3 yunusu vurmuşlar

Toplumsal kirlilik hırsızlar katiller dolandırıcılar bu bir alay şerefsiz yaratık bizler için görev yapan insanlara kast ediyorlar bunları pardon bu yaratıkları insanların içine bırakanları esas suçluyor ve kınıyorum Allah rahmet eylesin bakalım vicdanları mahşerde ailelerine nasıl hesap verecek...
Bakalım bu Avrupa birliği yüzünden daha ne kadar bedel ödeyeceğiz...

Allah rahmet eylesin bu ülkede bizlerin güvenliği için bir kişi daha canını verdi umarım onlar bizlere haklarını helal eder

Süper Moderatör (BBRR)
allah rahmet eylesin .....geride kalan ailesine sabır versin ...Tüm emniyet camiasının başı sağolsun..

dostlar 2 teker kullanan bir arkadaşımızı da kaybettik... allah rahmet eylesin...
ailesine sabır diliyorum...

Artık yazacak ne var ki...?

Allah şehit memurumuza rahmet eylesin den başka.

Aslanını fareye boğduran ,

Ne A.B.D de ne Avrupa da ne de dünyada eşi benzeri olan ,arsızı,hırsızı ,vatan hainini kollayan bu sözde kanunları önümüze koyan gelmiş geçmiş ne kadar sorumlu varsa hepsini lanetliyorum.

Şehitler ölmez.....

Bizlerin huzur ve rahatı için gece gündüz çalışan tüm güvenlik güçlerimize canı gönülden teşekkür eder, bu yolsa canını feda eden şehitlerimize Allah tan rahmet (mekanları cennet olsun), yaralı ve gazilerimize acil şifa ve başları dik bir ömür, onlardan bize emanet kalanlara ise sabırlar dilerim.

çok kötü oldum arkadaşlar ya Allah rahmet eylesin geride kalanlara bol sabır versin inşaallah..

şu organizasyonuda bir an önce gerçekleştirelim en fazla katılımla hadi MT...

arkadaşlar yarın akşam yunusların merkezine gidicem zincirlikuyu ya umarım o saatte yetkili birileri ile görüşme şansım olur ama oturup arkadaşlar ile böyle bir şey planladığımızı belirticem sonuçları yarın akşam paylaşırım sizlerle bana katılmak isteyen arkadaşlar olursa telefonla ulaşın lütfen

0532 696 98 89

NicemaN' Alıntı:
arkadaşlar yarın akşam yunusların merkezine gidicem zincirlikuyu ya umarım o saatte yetkili birileri ile görüşme şansım olur ama oturup arkadaşlar ile böyle bir şey planladığımızı belirticem sonuçları yarın akşam paylaşırım sizlerle bana katılmak isteyen arkadaşlar olursa telefonla ulaşın lütfen

0532 696 98 89

dostum zuhtupasa irtibat halinde onlarla zaten haber bekliyorduk ama ??

Öncelikle Şehidimize Allah(c.c) Rahmet eylesin.Dün olay olduktan yaklaşık 15 dakika sonra olay yerinden geçtim,tam gittiğim yerin yolunun üstünde idi.Manzara çok kötüydü,düşünsenize plastik şeritle kapatılmış bir alan,motorize ve arabalı polisler,ambulanslar tam bir keşmekeş :( ab denilen tek dişi kalmış medeniyet yüzüne verilen bu kadar tavizle sonumuz hayrolsun.Aslında benim korkum,devletinin suçlulara ceza vermediği için,bir yerden sonra sindiremeyen halkın ceza işini kendisinin halletmeye kalkması(İnşallah o durumlara düşmez canım ülkem).Umarım bu mahlukatların hakkıyla cezalandırıldığı günler gelecektir...

Son olarak her türlü organizasyona mutlaka katılırdım,ancak motorum yok ve araba ile de pek mesaja katkı sağlanmaz kanaatindeyim.Madden olamasam bile fikren ve ruhen yanınızdayım birçok motoru olmayan arkadaşım gibi.Oralarda molotof atarlar gibi söylemleri telaffuz etmemiz bile garip geliyor bana.Düşünsenize kendi ülkemizdeyiz,üstelik yaşadığımız şehirdeyiz ve orada bir olaya maruz kalır mıyız,diye soruyoruz birbirimize,çok yazık(lafım soranlara değil,sordurtanlara).Korkmayın arkadaşlar Türkiyenin sınırları içinde ki,her karış bizimdir,bizim kalacak.Son olarak tarih uygun olur,artı bir arkadaş artçı olarak kabul ederse severek iştirak ederim...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Şehitlerimize Allah rahmet eylesin, yakınlarına Allah sabır versin. Duyarlılığınızı devam ettirin dostlar. Şu dönemde bu tür tepkilere ülkenin ihtiyacı var.

Allah Rahmet eylesin...Devlete millete kalkan hain eller kırılsın..

Paşam nerdesin ne yapıyoruz?

Çatışmada ölen devlet görevlisi için allah günahlarını affetsin yakınlarına ve ailesine allah tan sabır diliyorum

ayrıca yaralı olupta hastanede tedavi gören devlet görevlileri içinde allah tan acil şifalar dilerim

konvaya giderken yanınızda pankartta götürün ayrıca motolarınıza MT etiketleri bolca yapıştırın e tabi çoğunlukta olucaksınız dikkat çekicek ayrıca yunuslarda bu site üyeleri kardeşlerimiz der ve MT üyelerine kıyak geçer o günden sonra :wiinkk:

her türlü organizasyonda yanınızdayım ben g.o.p dayım zaten olay saati olaya yakın bir yerdeydim ve duyunca şok oldum ölen kişinin dükkanıma gelen müşterilierimden biri olması beni daha da üzdü tüm motorcu veya yaya turk vatandaşı türk evladı olan insanların bu organizasyonlara katılmalarını temenni ediyorumm

hertür organizasyona bende varım. ümraniyedeyim. bu organizasyon için zaman kaybetmemeliyiz.

Şehit olan memurumuza Allah rahmet eylesin yakınlarına sabır versin.

Bende bu programa katılmak istiyorum ama Sivas'tayım.Eğer istanbul'da motosiklet kiralayabileğim bi yer varsa gelmeyi çok isterim.Detayları burdan izleyeceğim eğer fırsat olursa geleceğim.Yoksa Ankara'daki anıtkabir programına katılmaya çalışacağım ordada zaten yunuslar eşliğinde gidilecekmiş.
Tekrar Şehidimize Allah'tan rahmet, ailesine baş sağlığı diliyorum.İnşallah suçlular cezasız kalmaz.

arkadaşlar olayları sıcağı sıcağına konuları saptırmadan dağıtmadan göstermemiz gerekiyor tepkimizi.
konu görevi başında asayişi sağlamak için canını hiçe sayan polis kardeşimizi anmak onu yüceltmektir lütfen konuyu saptırmayalım.
ayrıca bir kardeşimiz vefat haberinide vermiş kardeşimiz onuda rahmetle anıyoruz ALLAH yanına kabul etsin kardeşlerimizi ailelerine sabır versin

ati

olayı şimdi duydum sürekli takip edemediğimden.şerefsiz köpekler yaaa::angry2::

arkadaşlar yapacağınız her türlü tepki organizasyonunda yanınızdayım.bizler de ses çıkarmazsakiyice meydanı boş bulup iyice azacak bu kansızlar.

yaşamını yitiren şehit kardeşimize allahtan rahmet,yakınlarına ve tüm ülkeye başsağlığı diliyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar