30.Ağustos.2025 köfte etkinliğine gelecek olanlar el kaldırsın.

bu başlıkta ise her ne kadar tanıdıklarımız varsa da bu fotoğrafın üzerinden kim kimdir ile devam edilebilir. 🤙
sağdaki delikanlıdan başlarsak ,
Espresso'nun oğlu Deniz
Espresso
Mertowski
İlker A ve kıymetli eşi
Okanius
Yobaz
Sallami ve kıymetli eşi
Psyduck ve fotoğrafı çeken kıymetli eşi
Burak R25
Tommygun
Ged
Cyan
Nikkfurie
Peripella
(Alman rumuzlu forumdaşımız Mahir Köfte'de bizlerle vedalaştı , bu fotoda yok maalesef)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kawa artık "Ne şehittir, ne gazi mok yoluna gitti Niyazi" modunda.
Öyle deme yahu , çok uzun kilometreler kullanınca motorla garip bir bağ kuruyor insan 😉
110.000 km kullandığım ikinci Vstrom' umdan ayrılırken üzülmüştüm , o motorla 2013 de motofestlere katılmaya ve çadırlı kamplar yapmaya başlamıştık , çok güzel anılarımız vardı kendisiyle 😔

Son düzenleme:
Motosikleti
cbf 150
tommy, bujiyi çıkar, sonra yan kapaı sök ve elle çevir yukardan bak inme kalkma yapıyormu sübaplar. bence sıkışma yok

Tommy ekran gitti geldi dedin akü yeniyse statördür sıkma canını , 6 ya tak arka tekeri elle çevir bir yerde zor dönerse kompresyon vardır , sonra rahat dönüyorsa blok , krank yatak yorgan iyidir , yağ seviyeside iyiydi dedin elektriktir derdi , o Kawa bi 100.000 daha yapar 😉

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Tommy ekran gitti geldi dedin akü yeniyse statördür sıkma canını , 6 ya tak arka tekeri elle çevir bir yerde zor dönerse kompresyon vardır , sonra rahat dönüyorsa blok , krank yatak yorgan iyidir , yağ seviyeside iyiydi dedin elektriktir derdi , o Kawa bi 100.000 daha yapar 😉
Yok üstat bu sefer statör değil. Statörüm yandığından dolayı aküm bittiğinde motoru hep vurdurarak çalıştırdım, şu an vurdurarak çalıştıramıyoruz..

Motosikleti
2022-SYM Jet 14 200 + 2011-KLX250 + 2015-KTM Duke 200(arızalı yatış)
bence de kesin bir püf noktası var, @tommygun istersen yardıma geleyim; alet edevat akü takviye v.s.

Motosikleti
2022-SYM Jet 14 200 + 2011-KLX250 + 2015-KTM Duke 200(arızalı yatış)
bu hafta yatak sarma haftasıymış, senin yolda kaldığın saatlerde ben de Subaru ile bir tuhaflık hissedip sağa çektim. güç bela eve vardım, otoparka çıktım; ilk teşhis, kollardan biri yatak boşaltmış..... gene bana bana ağlamak düşer...

Motosikleti
cbf 150
bunu aç sonra bujiyi sök ve bunu çevir ve yukardan bak.

Bence kran değil hala böyle düşünüyorum. egzosunda yağ yakma falan varmıydı. abi o noktaya gelene kadar yüzbin tane belirti yaşaman lazım bir anda olmaz bu

Motosikleti
Ns200 15"
bunu aç sonra bujiyi sök ve bunu çevir ve yukardan bak.

Bence kran değil hala böyle düşünüyorum. egzosunda yağ yakma falan varmıydı. abi o noktaya gelene kadar yüzbin tane belirti yaşaman lazım bir anda olmaz bu
Buna bile gerek yok, 6. vitese takıp tekerleği çevirince lastik dönmüyorsa içerde sıkıntı var demektir.

Krank olmasada zamanlama ile alakalı bir durum olma ihtimali olabilir.

Seneye askere yollayacaktık...

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Buna bile gerek yok, 6. vitese takıp tekerleği çevirince lastik dönmüyorsa içerde sıkıntı var demektir.
...
6. vitese alınca lastikten çevirdiğimizde kompresyonu yenecek kadar bir tork alabiliyor muyuz? Motor vitesteyken tekeri döndürebilmek için ya supap açık olmalı ya da buji sökülmüş olmalı diye biliyordum...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar