fragrance_chaplin' Alıntı:ehliyetim olsa ben de katılırdımr:
polismiş doktormuş farketmez...
sonuçta onlar insan...
önce bunu yazalım kafamıza!ale:
ayrıca mutlaka gazeteden veya tvden birilerini destek için çağırın!amaç tabiki reklam değil,olmamalı...ama bu vahşete karşı çıkan birileri olduğunu görsün herkes...
locco' Alıntı:ben diorumki oplantı falan duzenleyelim.paşa ne diorsun? geyik için 100 motor toplamaya ugrasıyoruz.bence guzel olur.jest olur polislere.zaten bu aralar ehliyet için üstümüze geliyorlardı.anlarlar bari bizi de
arakadasım.benim 98 den beri ehliyetim var.kimseye de yalakalık derdinde değilim.sadece demek istediğim suydu.yunuslarla eskiden beri yakınlıgımız var.son zamnalarsa bu biraz zedelenmişti on tamir edebiliriz.SuperDude' Alıntı:"....guzel olur, jest olur polislere, ehliyet için üstümüze geliyorlardı, anlarlar bari bizi de" demişsin, bu söylediğinin konuyla ne alakası var? Hiç samimi değil... Çok yanlış olmuş bu dediğin. Ehliyetsiz motor kullananlara gözyumsunlar diye mi birşeyler yapmak istiyorsun böyle? Kusura bakma da bir nevi "yalakalık" gibi olmuyor mu bu senin düşüncen? :farao: Ehliyetsiz motor ile böyle bir jest yapmanı o yunuslar da istemezdi. Adamlar çevirme yaparken vuruluyor sen ne diyorsun yahu. Çevirmesinler görevlerini yapmasınlar mı? Sen onu bırak da bir an önce ehliyetini almaya bak arkadaşım. Ehliyet için üstüne gelecekler tabi. Görevleri bu. Kanunları uygulamak. Sen de kanunlara uysan? Onlara jest yapmak istiyorsan yapacağın en güzel jest ehliyet almandır.
paşa sen yapma bari ya.millet bayılıyor burda bişileri başka bi yerlerden anlamayı.allam ya.zuhtupasa' Alıntı:Arkadaşlar biraz önce yetkililerle görüştüm..Henüz bir vefat haberi olmadığını ilettiler..
Sakin olalım ve haber bekliyelim...
Bu arada özellikle bu topikte şahsi itiş kakışlarda bulunmayınız..Gereksiz yere birbirinizi kırmayınız..Özellikle "bizleri tanısınlar belki daha sonra bizlere kıyak yaparlar" vs. gibi son derece basit ifadelerle böle bir topiği kirletmeye kimsenin hakkı yok..
Biz bu tip bir paylaşımı buradaki bir çok kişinin düşündüğü gibi; öncelikle devletimizin her türlü görevlisine ve dolayısıyle hepimize yapılmış ve olası her türlü hain saldırıyı kınamak ve motor ve motorcu sevgisiyle o insanların tüm yakınlarının yanında olmak için düşündük.Bunuda unutmayın..
Tekrar söylüyorum.. Bu devletin, bu milletin her türlü görevlisine asker, polis her kime olursa olsun uzanan eller kırılır, haksızca konuşan diller koparılır.
Allah sabır versin..
S&S
Akira' Alıntı:Not: Kim daha vatansever tartışmasını özelden devam ettirelim lütfen.
Demin sölediklerim gayet açık kendi adıma hiç bişiyi özellikle "başka yerlerden" anlama gibi bir kabiliyetim yok..İfadelerine dikkat et...locco' Alıntı:paşa sen yapma bari ya.millet bayılıyor burda bişileri başka bi yerlerden anlamayı.allam ya.
evet soylediklerim gayet acık.isteyen anlar istemeyen baska bi taraflarından anlamaz ya da anlar.kimsenin de kabiliyetini de sınamıyorum burada.kimseye satasmiyorum kimsede sacma sapan ithamlarda bulunmasın.yalakalıkmış,topigi kirletmekmiş ağır laflar bunlar.kelimelerime ben dikkat ediorum.biliginizezuhtupasa' Alıntı:Demin sölediklerim gayet açık kendi adıma hiç bişiyi özellikle "başka yerlerden" anlama gibi bir kabiliyetim yok..İfadelerine dikkat et...
locco' Alıntı:paşa sen yapma bari ya.millet bayılıyor burda bişileri başka bi yerlerden anlamayı.allam ya.
locco' Alıntı:allam ya.
zuhtupasa' Alıntı:Arkadaşlar biraz önce yetkililerle görüştüm..Henüz bir vefat haberi olmadığını ilettiler..
Sakin olalım ve haber bekliyelim...
locco' Alıntı:evet soylediklerim gayet acık.isteyen anlar istemeyen baska bi taraflarından anlamaz ya da anlar.kimsenin de kabiliyetini de sınamıyorum burada.kimseye satasmiyorum kimsede sacma sapan ithamlarda bulunmasın.yalakalıkmış,topigi kirletmekmiş ağır laflar bunlar.kelimelerime ben dikkat ediorum.biliginize