3. piyade er eğitim tugayı 92/2 b.

c90

YÜCE RABBİM yüzüne gülsün acını bu ulu millete yaşatmasın ecri ve sabrı büyük ALLAH'ım esirgesin hayırlı teskereler

benim 67 4 tertip askerlik yaptığım yer aaaah aaaah 3. bölüktü 1988 da askerdim orda

yaş 28 şafak 34 kardeş..

Şurayada bir şafak atayım $ 328 :D

Allah bütün askerlere hayırlı teskereler nasip eder inşallah. Konuyu görünce aklıma askerlik anılarım geldi acemilik İzmir Narlıdere Çvş Eğitim oradan da Çanakkale Gelibolu Yüzücü Şerit Köprücü Taburu :) 2. Yüzücü Şerit Köprücü Bölüğü İstihkam alayı. Alaya girdik Yüzücü şerit köprücü kamyonlarını görüncü çöp arabası sanmıştım kendi kendime :) sonra aşık oldum o kamyonlara 6 çeker 232 beygir gücünde fena araçlar diz boyu çamurda banamısın demezdi hiç batmadan ilerlerdi. Çift debriyajlı İVECO marka muhteşem canavarlardı. :) vay be askerlik bitti de şimdi anı diye bahsediyorum hiç inanmazdım o zamanlar böyle bir şey yaşayabileceğime.... Şafak bitti de Çocuğu oluyor.... :)

Han belli mi ustalık neresi çıktı?

Sen yemişsin yaa, daha benim askerliğim çok 6 mayısta gidiyorum dostum :) Hayırlı teskereler

Hadi bakalım, ben de bugün tecilimi iptal ettirip ağustos 2013 yedek subay adayı oldum, tercihim mümkünse askerliği kısa dönem er olarak yapmak. Bi sınav yapıyolardı eskiden onu da kaldırmışlar kısa-uzun nasıl belirliyolar hiç belli değil.

Hadi bakalım, ben de bugün tecilimi iptal ettirip ağustos 2013 yedek subay adayı oldum, tercihim mümkünse askerliği kısa dönem er olarak yapmak. Bi sınav yapıyolardı eskiden onu da kaldırmışlar kısa-uzun nasıl belirliyolar hiç belli değil.

sınav göstermelikti aslında ihtiyaca göre alınıyordu şimdi onu kaldırdılar yine ihtiyaca göre alıyorlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar