3. Yalova Uluslararası Motosiklet Festivali 17-20 TEMMUZ 2008

yalovamk2.jpg

www.ymskfestival.com
YALOVA III. INTERNATIONAL
MOTOSIKLET FESTIVALI (17-20 TEMMUZ2008)
mnaz4.jpg

BİRİZ … SÜRÜYORUZ…
moscowmotorcyclesty8.jpg

19/TEMMUZ/2008 DE DÜNYA MOTOSİKLET GÜNÜNDE MOTOSİKLET KENTİNDE 5000 MOTOSİKLET’LE DÜNYA REKORU DENEMESİ İÇİN SÜRÜYORUZ... (GUINNESS WORLD RECORDS)

Bu sene III.sü yapılacak olan Geleneksel YALOVA MOTOFEST’08 ‘in yine unutulmaz anılarla geçeceğine inanıyoruz !
Her geçen yıl artan motosiklet tutkunları sayesinde Yalova Motosiklet ve Motor Sporları Kulübü’nün bu yıl düzenleyeceği MOTOFEST 2008 YALOVA III. INTERNATIONAL MOTOSİKLET FESTİVALİ’ nde motor tutkunları için daha keyifli,daha aktif ve daha eğlenceli bir festival tasarladık.

17 – 20 TEMMUZ 2008 tarihleri arasında yapılacak olan MOTOFEST 2008 YALOVA III.INTERNATIONAL MOTOSİKLET FESTİVALİ’ inde sadece katılım ücreti olan 10,00YTL'nin olduğu, sanatçı konserlerinin yanı sıra Dj’ ler ,sahne şovları,animasyonlar ve sürpriz etkinliklerle katılımcılarımız çok renkli bir festival yaşayacaklar.Yalova Motosiklet ve Motor Sporları Kulübü olarak III. sünü düzenleyeceğimiz MOTOFEST MOTOSİKLET FESTİVALLERİNİN gelenekselleşmesini hedeflemekteyiz.
Düzenlediğimiz ilk iki festival sonrasında gerek katılımcılardan gerekse görsel ve yazılı basından gelen olumlu tepkiler belirlediğimiz stratejilerin doğruluğunu ortaya koyar nitelikte olmuştur.

KONSERLER
* ERKİN KORAY
erkinop7vy8.jpg

*PIJAMA
pjamahj8.jpg

* ALT ROCK GRUPLARI
[IMG]http://img340.imageshack.us/img340/894/rockconcert12da8.jpg

*! BUNGEE JUMPING !
20110608bungyac5wt3.jpg

whistlerbungeewinteraly8.jpg

feston6.jpg

fest2ci0.jpg

fest3zr1.jpg

fest4pq4.jpg

fest5ge2.jpg

!!! BEACH CLUBS !!!
monarosamcemosxa2.jpg

h1011321yd0.jpg

!!! NIGHT CLUBS !!!
12335bmh0.jpg

12340bnz9.jpg

fest6jc0.jpg

İLETİŞİM TEL :
GÖKSEL ER : 0 533 599 63 61 (YMSK BAŞKANI)
METİN İREN : 0 539 337 30 39 (YMSK BAŞKAN YARDIMCISI)
MURAT TÜRKUĞUR : 0 535 898 19 28 (YMSK ORGANİZASYON SORUMLUSU)

Ilk benmi yaziyorum :) Buyuk ihtimalle ordayim hafta sonu konaklayacaz. Gorusmek uzere:)

İkinci de ben yazıcam :) ya bu organizasyon süper bişey ömrümde gördüğüm en güzel buluşma kaynaşma festivali bunu yapanlara yürekten sevgiler içim içime sığmıyor ilk motorumu bu hafta sonu alıcam allah kısmet ederse ve temmuza kadar iyice alışıcam hayırlısı ile temmuzda Topçulardan İDO ya binip orada olacağım hatta belki CRAZYYUSUFCUK ile gelirim :):) Görüşmek üzere tekrar teşekkürler

Çok güzel bir organizasyona benziyor. Gönlüm gitmek istiyor ama şartlar müsait olursa tabi.

bir yalovalı olarak geçen 2 senede olduğu gibi festivalde ki yerimi alacağım :cat:

Abi bence ne yap et şartlarına söyle müsade etsinler buraya gel mükemmel bi organizasyon gerekirse istifa et yine de gel ben sana iş bulurum :)

Konaklama işi belki olmayabilir ama 19'undaki rekor denemesinde mutlaka orada olmak istiyorum.

Ben de gelmek istiyorum . Organizasyon hakkında bilgisi olan lütfen çadır dışında kalınacak oteller le ilgili bilgi verebilirmi?

Ben de gelmek istiyorum . Organizasyon hakkında bilgisi olan lütfen çadır dışında kalınacak oteller le ilgili bilgi verebilirmi?

Çok yakınınızda, bungalow ve panisyonlar bulunmakta . Bunların eli yüzü düzgün olanlarıyla anlaşma ve pazarlıklar yapılarak bilgi ve resimleri size bildireceğim.

18 Temmuz akşamından itibaren ben ve 2 arkadaşımla birlikte toplam 3 motor orada olacağız Allah'ın izniyle...

Gesen sene TİGEM de yapılmıştı.. Bu sene daha farklı bi yerde olacağını duydum..
Geçen seneki kadar temiz ve ucuz odalar bulabiliriz umarım..

Birde inşallah bu sene etkinlikler gerçekten yapılır.. 4 gün boyunca havaii fişek anonsu yapılıp kapanış gecesine bırakılmaz..

Geçen sene ömrümün belkide en eğlenceli 5 gününü geçirdim bu festivalde.. Bu sene daha da iyi olur inşallah..

Birde lütfen DJ arkadaşlara rica edin yanlarında "roman havası" bulundursunlar.. Çeşit çeşit insan var.. ::koop::

Bekle bizi EHO , rekor kırmaya geliyoruz ::pulp::

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Gesen sene TİGEM de yapılmıştı.. Bu sene daha farklı bi yerde olacağını duydum..

Birde inşallah bu sene etkinlikler gerçekten yapılır.. 4 gün boyunca havaii fişek anonsu yapılıp kapanış gecesine bırakılmaz..

Geçen sene ömrümün belkide en eğlenceli 5 gününü geçirdim bu festivalde.. Bu sene daha da iyi olur inşallah..

Birde lütfen DJ arkadaşlara rica edin yanlarında "roman havası" bulundursunlar.. Çeşit çeşit insan var.. ::koop::

sen izin alabilcekmisin bakalım onu düşündünmü
:queen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Şşşş Halis abi daha fazla kurcalayıp deşmeyelim olayı :queen: İşten işten :p

(Hem orası uğurlu geliyor bana :queen: Nema Problema :mrgreen:)

iyi bu konuyu bir ara tartişırız yüz yüze bende gelirim her halde hafta sunu nede olsa ama bir havayi fişek seyredemedik be :queen::queen:

seni hatırlıyorum gibi 1. yada 2. gün gelmiştin.kapıdaydım ben.siyah deer 152'im vardı.

seni hatırlıyorum gibi 1. yada 2. gün gelmiştin.kapıdaydım ben.siyah deer 152'im vardı.

Festivalin ilk günü erken saatte giriş yapmıştık.. Tanışmadığımız görüşmediğimiz kimse kalmadı gibi.. en azından mutlaka selamlaşmışızdır seninlede..

Bu sene haberdar olur birbirimizden oturup muhabbette ederiz :cat:

Belki geçen seneki Motofest ten görüntüler koyarsam, kararsızların pozitif yönde karar vermelerini sağlayabilirim diye düşündüm:
yalova034vr1.jpg

p8100022sl8.jpg

dsc00109sc4.jpg

p8100038wp7.jpg

p8100042qt6.jpg

dscf4396kd0.jpg

dscf4421fq9.jpg

s4030617hx2rd3.jpg

resim1082el2.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar