30.000 ytlye hangi motoru almalıyım?

Arkadaşlar ben yeni bir yarış motoru almak istiyorum.Bu konularda fazla bilgili değilim o yüzden sizden yardım isticem.ilk önce 30 milyara kadar limitim var benim aklımda il olarak Kawasaki ZZR1400 var eğer sizin ondan daha iyi dediğiniz bir motosiklet var(hayabusa haric:cherry:) o modelleride düşünüp bir tane alcam yardım ederseniz sevinirim:silent::silent::silent:

YARDIM etmeyi çok isterdim ama 30 bini duyunca bir süre şokta kalırım sanırım sen en iyisi sitenin moderatörlerinden FORRAP a bu soruyu sor yada ankara modu prometheus var ona bir danış

arkadaşlar para önemli değil cebimde kalması filan spor görünümlü olsun motor sesi yüksek ve kaliteli olsun motor gücüde iyi olsun tabi aradığım özellikller bunlar

Abi biliyorum race istiyorum filan demişsin ama...O paraya güzel bir chopper(kendi isteğini göre customize edilmiş) alabilirsin...O racelerden on kat daha güzel olur bence

honda CBR 1000RR fireblade 25400ytl

güzel motordur (hiç yoksa ayağını yerden keser)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Şimdi sana 10 tane Cbf150 al derlerse şaşırma.....:p

ama chopper biraz bana ağır kalır bildiğim kadarıyla chopperler büyük motorlar oyüzden race istiyorum hani hepimizin bi tarzı vardır ya buda öyle

şimdi alp tunay da gelir yardım eder sana piri odur bu işlerin

honda cbr kawsaki zzrden daha mı iyidir dersin kawasakide 25.650 ytl

O paraya gidip profesyonel bir eğitim al...

Ne kadar motosiklet tecrüben var , zzr1400e geçeceksin?

kardes r1 kawasaki zzr 1400den daha mı iyidir dersin dalga geçtiğimi filan zannetme ben r1 in özelliklerini bilmiyorum

profesyonel eğitim okadar önemliyse onuda alırız

Son düzenleme:
profesyonel eğitim okadar önemliyse onuda alırız

Yok değil canım napıcaksın sen eğitimi falan, al bi tane 1000 lik makine, üç gün sonra helvanı yeriz.. Çok profosyoneldi deriz arkandan.. Artık kusura bakmayın tahammüllü olamıyorum.. Siz de gelmiş burda R1 filan öneriyosunuz......

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Yok değil canım napıcaksın sen eğitimi falan, al bi tane 1000 lik makine, üç gün sonra helvanı yeriz.. Çok profosyoneldi deriz arkandan.. Artık kusura bakmayın tahammüllü olamıyorum.. Siz de gelmiş burda R1 filan öneriyosunuz......

Kız adam race önerin diyo....Ybr mi önerecez...

Herhalde bildiği vardır diye düşünürüz dimi?....:wiinkk::wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar