3. Yalova Uluslararası Motosiklet Festivali 17-20 TEMMUZ 2008

Cumartesi öğleden sonra 2 yada 3 motor olarak pendikten karşıya biz de geçicez. Muhtemelen çalışanların çokluğuna bağlı olarak,festival katılımı pazar günü zirve yapacaktır.

istanbul'dan gidecek var mı varsa pendik feribotuyla geçmeyi düşünenler, beraber gidelim.

ben tekirdağdan yola cıkıcam... en kısa sürede nereden gidebilirim ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar ben istanbuldan yola cıkacam ve düşünenler varsa bana ozelden msj atsınlar hep beraber gidelim istanbul MT olarak toplu giriş yapalım alana.

ben tekirdağdan yola cıkıcam... en kısa sürede nereden gidebilirim ?

istanbul üzerinden gidebilirsin en yakın bu şekilde olur istersen bizim guruba dahil olabilirsin

Son düzenleme:
Kısmetse orada olacağım...Festival başlangıcından itibaren orada olmayı düünüyorum.Hes zaman ki gibi çadırımı alıp öyle yola koyulacağım.Bütün arkadaslarım ile orada görüşmek dileği ile...Gerçekten festivallerin yeri bir ayrı oluyor...

slm millet öncelikle bende kjatılmak isterim bu festivale ama bir sorum olacak bende ehliyet yok daha yeni yazıldım ehliyete acaba gitsem festivale yolda polis felan durdururmu .normalde 3 senedir biniyom ama kimse durdurmadı ist de oraya gelsem ehliyetsiz bir sorun olurmu bu konuda yardımlarınızı bekliyom pendikten gidecek biri varsada onunla gideyim çunkü hiç şehir dışına cıkmadım ve ilk d,defa bir festivale katılacam saygıları[email protected] ekleyin beni motoseverler

slm millet öncelikle bende kjatılmak isterim bu festivale ama bir sorum olacak bende ehliyet yok daha yeni yazıldım ehliyete acaba gitsem festivale yolda polis felan durdururmu .normalde 3 senedir biniyom ama kimse durdurmadı ist de oraya gelsem ehliyetsiz bir sorun olurmu bu konuda yardımlarınızı bekliyom pendikten gidecek biri varsada onunla gideyim çunkü hiç şehir dışına cıkmadım ve ilk d,defa bir festivale katılacam saygıları[email protected] ekleyin beni motoseverler

Motorun ne? kaç doumlusun? vede madem 3 senedir motorun var ehliyet alsaydınya :pr:

Daha bugun biriyle konusuyordum ehliyetsiz yuvacık gezisine giderken arkadaki grubu durdurmuslar birinin supersportunu baglamıslar ehlietsizlikten arkadası durdurmamıslar...
sen bilirsin ben risk almazdım...

Biz Mersin den geliyoruz.. bu delikanlıyla beraber.
Bu bölgeden gelen varsa bekleriz...
14 temmuz hareket
DSCF4925.jpg

yalovada motorsiklet denetimi başka hiçbir yerde yoktur..denetim çok sıkı.üstelik festival çınarcık'da olacak ve bu yolda çok sık jandarma çevirmesi oluyor.kendini riske atma derim :cat:

Burda asıl önemli olan kendini riske atmak deil birlikte süreceğin dier arkadaslarını riske atman önemli olan..Herkesin moral sıfır oluyor buna emin olabilirsin.O yüsden gelmemeni öneririm...

Forumdan Uzaklaştırıldı
arkadaşlar istanbuldan birlikte gidelim 17 sinde çikicam ben yola.:silent:

19 u cumartesi öğleden sonra tekirdağdan yola cıkmayı düşünüyorm aksam üstü gibi istanbulda olurum birlikte gitmek isteyen msj atsın özelden..

“5000 MOTOSİKLET” DÜNYA REKORUNA SÜRÜYORUZ
Sevgili iki teker dostları;
Bildiğiniz gibi 17-20 Temmuz 2008 tarihinde III. Uluslar arası Yalova Motosiklet Festivali (Motofest’08) de Guiness Rekorlar Kitabı Yetkilisi ve Noter huzurunda gerçekleştireceğimiz Dünya Rekoru denemesindeki toplu sürüş boyunca aklınıza takılabilecek bazı önemli noktalara açıklık getirmek istedik…

1- Sürüşün zamanı ve rotası; 19 Temmuz 2008 Cumartesi günü öğleden sonra olmak üzere, Çınarcık start – Yalova’ya varış ve Çınarcığa dönüş şeklindedir.
2- Sürüşe “KASK”ı olmayan sürücüler kesinlikle katılamayacaktır.
3- Sürüşe , Festival girişinde kayıt olan sürücüler katılabileceklerdir.
4- Festival girişinde kayıt olan katılımcılara, 4 günlük “Ferdi Kaza Sigortası” yapılacaktır. Bu yüzden Festivale kayıt anında T.C. Kimlik numaralarını ibraz etmek zorundadırlar.
5- Sürüş boyunca 5 kamera + imkan olursa 1 Helikopter Kamerası tarafından çekim yapılacaktır.
6- 1 tane sürüşün en önünde 1 tane de en arkada olmak üzere içinde sağlık görevlilerin bulunduğu 2 adet ambulans sürüşe eşlik edecektir.
7- Her 1 km de bir motorize sağlık ekipleri bulunacaktır.
8- Sürüşün gerçekleşeceği rotadaki yolları kapatmak ve güvenliği sağlamak için , Yunus( Motosikletli polisler) ve normal Trafik Polisi ekipleri olacaktır.
9- Bu Dünya Rekoru denemesinin tarihe geçecek bir aktivite olacağından sizlerden Türk Bayraklarınızı yanınızda getirmenizi rica ediyoruz.

Önemli Not :
• Festival Alanı , Festival tarihi olan 17-20 Temmuz süresine kadar 3 kere ilaçlanarak , sinek ve böcekten mümkün olduğunca temizlenecektir.
• Festival Alanında , kablosuz internet imkanı ve ankesörlü telefon bulunacaktır.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Eskişehir den katılacak arkadaşlar varmı biz minik bir grup olarak perşembe günü akşam 16:00 gibi yollara düşüyoruz...:cat:(2006 senesinde en uzak mesafeden katılan bizdik)

Son düzenleme:
Ben gitmeyi çok istiyorum, inşallah gelebilirim...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar