D915 Bayburt Of yolu, ben yolu inerken Toyota Hilux un görsel ve video çekimleri vardı.
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:47 ----------
Normalde turistler yüzünden Uzungöl e uğramayı düşünmüyordum ama oraya 7km kala arkadaş gel bi kahvemizi iç dedi gittim görüştük konuştuk çayımı içitim hadi uğrim dedi aç karnımı da doyururum diye balık söyledim keşke köfte söyleseydim.
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
Neyse boşuna zaman ve boşuna para ödedim dedim yol akar yürü git istikamet Santa harabeleri. Yol üstünde pulsarlı çifte rastladım sohbet muhabbet onlarda aynı yere gidiyormuş birlikte Cami boğazı sapağına kadar birlikte yol aldım.
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:58 ----------
Normalde dağ yollarından Hamsiköy e gidecektim ama biraz geri dönüp asfalt yoldan Maçka üzerinden inmeyi tercih ettim meğer Sümela Manastırı da yolumun üzerindeymiş sabah erken geçtiğim için girme ve beklemek istemedim.
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:22 ----------
Hamsiköy e geçmemim amacı doğal sütlaç yemekti meşhur ya nerde fabrikadan halka yedim ama yok abi gerek yok yola devam ve zigana.
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
Kadırga yaylasına giderken yolun kenarında bulunan bir gölet.
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
Minaresi olup camisi olmayan tek cami galiba.
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
Gerekli bilgiye burdan ulaşabilirsiniz.
https://www.aksam.com.tr/yasam/556-yillik-tarihi-kadirga-acik-hava-camisinde-binlerce-kisi-yaylada-cimen-uzerinde-namaz-kiliyor/haber-638752
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:30 ----------
Kadırga yaylasından Sisdağı yaylasına geçerken orta yerde bulunan Sazalanı mevki artık yayladan göçler de başlamış.
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:34 ----------
Benim doğup büyüdüğüm ve her sene gittiğimiz Sisdağı yaylası.
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:43 ----------
Giresun Kümbet yaylasında da kamp atacaktım fakat Onur Sena Butik otel de 1 gece konaklamayı tercih ettim bu kadar yolun kirini atmam gerekiyordu, otel çalışanı gayet güzel insan baya sohbet ettik canayakın kafa dengi olunca sohbet sarıyor.
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:55 ----------
Led farım artık iş yapmıyor demiştim geride bir yazımda sabah otelin önünde led farı söküy yedek olarak getirdiğim ampül ü takıp devam ettim insan oh be ediyor tabi. İstikamet Çambaşı yaylası üzerinde Aybastı Perşembe yaylası. Çambaşı yaylasına gelmeden bir yerde yolun sağında dizili taş yapı vardı ya sınır taşı yada farklı bir şey bilgim yok.
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG][/IMG]
[/url][/IMG]
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:07 ----------
Rotayı daha önceden çizmiştim ama Çambaşı yaylasından Topçam diye bir köye ordan Ortaalan mevkisinden vurdum kendimi daha yukarı ama ortalık sis telefon çekmiyor ben gidiyorum navigasyona göre araba izi var ama kimsecikler yok ev yok yol toprak ama güzel git babam git bir türlü ev göremiyorum bayaaa bir gittikten sonra Gölköy e ulaşıyorum ama oraya ulaşmak ise indiğim yol bildiğin taze işlem yapılmış çamurlu yol tın tın biraz kaya kaya asfalta indik ilk çevirmeye orda girdim zaten sıkıntı yok devam ama memnun kaldığım bir nokta ise pulsarın orijinal lastiği mrf o Gölköy ve Aybastı yollarında bir tutuşu var görmeniz gerek bildiğin rampa iniyorum ağırlık önde arka frene basıyorum tık diye lastik yapışıyor yere ön freni hiç kullanmaya gerek yok. Ordunun dereleri derler ama çamurlu yolları uğraştırdı ağaçların içinden gitmek ise ayrı bir zevkti.
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:19 ----------
Aybastı Perşembe yaylası göle sıfır çadır kurdum, çadırımı kurmadan önce merkez de 1 kiloya yakın kuzu pirzola yedim onu tavsiye ettiler.
Hava bozuk olsa bile gece ve gündüz suyu ılıktı.
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:43 ----------
Samsun Ladik
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:51 ----------
Samsun Vezirköprü Şahinkaya kanyonu güzel sakin göle sıfır bir kamp alanı daha. E bu kadar gelmiş iken Kuyu kebabı yememek olmaz.
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:56 ----------
Normalde Hamsilos ta kamp kuracaktım ama önce İnceburun a gideyim beğenmez isem Hamsilos a geçerim dedim güneşin batma yönü ile gün doğumu beni pişirmeyeceği için inceburun a kampımı kurdum.
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:02 ----------
Sinop tan sonraki durak sahil yolundan Bartın Amasra, Bartın il sınırına kadar yollar felaket viraja normal asfalt giriyorsun çıkışın mıcırlı asfalt birde yolun bozuk olması baya beni yordu.
Abana
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
İnebolu
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
yol üstünde üsüm asması gördüm 3 4 salkım yedim küçük taneli gayet tatlı idi.
[/url][/IMG]
Cide istikametine doğru giderken sanırsam.
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:09 ----------
Sinop tarafından Amasra ya girişte güzel bir manzara artı gece de sahil kısmı çok güzel beğendim 2 arkadaşla da buluşup sahilde bol muhabbet çay içtik.
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:13 ----------
Bartın da arkadaşın evine misafir oldum sabah Karabük Yenice şeker kanyonu bir güzel mangalımızı alıp tavuk ızgara yaptık. Arkadaş çay a kalamadı ama Dominar cıarkadaş gelerek onla 1 2 bardak içip Eğriova göletine doğru yola koyulduk malum akşam karanlığı çökmeden ulaşmamız lazım.
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:18 ----------
Çayımızı içtikten sonra Eğriova göletine doğru yola çıkıyoruz, muhteşem bir ormanlığın içinden sağlı sollu ağaşlarla dolu yolda ilerliyoruz bazen tabela var bazen yok mantık hesabı gitmeye çalışıyoruz bazen ağaç kesim alanın varıyoruz sorup tekrar geride ki yoldan devam ediyor ileri geri derken son 1km kala yere yan yatmış bir tabela dikliyoruz yol doğru fakat yol bozuk önce ben çıkıyorum ite kaka sonra arkadaş, akşam karanlığına kalınca eldiveni orda düşürmüş sabah bir bakıyor eldiven yok neyse ki o kısma bakmaya gidiyor ve eldiveni buluyor Eskipazar dan sonra yollarımız alrılıyor o Zonguldak tarafına ben İstanbul tarafına. Tabiki gölden eser yok bir sel sonucu önü yıklımış.
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
Gezi rotam aşağı yukarı bu şekil idi ve son park ettiğim km.
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:35 ----------
Ve gezi kazasız belasız biter bunlar da biraz oynama ile bonus resimlerim.
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:56 ----------
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]