- Konu Yazar
Merhaba dostlar, en son uzun gezi planımı geçen yıl yapmıştım 2700km 7 gün. aradan geçen zamanda iş ve şehir değişikliği ile İzmir e yerleştim. Taşınma telaşı falan bitince , forumda da Kaklık mağarası başlığını görünce bu hafta sonu için bir rota çizdim kafamda. farklı rota tavsiyeleri de alabilirim.
Amacım cumartesi sabahtan pazar akşam üzerine kadar 1 gece konaklamalı kafa dinleme,yol yapma vs. ekleyebilirsem harita da koyacağım. Aklımdaki ana hatlar ;
1-İzmir harmandalı çıkış noktası
2-Kuşadası
3-Zeus mağrası
4-dilek yarımadası
5-Pamukkala travertenleri
6-Kaklık mağarası
7-Salda gölü
8-Honaz dağı milli parı
9-Denizli Merkez
10-Maramara gölü/Manisa
11-İzmir e dönüş
Bu konu hertürlü öneri,katılım,çay/kahve daveti,yeme içme mekanı tavsiyesi vb. ne açıktır. Katılmak isteyen olursa tanışmış oluruz.
Makine daha önce 2700km lik geziye çıktığım, 2 hafta önce tek marşla 900km Tarsus-İzmir geldiğim Kanuni Bora 125. Katılmak isteyenlere ortalama seyir hızı 70-85km civarı olacak. Bol fotoğraf,kafa dinleme,kahve pişirme düşünüyorum. Yazarken bile heyecanlandım :queen:
Amacım cumartesi sabahtan pazar akşam üzerine kadar 1 gece konaklamalı kafa dinleme,yol yapma vs. ekleyebilirsem harita da koyacağım. Aklımdaki ana hatlar ;
1-İzmir harmandalı çıkış noktası
2-Kuşadası
3-Zeus mağrası
4-dilek yarımadası
5-Pamukkala travertenleri
6-Kaklık mağarası
7-Salda gölü
8-Honaz dağı milli parı
9-Denizli Merkez
10-Maramara gölü/Manisa
11-İzmir e dönüş
Bu konu hertürlü öneri,katılım,çay/kahve daveti,yeme içme mekanı tavsiyesi vb. ne açıktır. Katılmak isteyen olursa tanışmış oluruz.
Makine daha önce 2700km lik geziye çıktığım, 2 hafta önce tek marşla 900km Tarsus-İzmir geldiğim Kanuni Bora 125. Katılmak isteyenlere ortalama seyir hızı 70-85km civarı olacak. Bol fotoğraf,kafa dinleme,kahve pişirme düşünüyorum. Yazarken bile heyecanlandım :queen: