeldir tabikide. Ufakken her gelibolu tarafına gidişimizde mutlaka tekirdağ uğrar köfte yerdik.

Motosikleti
Haklısın, oralarda köfteciler güzeldir tabikide. Ufakken her gelibolu tarafına gidişimizde mutlaka tekirdağ uğrar köfte yerdik.
hah, işte Tekirdağ köftesi meşhur diye biliniyor ama artık Tekirdağ'da yol üstü köfteciler fabrikasyona döndü, buraların yerlileri onları turistik oldular diye beğenmez olduk, illa Tekirdağ köftesi yiyeceksek de tekirdağın çarşı içinde eski esnaf lokantası tarzı köftecileri arıyoruz.

Motor işini haftaya hallediyor gibiyim, Erdek'ten Tekirdağ'a feribotla geçip oradan sürmek falan daha mantıklı geldi. Sabah 5'te feribot varmış :D Hangisi daha hesaplıysa o rotayı kullanırım heralde ya... Var mı Bursa'dan giden biri? Uzun kızıl saçlı, beyaz tenli, 1,65 boylarında birileri varsa birlikte gidebiliriz.

düzenleme: ulan meşazı attım 3 saniye sonra aklıma 31 Ağustos'ta tatile gideceğim geldi...

Motosikleti
hah, işte Tekirdağ köftesi meşhur diye biliniyor ama artık Tekirdağ'da yol üstü köfteciler fabrikasyona döndü, buraların yerlileri onları turistik oldular diye beğenmez olduk, illa Tekirdağ köftesi yiyeceksek de tekirdağın çarşı içinde eski esnaf lokantası tarzı köftecileri arıyoruz.

Çok övdün canım çekti, 30 ağustos'a ayarlamam lazım vizeyi :D

Motosikleti
cbf 150
elle yapıyorlar çıplak elleriyle, kıllı parmaklar değiyor. tırnaklar ben yiyemem. sadece önümde eldivenle yaparsa yerim

Motosikleti
elle yapıyorlar çıplak elleriyle, kıllı parmaklar değiyor. tırnaklar ben yiyemem. sadece önümde eldivenle yaparsa yerim
Gıda işinde eldiven kullanımı hijyen açısından aslında daha zararlı. o eldivenleri giyip bütün gün kullanıyorlar. onun yerine elleri iyice yıkayıp çıplak elle yapılması doğru olanı.
Açın bakın İtalya'dan Fransa'dan yemek yapanlar hep düzgün yıkanmış çıplak ellerle yemek yaparlar.

Ama artık bu devirde köfteleri de makine ile yoğuruyorlar, eski usul elle yoğurma kalmadı, keşke kalsa.

Motosikleti

İstanbul Fatih ilçesinde eskiden Fatih Dürüm diye bir yer vardı çok güzeldi dürümü. Bir gün adama harcı yaparken rastladım, parmaklarına kadar kıllar ile yoğuruyordu, dedim tadı burdan geliyormuş demekki :ROFLMAO:

Motosikleti
125lik Scooterla gelebiliyor muyuz ? 😅
Saray'daki buluşma noktasına ulaşabilisen yolun oradan sonrasında çok fazla hızlı gidilebilecek yer yok, 125lik scooter da gidebilir ama köpek kovalarsa karışmam, bende xmax varken köyler içinden geçen yollar köpekler hep beni kovalıyordu.

Motosikleti
Gardaş suşiyi Japon çüküyle mi sarıyor? Sarma yı ablalar havana purosu gibi baldırda mı sarıyor?
'97 yılında Havana'ya gitmiştim, puro yapılan fabrikalarda gezide yapımı görmüştük, okul sıraları gibi dizi disi masalar bir tane de öğretmen masası gibi bir masa kocaman salonun baş kısmında duruyor, ablalar masada sarıyorlardı ama öyle baldırda sarma falan değildi zaten ortalama 70 yaşında ablalardı. öndeki masada da her gün kendi aralarından bir kişi seçiyorlarmış masada mikrofon var, kadın kitap okuyordu, puro saranların canı sıkılmasın diyeymiş bu uygulama.

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
9reuters-670-450.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar