30.10.09 - Motosiklet Bakım Günü

- Motosikletlerinize saatlerce bakım yapmak bir fetiş halinde mi?
- Her bir krom parçasını/grenajını solisyonlarla temizlemeden içiniz rahat etmiyor mu?
- 1 TL ye köpüklü motor temizliği yaparak sonrasında ince temizliği yapmaya varmısınız?

O zaman adresiniz bende..:p

Yarın saat 15:00'da Anadolu Yakasına gelebilecek olanlar buraya isimlerini yazsın bakayım..

Hizmetlerimiz:
*1 TL ye çözücülü/köpüklü motosiklet yıkama..(Bahşiş size ait)
*Yıkama sonrası rahat ve geniş bir motosiklet parlatıp bakım yapma mekanı..
:mrgreen:

Not:

Oto yıkamacı değilim.. :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:)

gelmek isterdim. en azından birlikte oturup izlemek için

ozi ayıp oluyor ama bu işi c.tesi yapsana be kardeşim-kardeşinde gelebilsin.öptüm.:pr:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:45 ----------

yarın demek istemişsin okey adresinide yaz bakalım.sen kaşındın....

Forumdan Uzaklaştırıldı
bugunmuydu tüh kacırdık artık bi dahaki sefere :mrgreen:

Köpükle cillop gibi temizleyip en ince ayrıntısına kadar motoru pırıl pırıl yapalım, hatta gazyağıyla zincir temizliği+yağlaması ve WD40 uygulamasını da hallettikten sonra, motor tam fuarlık haldeyken eve dönüş yolunda yağmur ve çamur içinde, başladığımız noktaya geri dönelim.:mrgreen:
Şaka bir yana, zamanlama gerçekten kötü dostum. :) Yoksa dediğin gibi, saatlerce uğraşırdım keyifle. Havanın iyi olduğu başka bir zamana inşallah.:cat:

1 TL nin bir 0 ı eksikmi kalmış yoksa bizimi söğüşlüyorlar :)

Havanın bu kadar yağmurlu olacağını tahmin etmiyordum yav..
Kendim de erteledim bakımı..

Derim ki eğer yarın akşamüstü hava kararmadan önce, yağmur çamur olmazsa yapalım bu işi..Ya da haftaya erteleyelim..Genel kanıya göre hareket edelim..

1 TL nin sıfırı eksik değil bu arada söğüşlemek ne kelime?!

Havanın bu kadar yağmurlu olacağını tahmin etmiyordum yav..
Kendim de erteledim bakımı..

Derim ki eğer yarın akşamüstü hava kararmadan önce, yağmur çamur olmazsa yapalım bu işi..Ya da haftaya erteleyelim..Genel kanıya göre hareket edelim..

1 TL nin sıfırı eksik değil bu arada söğüşlemek ne kelime?!

benden o bahsettiğin köpüklü yıkamadan 10 tl alıyorlarda yıkamacılar ondan bahsediyorum 0 ı eksik diye sen 1 TL ye yıkatıyorsan ben söğüşleniyorum demekki

benden o bahsettiğin köpüklü yıkamadan 10 tl alıyorlarda yıkamacılar ondan bahsediyorum 0 ı eksik diye sen 1 TL ye yıkatıyorsan ben söğüşleniyorum demekki

Hmm anladım..
Bizim buradaki benzincide bir makina var.. Madeni 1 TL atıyorsun..Köpük otomatı gibi düşün..Belirli bir süre köpük tabancasından köpük püskürtüyor..Sistem arabalar için düşünüldüğünden dolayı köpük püskürtme süresi de uzun..Yani iki motor köpüklenebilir 1 TL'ye..

Sonrada elemanlar su püskürtüyorlar..Onlara da 3-5 bahşiş atınca olay bitiyor..
Sonra silip, cilala/parlat işini kendimiz yapacağız..

hankı benzoin istasyonu acaba...ben giderim valla...

Gelirsen görürsün :p

Evet arkadaşlar gelecek olanlar el kaldırsın..
Yarın saat 15:00'da Kadıköy Eski Salı Pazarında buluşalım oradan hep beraber gideriz..Köpükletiriz makinaları..
Sonrada kurutma ve bakım için bizim siteye çekeriz motorları..
Herkes kendi bakım ürünlerini getirmekten sorumludur hee..

Sonradan otlakçılık yapmayalım :mrgreen:

Bu arada benzin almaya niyetiniz varsa..Gideceğimiz benzinciden benzin alırsak fena olmaz..Abartmamış oluruz..:mrgreen:

- Motosikletlerinize saatlerce bakım yapmak bir fetiş halinde mi?
- Her bir krom parçasını/grenajını solisyonlarla temizlemeden içiniz rahat etmiyor mu?
- 1 TL ye köpüklü motor temizliği yaparak sonrasında ince temizliği yapmaya varmısınız?

O zaman adresiniz bende..:p

Yarın saat 15:00'da Anadolu Yakasına gelebilecek olanlar buraya isimlerini yazsın bakayım..

Hizmetlerimiz:
*1 TL ye çözücülü/köpüklü motosiklet yıkama..(Bahşiş size ait)
*Yıkama sonrası rahat ve geniş bir motosiklet parlatıp bakım yapma mekanı..
:mrgreen:

Not:

Oto yıkamacı değilim.. :)

abi ertelemelisin bence ! havalar kötü şöyle güzel bir güneşli günde bakım yapmak temizlik yapmak gerçekten güzel olur ama soğukta pek tat alamam :) ben

2. kez değiştirdiğim eldivenim bu seferde çok kalın olduğu için motosikleti kullanamıyorum. Değiştirmeye gidicem mecbur sirkeciye, dönüştede yolumun üstü zaten:) gelirim heral yağmur yağmazsa vs (ki yağıcak gözüküyo). özelden telini mesaj atarmısın hocam, gelirsem ararım.
Ayrıca biraz alakasız olucak ama burdanda yardım istiyim. Özen motordan aldım bu bahsettiğim eldiveni (toplam 490tl bayıldığım alışveriş sonucu). Geri vermek istesem paramı geri verirlermi, çünkü bütün eldivenleri denedim hiçbiri olmadı. 70tl bayıldım tek buna, param güme gitmesin. Kıllık yaparlarmı

Önümüzdeki 5 gün boyunca full yağış gösteriyor hava durumu maalesef..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar