Öncelikle Şehidimize Allah(c.c) Rahmet eylesin.Dün olay olduktan yaklaşık 15 dakika sonra olay yerinden geçtim,tam gittiğim yerin yolunun üstünde idi.Manzara çok kötüydü,düşünsenize plastik şeritle kapatılmış bir alan,motorize ve arabalı polisler,ambulanslar tam bir keşmekeş

ab denilen tek dişi kalmış medeniyet yüzüne verilen bu kadar tavizle sonumuz hayrolsun.Aslında benim korkum,devletinin suçlulara ceza vermediği için,bir yerden sonra sindiremeyen halkın ceza işini kendisinin halletmeye kalkması(İnşallah o durumlara düşmez canım ülkem).Umarım bu mahlukatların hakkıyla cezalandırıldığı günler gelecektir...
Son olarak her türlü organizasyona mutlaka katılırdım,ancak motorum yok ve araba ile de pek mesaja katkı sağlanmaz kanaatindeyim.Madden olamasam bile fikren ve ruhen yanınızdayım birçok motoru olmayan arkadaşım gibi.Oralarda molotof atarlar gibi söylemleri telaffuz etmemiz bile garip geliyor bana.Düşünsenize kendi ülkemizdeyiz,üstelik yaşadığımız şehirdeyiz ve orada bir olaya maruz kalır mıyız,diye soruyoruz birbirimize,çok yazık(lafım soranlara değil,sordurtanlara).Korkmayın arkadaşlar Türkiyenin sınırları içinde ki,her karış bizimdir,bizim kalacak.Son olarak tarih uygun olur,artı bir arkadaş artçı olarak kabul ederse severek iştirak ederim...