-3.Yalova MotoFest - `ten ziyade [MT]Türkiye toplaşması-kaynaşması (:

GKN

oloo millet rakı kebap festmi var nasıl adana hani şalgam suyu :)
yapın bende gelirim hemide yalovadaki gibi geçte kalmam tegu tarih ne zamam :queen:

abi biz deniz kum güneş festivallerini bi bitirelim, son baharda gideriz adanalara :cherry:

Mt'nin tek sorunu bir arada toparlanamamasıydı sadece...Yoksa parçalı bulutlu oradaydık ben hatun dırdırından dolayı sizlere eşlik edemedim arada görüştük sadece idare edeceksiniz artık...Bu hafta sonu metallica konseri dolayısıyla yine yol göründü istanbul'a güzel bir buluşma ayarlayın da görüşelim yahu...İstanbul ekibi...

Mt'nin tek sorunu bir arada toparlanamamasıydı sadece...Yoksa parçalı bulutlu oradaydık ben hatun dırdırından dolayı sizlere eşlik edemedim arada görüştük sadece idare edeceksiniz artık...Bu hafta sonu metallica konseri dolayısıyla yine yol göründü istanbul'a güzel bir buluşma ayarlayın da görüşelim yahu...İstanbul ekibi...

Zaten ne olmuşsa gece olmuş, benim bahtsızlıgıma gece iznim yoktu bursayda dondum. Gunduzde 1-2 MT'li gorebildim onlarında cok birbirinden haberi yoktu :silent:.

sonraki festivallere MT çadırı yada pankartı isteriz, benim gibi az zamanı olup birilerini arayamayacak olanlar için kolay bulusma yeri olur :)

çok güsel eglenmişssiniz resimler falan harıka umarım bi gün beraber gıderız :)

zamanın bol mu ? eğer öyleyse TuzLa gezisi .. :cherry:

Super Moderator
nerde diğer resimler aloo
niye diğer arkadaşlar resimleri yüklemiyo :silent:

Enes ailen izin veriomu la senin festivallere falan gitmene :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar