3 yunusu vurmuşlar

EN SON BİLGİ... BİRAZ ŞAHSİ ... HASTAMIZ YENİ NİŞANLIYMIŞ... ve ailesi nişanlısı hasatanede son durum için bekliyorlarmış... allah sabır versin.... (ex):pr: en sevdiğinizin ölümünü beklemek kadar hayatta başka kötü ne olabilir dostlarım...:salut:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
birincisi.bence yeni bi topic acalım cunku alel acele.yazılmış bir başlıktı.konuyu pek anlatamıyor.
ikincisi zuhtupasa yasına ve tecrubene saygım sonsuz ama terbiye sınırlarını oğretmeye kalkma bana rica ederim.yalakalıkla suclanan benim.ve nerde olsa ne sekilde olsa bun karsı cıkarım.yok eger bunundabi yaptırıı varsa yani yalak dendiğinde kedini savunmamnın.cekeriz be paşam.

Beyler 1.5 senemi ozel harekatta terror ile mucadeleye verdim 1996-1998 yillarinda Tunceli-Elazigda. Bu ise giren tum guvenlik gucleri riskin cok farkinda ve vatanlari icin her seyi yapmaya hazirlar.

Bence TC vatandasi ve motorcu bir kitle olarak yapabileceginiz en dogru davranis guvenlik gorevlilerinin bulundudu hastaneye gidip bir cicek taktim etmek ve yakinlarina tesseli vermektir.O anneler cocuklarini bizleri korusunlar diye polis yaptilar simdi bizim gorevimiz onlarin yaninda olmaktir.

Yanliz ben birsey soracam Yunuslar gibi on safhada gorev alan bu dostlarimiza neden Devletimiz Kursun Gecirmez Yelek ve Kask almiyor?? Bu adamlarin cani biraz ucuz gibi geldi bana..Mac olunca millet takir takir silah sikiyor bu kadar silah nerden geliyor bu ulkeye?? Bir bakan Mercedese binecegine bence o odenegi kursun gecirmez yelege harcatmali/

Ne ise dostlar bence kimse kapismasin bu topicte cunku soz konus guvenlik ve canimiz.Tek yurek olun ve bence bu dostlarimizin ailerinin yaninda oldugumuzu gosterin.

Unutmayin en buyuk sesizlik bazen en guclu cigliktan bile daha sagir edici olabilir.

Forumdan Uzaklaştırıldı
İyice azdı köpekler..:farao:

Yaklaşık 1 saat önce Danıştay 2. Dairesini toplantı halindeyken basan bir terörist 7 kişiyi kurşun yağmuruna tuttu..:salut:
2 si agır toplam 7 kişi yaralı...

dogru her sene zırhlı mercedeselr yenileri ile değiştirilirken.neden kursun gecirmez edavat alınmıyor.bu sartlarda bu admalar hala cevirme yapıyorlar.bi şekilde yanlarında oldugumuzu gostermemiz gerek.hep serseri olarak gorulen motorculardan anlamlı ve olculu bir tepki gelmesi yani bize yakışan bir tepki gelmesi gayet guzel olucaktır.

zuhtupasa' Alıntı:

Yaklaşık 1 saat önce Danıştay 2. Dairesini toplantı halindeyken basan bir terörist 7 kişiyi kurşun yağmuruna tuttu..:salut:

:cyclopsan :cyclopsan
:salut: :salut: :salut: :salut:

zuhtupasa' Alıntı:

2 si agır toplam 7 kişi yaralı...[/QUO
allah belalarını versin.:pr:

zuhtupasa' Alıntı:

son haberler göre danıştaydaki saldırıda 5 yaralı var. silah xray dan hayalet silah olduğu için geçebilmiş.... adam yakalanıp sorgulanmıştır.

arkadaşlar neyin beklendiğini ve tartışıldığını okumuş olmama rağmen anlayabilmek güç.vede madem birşeyler yapalım diye açılmış bir topic en azından bir çiçek alarak ailelerini yada hastanede hastaları ziyarete MT olarak gidilmesi güzel olurdu. neden toplanılamıyor ve ne bekleniyor anlayabilmiş değilim ..yazık.

SON DAKİKA.....
dostlar hastamız ölmüş... cenazesi tahminen yarın kalkabilir... paşam bir öğrenirsen iyi olur... yaa bu arkadaşımız henüz 23 yaşında gencecik bir delikanlıymış.. allah belalarını versin bunların...:pr:

Forumdan Uzaklaştırıldı
muritu' Alıntı:
en azından cenazesine topluca gidilsinnnnnnnn !!

Arkadaşlar bizim korteje katılımımız için görüştük ve bunu size dün bildirmiştim hatırlarsınız..
Dünde ifade ettiğim gibi malum şehit töreni olacağından düzenlemeyi İst. Emniyeti yapıor. Bununla ilgili detay bana ulaştırılacak..Bende sizlerle paylaşacağım..:bounce:
S&S

Gaziosamanpaşada görevi sırasında hayince silahlı saldırıya uğrayarak yaralanan ve özel şafak hastanesinde yatmakta olan polis memuru METEHAN ŞAHBAZ malesef şehit olmuştur allahtan rahmet yakınlarına baş sağlığı diliyorum. yarın 11:00 istanbul vatan il emniyet müdürlüğünde tören düzenlenecektir hepimizin başı sağolsun.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Allah rahmet eylesin...Ailesine sabır tüm sevenlerinin ve Türk Milletinin başı sağolsun..
S&S

o zaman paşam senden bilgi bekliyoruz...

:salut: :salut: :salut:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar