-3.Yalova MotoFest - `ten ziyade [MT]Türkiye toplaşması-kaynaşması (:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
selamlar ,çok güzel fotoğraflar ve çok güzel anılar ,bende motoru bulduktan sonra işlemleri anca bitirdim pek siteye giripte haberdar olamadım bu geziden kaldıki geçen haftada yalovadaydım bilseydim gelirdim bende ,neyse başka bahara artık inşallah seneye bende aranızda olmak isterim,gerçi festivalden dönen bir kaç arkadaşa rastladım topçular iskelesinde muhabbet ettik tanıştık hatta arkadaşlardan biri bu sitede takılıyor onlada tanıştık resimlerimizi çekti
keşke haberim olsada bende gelebilseydim motoru bulmamda büyük katkısı olan Loft 'ta ordaymış ,inşallah seneye bende kaçırmayacağım bu festivali bu güzel ortamı her şey gönlününüzce olsun ...

Çobana kafa tutan arkadaşın derdi başka sanırım :p

Bu heykelcikler bildiğim kadarıyla Kocaeli'de Yolların ortasında bir refüjde.. Yani ayak altı falan da değil.. İşi gücü bırakıp , arabayı yol üstüne çekip dalmışlar anlaşılan..

heykelcikler güsel ama yapılanlar güsel değil onlarda kendi aralarında eğlenmişama haykelcikleri rahat bırakın be ya hehheh:queen:

harikasınız yaa süper koptum hepinizee :queen::queen:
ama sedat ayıp etmiş sabahın köründe sizi bekletmiş ayıp wallaaa :p

eveetttt esra topiğinden sonra nerde kalmıstık :p

heykelcikler güsel ama yapılanlar güsel değil onlarda kendi aralarında eğlenmişama haykelcikleri rahat bırakın be ya hehheh:queen:

Bırakmaz onlar kanamalı kırım kongo kenesi gibi yapıstıgı zaman bırakmazlar :queen:

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat

Bırakmaz onlar kanamalı kırım kongo kenesi gibi yapıstıgı zaman bırakmazlar :queen:

senin işin gücün yokmu söyleyecegim seni patrona iş başı yaptırsın klevye kulanabildigine gore işe gide bilirsin kilitmi olsun bu topikte yani:queen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Merhaba arkadaslar pazar günü arkada bıraktınız beni. Gölge hesabaı tek kaldım erkek başıma. Çok güzel iki günün ardından ben Bursaya devam ettim salak bir minibüscüye uyarak armutlu gemlık sahıl yolunun tozlu topraklı ve virajlı yollarından 3 saatte Bursaya gelebildim. Ben ve motorum okeye dönmeye başlamıştık artık. Ertesi gün 12:00 de uyuyarak yaklaşık 12 saatlik uykuyla kendime geldim. Ama yaiadığım sıkıntıyı paylaitığım dostluk ve arkadaşlıklara değısmem. Bu arada misafirim Karamanlı arkadaş sağsalim varmışmı haber verse sevinirim. Herkese selam. Suan Bursadayım Carşamba günü İstanbula dönecem, Bursa mtyle tanışmaya çalışacam bakalım. Bendede sağlam foto ve videolar rütükten geçerse yayınlıyacağım.
Ha bu arada Şelale fotolarımız nerde boşuna mı girdim buz gibi suya ya :)

ahanda ben geldımmmmmmm bursadan sevgılerle benmle danısırımsınz:D

bence boşuna girdin ((((((((((((:) çok soguktu yaaaaaaa ne deri varmış sende de .. habide egzost hahahaaha

jesse senınle tanısmak ıstıorm:D:D

senin işin gücün yokmu söyleyecegim seni patrona iş başı yaptırsın klevye kulanabildigine gore işe gide bilirsin kilitmi olsun bu topikte yani:queen:

Pazartesi baslıyorum abi :queen:
Ama o zaman daha cok net basında olacagım sen iyi dusun bence :p

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bence boşuna girdin ((((((((((((:) çok soguktu yaaaaaaa ne deri varmış sende de .. habide egzost hahahaaha

Gülme gülmee Mt için kendimi feda ettim bumu alacağım takdir. Ne olmuş egzosa hele diyin bakalım bende neyse çaresine bakayım :bounce:

ne etcez esra topiğini ya hehheh
kırım kongomu bilmeyrum ama komedi ya bu arada elinizden rahatsızsınız galiba geçmiş olsun ne oldu elinize geçmiş olsun:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar