3. Yalova Uluslararası Motosiklet Festivali 17-20 TEMMUZ 2008

ben de yarın yola çıkmayı düşünüyorum.Bursa'dan croner ile birlikte geleceğiz aksilik olmazsa...

toplu suruş icin sumartesi sabahtan yola cıkmak istiyorum cuma gunu calıştıgımdan gidemiyorum. cumartesi erken istanbuldan yola cıkacak varmı ?

Cumartesi sabahı saat 09:00 gibi Avcılar tarafından 8-10 kadar motorcu yola çıkacağız. Pendik feribotu ile Yalova'ya geçeceğiz. Dileyen arkadaşlar bize katılabilirler. Selamlar.

Hmmm motokolik içerisindeydim bi arkadasım davet etti onların arasına kurdum çadırımı...Kız arkadasım vardı arkadaslarıma pek vakit ayıramadım...Görkemle görüştük ara ara ama...Kusura bakma başka güne tanışma fırsatı buluruz umarım...

Hmmm motokolik içerisindeydim bi arkadasım davet etti onların arasına kurdum çadırımı...Kız arkadasım vardı arkadaslarıma pek vakit ayıramadım...Görkemle görüştük ara ara ama...Kusura bakma başka güne tanışma fırsatı buluruz umarım...

olan olmuş kısmet bir sonraki buluşmada artık :cat:

Abi bu festivali 1 gün ile kaçırdım inanamazsın festival diye 1 gidersin sadece konaklayanlar kalmış sağlık olsun artık seneye gideriz

yaaa keske gidebilseymısım ne makıneler de eglenceler olmus seney asker olmazsam mutlaka ordayım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar