3 yunusu vurmuşlar

ati

sevgili 'cenkmenderes' çok haklısın kardeşim.herkes bu gibi toplumsal hassasiyet gösterdiğimiz konularda yorum yaparken çok daha fazla dikkatli olup,ona göre konuşmalı bence!

ehliyetim olsa ben de katılırdım :pr:
polismiş doktormuş farketmez...
sonuçta onlar insan...
önce bunu yazalım kafamıza!:pale:
ayrıca mutlaka gazeteden veya tvden birilerini destek için çağırın!amaç tabiki reklam değil,olmamalı...ama bu vahşete karşı çıkan birileri olduğunu görsün herkes...

fragrance_chaplin' Alıntı:
ehliyetim olsa ben de katılırdım :pr:
polismiş doktormuş farketmez...
sonuçta onlar insan...
önce bunu yazalım kafamıza!:pale:
ayrıca mutlaka gazeteden veya tvden birilerini destek için çağırın!amaç tabiki reklam değil,olmamalı...ama bu vahşete karşı çıkan birileri olduğunu görsün herkes...

bende katılcam sankı benım ehlıyetım varmı :) hatta plakamda dustu ama genede katılcam işte :p

locco' Alıntı:
ben diorumki oplantı falan duzenleyelim.paşa ne diorsun? geyik için 100 motor toplamaya ugrasıyoruz.bence guzel olur.jest olur polislere.zaten bu aralar ehliyet için üstümüze geliyorlardı.anlarlar bari bizi de

"....guzel olur, jest olur polislere, ehliyet için üstümüze geliyorlardı, anlarlar bari bizi de" demişsin, bu söylediğinin konuyla ne alakası var? Hiç samimi değil... Çok yanlış olmuş bu dediğin. Ehliyetsiz motor kullananlara gözyumsunlar diye mi birşeyler yapmak istiyorsun böyle? Kusura bakma da bir nevi "yalakalık" gibi olmuyor mu bu senin düşüncen? :farao: Ehliyetsiz motor ile böyle bir jest yapmanı o yunuslar da istemezdi. Adamlar çevirme yaparken vuruluyor sen ne diyorsun yahu. Çevirmesinler görevlerini yapmasınlar mı? Sen onu bırak da bir an önce ehliyetini almaya bak arkadaşım. Ehliyet için üstüne gelecekler tabi. Görevleri bu. Kanunları uygulamak. Sen de kanunlara uysan? Onlara jest yapmak istiyorsan yapacağın en güzel jest ehliyet almandır.

Allah rahmet eylesin, kalanlara dayanma gücü versin.

konuyu dağıtmadan, saptırmadan, görevimiz olduğunu unutmadan, her Türkiye Cumhuriyeti vatandaşına yaraşır şekilde, her motorcuya yakışır vaziyette, gururla, onurla, başımız dik, dimdik... bu görevi hakkıyla yerine getirmeli, yanlarında olduğumuzu göstermeli, varlığımızı hissettirmeliyiz. belki bu, gidenler için birşey ifade etmekten çok ötedir, ancak kalanlara yalnız kalmadıklarının güvencesidir.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Zühtü paşadan herhangi bir haber alan var mı ?

Not: Kim daha vatansever tartışmasını özelden devam ettirelim lütfen.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
SuperDude' Alıntı:
"....guzel olur, jest olur polislere, ehliyet için üstümüze geliyorlardı, anlarlar bari bizi de" demişsin, bu söylediğinin konuyla ne alakası var? Hiç samimi değil... Çok yanlış olmuş bu dediğin. Ehliyetsiz motor kullananlara gözyumsunlar diye mi birşeyler yapmak istiyorsun böyle? Kusura bakma da bir nevi "yalakalık" gibi olmuyor mu bu senin düşüncen? :farao: Ehliyetsiz motor ile böyle bir jest yapmanı o yunuslar da istemezdi. Adamlar çevirme yaparken vuruluyor sen ne diyorsun yahu. Çevirmesinler görevlerini yapmasınlar mı? Sen onu bırak da bir an önce ehliyetini almaya bak arkadaşım. Ehliyet için üstüne gelecekler tabi. Görevleri bu. Kanunları uygulamak. Sen de kanunlara uysan? Onlara jest yapmak istiyorsan yapacağın en güzel jest ehliyet almandır.
arakadasım.benim 98 den beri ehliyetim var.kimseye de yalakalık derdinde değilim.sadece demek istediğim suydu.yunuslarla eskiden beri yakınlıgımız var.son zamnalarsa bu biraz zedelenmişti on tamir edebiliriz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Arkadaşlar biraz önce yetkililerle görüştüm..Henüz bir vefat haberi olmadığını ilettiler..
Sakin olalım ve haber bekliyelim...

Bu arada özellikle bu topikte şahsi itiş kakışlarda bulunmayınız..Gereksiz yere birbirinizi kırmayınız..Özellikle "bizleri tanısınlar belki daha sonra bizlere kıyak yaparlar" vs. gibi son derece basit ifadelerle böle bir topiği kirletmeye kimsenin hakkı yok..
Biz bu tip bir paylaşımı buradaki bir çok kişinin düşündüğü gibi; öncelikle devletimizin her türlü görevlisine ve dolayısıyle hepimize yapılmış ve olası her türlü hain saldırıyı kınamak ve motor ve motorcu sevgisiyle o insanların tüm yakınlarının yanında olmak için düşündük.Bunuda unutmayın..
Tekrar söylüyorum.. Bu devletin, bu milletin her türlü görevlisine asker, polis her kime olursa olsun uzanan eller kırılır, haksızca konuşan diller koparılır.
Allah sabır versin..
S&S

şu topikteki tartışmaları bi bırakalımda çok gereksizleşmeye başladı paşadan haber bekleyelim biraderler

zuhtupasa' Alıntı:
Arkadaşlar biraz önce yetkililerle görüştüm..Henüz bir vefat haberi olmadığını ilettiler..

Bu arada özellikle bu topikte şahsi itiş kakışlarda bulunmayınız..Gereksiz yere birbirinizi kırmayınız..Özellikle "bizleri tanısınlar belki daha sonra bizlere kıyak yaparlar" vs. gibi son derece basit ifadelerle böle bir topiği kirletmeye kimsenin hakkı yok..
Biz bu tip bir paylaşımı buradaki bir çok kişinin düşündüğü gibi; öncelikle devletimizin her türlü görevlisine ve dolayısıyle hepimize yapılmış ve olası her türlü hain saldırıyı kınamak ve motor ve motorcu sevgisiyle o insanların tüm yakınlarının yanında olmak için düşündük.Bunuda unutmayın..
Tekrar söylüyorum.. Bu devletin, bu milletin her türlü görevlisine asker, polis her kime olursa olsun uzanan eller kırılır, haksızca konuşan diller koparılır.
Allah sabır versin..
S&S
paşa sen yapma bari ya.millet bayılıyor burda bişileri başka bi yerlerden anlamayı.allam ya.

Akira' Alıntı:
Not: Kim daha vatansever tartışmasını özelden devam ettirelim lütfen.

Tamam, özelden devam etsin ama, olay kim daha vatansever tartışması değil.

Herkes vatanseverdir, bunun ölçüsü, şiddeti olmaz. Vatansever olmayan da zaten burada olmaz.

Olay, sürçü lisan edilmesi idi ve artık bir şekilde kapandı.

Not: Akira, senin yazdığın notu sırf referans olsun diye aldım. Sana ya da başkasına bir mesajım yok.

Forumdan Uzaklaştırıldı
locco' Alıntı:
paşa sen yapma bari ya.millet bayılıyor burda bişileri başka bi yerlerden anlamayı.allam ya.
Demin sölediklerim gayet açık kendi adıma hiç bişiyi özellikle "başka yerlerden" anlama gibi bir kabiliyetim yok..İfadelerine dikkat et...

zuhtupasa' Alıntı:
Demin sölediklerim gayet açık kendi adıma hiç bişiyi özellikle "başka yerlerden" anlama gibi bir kabiliyetim yok..İfadelerine dikkat et...
evet soylediklerim gayet acık.isteyen anlar istemeyen baska bi taraflarından anlamaz ya da anlar.kimsenin de kabiliyetini de sınamıyorum burada.kimseye satasmiyorum kimsede sacma sapan ithamlarda bulunmasın.yalakalıkmış,topigi kirletmekmiş ağır laflar bunlar.kelimelerime ben dikkat ediorum.biliginize

locco' Alıntı:

Kimsenin bir şey yapmaya niyeti yok amaç belli olası devlet namına yapılacak konvoyda yer almaktır ve kınamaktır...

Ayrıca yazılan yazılar türkçedir ve türkçe kullanılmalıdır
locco' Alıntı:

yazını değiştir sonrada ben değiştiricem :bounce:

tartışmaların tek nedeni yüzyüze değilde sanal alemde olmamızdır derdimide bu yüzden anlatamıyorum :pr: :pr:

konu dağılıyor ve ben daha yazmıyacağım

evet ya bende gercekten cok uzuldum yunuslar için allah bıran once sıfa verır ıns. tabı dogru aslında orası gazıosmanpasa pislik yuvası orda oturan varsada kımse ustune alınmasın tabı ama dogruya dogru her turlu falıyette bende varım..

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Özelden, özelden, özelden lütfen.

Sevgili moderatörümüz ufak bir temizlik yapsanızda başlık amacına dönse:)

zuhtupasa' Alıntı:

Paşam size haber verebileceklerini pek zannetmiyorum. Bence o keşmekeş içerisinde, haber vermeyi unuturlar gibi geliyor. Karışmak istemem ama, düzenli aralıklarla bizden o tarafa ulaşılsa, organizasyon daha sağlıklı olur gibi:)

dostlar dün akşam allah rahmet eylesin yazmıştım ama yanlış bilgilere dayanarak o kelimeleri yazmışım...

hastanedeki hemşire arkadaşımdan son aldım bilgiye dayanarak hastanın beyin ölümü gerçekleşmiş... ve hasta ex olmak üzereymiş...:pr: :pr: hastanedeki bilgileri sizlere aktarmaya devam ediceğim..

Forumdan Uzaklaştırıldı
locco' Alıntı:
evet soylediklerim gayet acık.isteyen anlar istemeyen baska bi taraflarından anlamaz ya da anlar.kimsenin de kabiliyetini de sınamıyorum burada.kimseye satasmiyorum kimsede sacma sapan ithamlarda bulunmasın.yalakalıkmış,topigi kirletmekmiş ağır laflar bunlar.kelimelerime ben dikkat ediorum.biliginize

Gercekten anlamaktan çok anlatmanın daha önemli oldugunu öğrendiğimiz zaman bir cok seyi daha rahat aşacağız. Hala hatalı ve kişisel yaklaşımlarını uzatıyorsun..Gereksiz yere ortamı germek gerçek amaçtan uzaklaşılmasına yardımcı olmaktan öteye geçmez.
Evet öncelikle topic sahibi olarak daha yapıcı, yazılanları anlamaya çalışan ve öncelikle kimin ne yazdığına iyice bakarak yorumlayıp yaz.
Terbiye sınırlarını zorlayacak ifadeler kullanmamaya dikkat etmeni tavsiye ederim..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar