- Motosikleti
- Sym Wolf Sb250Ni
- Konu Yazar
Kawa artık "Ne şehittir, ne gazi mok yoluna gitti Niyazi" modunda.
Kawa artık "Ne şehittir, ne gazi mok yoluna gitti Niyazi" modunda.
sağdaki delikanlıdan başlarsak ,bu başlıkta ise her ne kadar tanıdıklarımız varsa da bu fotoğrafın üzerinden kim kimdir ile devam edilebilir.![]()
Öyle deme yahu , çok uzun kilometreler kullanınca motorla garip bir bağ kuruyor insanKawa artık "Ne şehittir, ne gazi mok yoluna gitti Niyazi" modunda.
Yan kapak dediğin statör kapağı mı debriyaj kapağı mı?tommy, bujiyi çıkar, sonra yan kapaı sök ve elle çevir yukardan bak inme kalkma yapıyormu sübaplar. bence sıkışma yok
Yok üstat bu sefer statör değil. Statörüm yandığından dolayı aküm bittiğinde motoru hep vurdurarak çalıştırdım, şu an vurdurarak çalıştıramıyoruz..Tommy ekran gitti geldi dedin akü yeniyse statördür sıkma canını , 6 ya tak arka tekeri elle çevir bir yerde zor dönerse kompresyon vardır , sonra rahat dönüyorsa blok , krank yatak yorgan iyidir , yağ seviyeside iyiydi dedin elektriktir derdi , o Kawa bi 100.000 daha yapar![]()
bence de kesin bir püf noktası var, @tommygun istersen yardıma geleyim; alet edevat akü takviye v.s.Tommy ekran gitti geldi dedin akü yeniyse statördür sıkma canını , 6 ya tak arka tekeri elle çevir bir yerde zor dönerse kompresyon vardır , sonra rahat dönüyorsa blok , krank yatak yorgan iyidir , yağ seviyeside iyiydi dedin elektriktir derdi , o Kawa bi 100.000 daha yapar![]()
Aküyü şarj ettin mi ki ? ekran bile gelip gitmiyorsa vurdurarakda çalışmaz..Yok üstat bu sefer statör değil. Statörüm yandığından dolayı aküm bittiğinde motoru hep vurdurarak çalıştırdım, şu an vurdurarak çalıştıramıyoruz..
Şarj ettik evetAküyü şarj ettin mi ki ? ekran bile gelip gitmiyorsa vurdurarakda çalışmaz..
Buna bile gerek yok, 6. vitese takıp tekerleği çevirince lastik dönmüyorsa içerde sıkıntı var demektir.bunu aç sonra bujiyi sök ve bunu çevir ve yukardan bak.
Bence kran değil hala böyle düşünüyorum. egzosunda yağ yakma falan varmıydı. abi o noktaya gelene kadar yüzbin tane belirti yaşaman lazım bir anda olmaz bu
Yok, motoru paddocka aldık ama 6. viteste döndüremedikBuna bile gerek yok, 6. vitese takıp tekerleği çevirince lastik dönmüyorsa içerde sıkıntı var demektir.
Krank olmasada zamanlama ile alakalı bir durum olma ihtimali olabilir.
Seneye askere yollayacaktık...
6. vitese alınca lastikten çevirdiğimizde kompresyonu yenecek kadar bir tork alabiliyor muyuz? Motor vitesteyken tekeri döndürebilmek için ya supap açık olmalı ya da buji sökülmüş olmalı diye biliyordum...Buna bile gerek yok, 6. vitese takıp tekerleği çevirince lastik dönmüyorsa içerde sıkıntı var demektir.
...
6. vitese alınca lastikten çevirdiğimizde kompresyonu yenecek kadar bir tork alabiliyor muyuz? Motor vitesteyken tekeri döndürebilmek için ya supap açık olmalı ya da buji sökülmüş olmalı diye biliyordum...
Öyleymiş. Öğrenmiş olduk.6. viteste arka tekerden el ile döndürmek mümkün. Bujiyi sökmeye gerek yok.