3. [MT-Muğla] Mangalımı yakarım keyfime bakarım gezisi

eheheheh bu arada açıklama gereği duyuyorum kirpi48 le liseden arkadaşız.abi ne gezmesi ya..haftada brgün tatil 6 gün mesai.dışı seni içi beni yakar.sen ünv nin tadını çıkar bittimi çok aranıyor.babamı biliyosun askerlik felan dinnemez bedava iş gücü diye abandı iyice.ama çıkacağım tatile şöyle 1 15 gün daha çalışayım hele

yav barıs baı guzel paylasım olmus, ellerıne saglık. bu arada senın karayılana bayılıyorum ben, bende mı sıyahından alsam ne?neyse nasıp. bu arada muglaya gelmeyı cok ıstedım ( ya dalaman hava lımanına ya da mılas lımanına gelecktım) tayınım antalyaya cıktı, artık oradakı etkınlıklere katılacam ınsallah, ama arada kacıp sızın oralarada gelırım.

ahh birde mehmet amca ile afife teyze olaydı siz o zaman görün sohbeti.inşallah gelecek buluşmada tam kadro oluruz...
cumartesi için hafta sonu hava tahmini...arkadaşlar bu sfer katılımı çoğaltalım.koskoca muğladan çıka çıka 4 motormu çıkıyor:salut:

Süper Moderatör (BBRR)
bu sefer gülen güneş var ..zaten 3 haftadır meteoroloji her ne kadar bulutlu gösterdiysede bulut mulut yoktu..bu hafta sonu nerdeyiz..

yuvarlakçaymı dedi biri :p

yuvarlak çay olur hatta oradan yukarıya devam edip çayın gözünede yol alabiliriz.yolun üzerinde barajda var.oradan denizliyede geçebilriz.yada dağları aşıp fethiye merkezde olabilir.yani abi siz hele bir gelin.planı muğla mt de yaparız.gerçi yollar asfalt olsada barış abi önden söyliyeyim cross ruhun kabarabilir.

McA

Mukemmel olmuş, manzara, muhabbet.. Allah bozmasın!. =)

O değil benim de uzun yanıyor ama kısa? Yok.. Çekimser..

mangallar, fasıllar, fıkralar... afiyet şeker olsun.
güzel bir gün geçirmişsiniz...
paylaşım için teşekkürler.:rendeer:

arkadaşlar bol katılım bekliyoruz diyoruz ama muğla mt olarak şöyle dolu dolu bir buluşma yapamadık.inşallah bu hafta kadroyu tam toplarız.bu hafta rakımı yükseltelim ve denizden yukarı çıkalım dedik.hadi bakalım

Yine bitirmişsiniz olayı... Nasıl bir yerdir orası yaaaa güneşe bak....

Süper olmuşş.... :) canım çekti beaaa :mrgreen:

BEnide kurtarın şu İStanbuldaaaaaaaaannnnnnnnnnn

abi nedenirki söylencek söz bulamıyorum fotograflar her şeyi anlatıyor:cat:

mes

selam.Bu pazar hava yağışlı olmazsa Bodrum'u temsilen ben de katılmak istiyorum.Muğla Mt'yi çoğaltalım biraz.Görüşmek üzere:cat:

mes kulaklarını çok çınlattık .barış abi diyorki dl 650si olan gelmesinde kim gelsin diyor :p sizde gelin bu hafta sonu daha fazla motor olacak.bekliyoruz

çok güzel bi gezi doyasıya eğlenilmiş. bu mevsimde öyle güzel hava bulunurda durulurmu!!!

buluşmamızı pazara bıraktık.bu hafta şöyle bol sohbetli bol motorlu bir buluşma yapacağız artık.ya 8 e yükseltelim nüfusu artık

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
selaqm

arkadaşlar bol katılım bekliyoruz diyoruz ama muğla mt olarak şöyle dolu dolu bir buluşma yapamadık.inşallah bu hafta kadroyu tam toplarız.bu hafta rakımı yükseltelim ve denizden yukarı çıkalım dedik.hadi bakalım
siz kendinizi biriyle karıştırıyorsunuz galiba şahinim rakımı yükseltmek denizli menizli falan feeeyz verebilirim.:p :flower: :flower: ::xblink::

aman ümmet abi bizde rakım ancak bu kadar yükseliyor.3 haftadır deniz oldu her yanımız.gerçi yine gidi:cherry: p baraj göreceğiz ama olsun

Süper gercekten bende mi oralala yerlessem bu kacinci turunuz kiskaniyorum,
helal olsun sizlere bakin keyfinize.Ha benim burda samimi arkadasimda mugla dalyandan .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar