“5000 MOTOSİKLET” DÜNYA REKORUNA SÜRÜYORUZ
Sevgili iki teker dostları;
Bildiğiniz gibi 17-20 Temmuz 2008 tarihinde III. Uluslar arası Yalova Motosiklet Festivali (Motofest’08) de Guiness Rekorlar Kitabı Yetkilisi ve Noter huzurunda gerçekleştireceğimiz Dünya Rekoru denemesindeki toplu sürüş boyunca aklınıza takılabilecek bazı önemli noktalara açıklık getirmek istedik…
1- Sürüşün zamanı ve rotası; 19 Temmuz 2008 Cumartesi günü öğleden sonra olmak üzere, Çınarcık start – Yalova’ya varış ve Çınarcığa dönüş şeklindedir.
2- Sürüşe “KASK”ı olmayan sürücüler kesinlikle katılamayacaktır.
3- Sürüşe , Festival girişinde kayıt olan sürücüler katılabileceklerdir.
4- Festival girişinde kayıt olan katılımcılara, 4 günlük “Ferdi Kaza Sigortası” yapılacaktır. Bu yüzden Festivale kayıt anında T.C. Kimlik numaralarını ibraz etmek zorundadırlar.
5- Sürüş boyunca 5 kamera + imkan olursa 1 Helikopter Kamerası tarafından çekim yapılacaktır.
6- 1 tane sürüşün en önünde 1 tane de en arkada olmak üzere içinde sağlık görevlilerin bulunduğu 2 adet ambulans sürüşe eşlik edecektir.
7- Her 1 km de bir motorize sağlık ekipleri bulunacaktır.
8- Sürüşün gerçekleşeceği rotadaki yolları kapatmak ve güvenliği sağlamak için , Yunus( Motosikletli polisler) ve normal Trafik Polisi ekipleri olacaktır.
9- Bu Dünya Rekoru denemesinin tarihe geçecek bir aktivite olacağından sizlerden Türk Bayraklarınızı yanınızda getirmenizi rica ediyoruz.
Önemli Not :
• Festival Alanı , Festival tarihi olan 17-20 Temmuz süresine kadar 3 kere ilaçlanarak , sinek ve böcekten mümkün olduğunca temizlenecektir.
• Festival Alanında , kablosuz internet imkanı ve ankesörlü telefon bulunacaktır.