3 Ülke, 3 Bin Km.(Karahisar03,Erol.Muhammet)

Tam olarak bu sene gerçekleştirmeyi düşündüğüm geziyi yapmışsınız.Uğradığınız yerleri copy/paste yapıcam:)

kah duygulandık ,kah güldük kah hayellere daldık.teşekkürler.not:Muhammet ağbeyin oğluna da acil şifalar diliyorum.(biraz zaman geçti ama..)

Maşallah... Güzel gezi olmuş. Gençlere taş çıkartırsınız... :))

Motosikleti
Su Motoru
Geziniz çok güzel olmuş, açıkcası kıskandım : ). Bu arada çektiğiniz sele fotograflarını arşivime ekliyorum, ilerisi için kullanmayı ümid ederekten ...

Tekrar dan diyorum süper gezi olmuş. Romanya civarındaki araba fiyatlarına şaşırdım ya bavulu toplayıp bende gidecektim nerdeyse:queen: Elinize sağlık kesenize bereket deponuz yedek yüzü görmesin:rendeer:

arkadaşlar, her birinizin eline sağlık hep tekeriniz düz bassın , özellikle tam koruma hakkında yazdıklarına katılmamak elde değil özellikle saygı duyma konusundaki tespitlerin çok doğru,28 Haziran da nasip olursa eşimle birlikte Ankara üzerinden Dörtyol a oradanda sahili takip ederek tekrar İzmir e dönmeyi planlıyoruz bizimde toplamda 8 günlük bir gezimiz olacak, uygun olacağınız bir günde sizle tanışmak tecrübelerinizden faydalanmak isterim. 532 337 74 79

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar