- Konu Yazar
Arkadaşlar motorla olan ilişkimi3 sne ara verdikten sonra, dayanılmaz İstanbul trafiğine ve özgürlüğüme yeniden kavuşmak için aranızdayım.daha tecrübeli daha bilinçli ve daha aktif bi üye olmak için bu defa yeniden başlarcasına bi merhaba demek istedim.
Kısaca kendimden bahsedeyim.Adım ferhat soyadım lazım deil
yaşım 29 istanbulda tv-sinema sektöründe çalışıyorum.Motor la ilk tanışmam 2006 senesinde çin malı bi 250 lik cruiser sayılabilecek(truva TR250-4) ile oldu.iki sene ve yaklaşık 8500 km tecrübe sonrasında motorumu bi arkadaşıma emanet verme gafletinde bulundum.Onun kaza yapması ve sonrasında yaşanan tatsız olaylarla hem ardaşımdan hemde motordan kurtuldum
)(bu arada arkadaşım ölmedi kurtuldum derken kalıcı bi yarası yoktu çok şükür:
))
...... Ve şimdi yeniden aranıza geri döndüm.umarım kazasız belasız bi şekilde özgürlüğümü yaşıycam.yeni kızımı(honda cbf 1000 abs) perşembe teslim alıcam inşallah(bu arada bu tecrübe ve 3 yılın ardından bu motor biraz büyük diye düşünebilirsiniz
henüz motoru tesllim almadım ama perşembe eski bir bmw rider academy eğitmeni nurol hocayla birlikte teslim alıp birebir eğitime başlıcaz.kendisi bana okey verene kadarda devam edicez....)
tecrübelerimi ve yaşadıklarımı size aktarmaya çalışcam kazasız,belasız, iyi ve keyifli sürüşler arkadaşlar.....
Kısaca kendimden bahsedeyim.Adım ferhat soyadım lazım deil
...... Ve şimdi yeniden aranıza geri döndüm.umarım kazasız belasız bi şekilde özgürlüğümü yaşıycam.yeni kızımı(honda cbf 1000 abs) perşembe teslim alıcam inşallah(bu arada bu tecrübe ve 3 yılın ardından bu motor biraz büyük diye düşünebilirsiniz
tecrübelerimi ve yaşadıklarımı size aktarmaya çalışcam kazasız,belasız, iyi ve keyifli sürüşler arkadaşlar.....