Tequ eger sen O festivale klupleri kapistirmak adina boy gosterisi icin gitti isen , motorculuk ruhundan cok uzaksin. Adamlarin gece yarisi yaptiklarini bilmiyorum ben gorudugumu soyluyorum en azindan gurupca harket ettikleri kesin. Baska bir gruba kompliman yapma olayindan cok uzaklardayiz , konuya hakim olmadigin yorumlarindan belli. Olay su ki MT sitesinin uyeleri bir turlu bir araya gelmedi bizi giris anindan itibaren kimse yonlendirmedi , kimse gelip "Selam ben MT nin yetkilisyim suraya gecin surda durun soyle yapacaz demedi." Orda o gezilere ilk defa katilan ve bilgilendirmelerden bi haber kalan bir suru uye vardi. Hatta gece benim ile donen bir akradas MT de uye imis Fazer motoru ile geldigi gibi geri donmus . Kimin kim oldugu belli degil dedi. Organizasyon eksikti bu bir gercek. MC grubunun uyelerinin yasam tarzi malum bunu konusmaya bile gerek yok. Ama yinede gece olana kadar hep beraber olmalari disardan goze hos geliyordu ,gonul isterdiki bizede birileri gelsin arkadaslar MT olarak soyle yapacaz desin. bir insan kulu agzini acmadi basimizin caresine baktik. Ama eglendik o baska mesele.
Gelelim benim motorun sevimsiz egzozuna , gercekten birine camur atmak istiyorsan bir dahaki sefere daha gercekci seyler bul. Motosikletlerin toplandigi bir alanda ne sesi duymayi umuyordun? Uzgunum Ducati de melodi secenekli egzoz modeli daha cikmadi.
Forum ortaminda her kez general malesef , herseyin cok iyisini yazip cisiyorlar ama bulusmalarda olay hicte gorundugu gibi degil.
Adapazari festivalinde pazar gunu ben tek basima gittim MT adina bir allahin kulu gelmedi bulusma noktasina. O festival rezaletti ama gonul isterdiki MT olarak hep beraber olalim.
Kimseyi kapıştırma niyetinde değildim..Sadece yaptıkları terbiyesizliğe terbiyesizlikle cevap verdik.Ben sedat Gkn olmak üzere..Evet yanlış ama bnm yapım böyle..Terbiyesiz adama tutupta ağırbaşlı olmam.Ben festival alanına geldiğimde kimse beni yönlendirmedi..İnsanın biraz girişken olması,diğerlerini bulması için yeterli oluyor..Evet o Mc denilen elemanlar sürekli gurup halindeydi..1 kişiye 30 kişi gurup dalışı yapmakta dahil..Başka gruba alenen kompliman yapıyorsun uzak falan değilsin lafının arkasında dur..Çamur atma olayına gelicem..Ne çamur atıcam arkadaşım? Bi ton motorun bulunduğu yerden nasıl bir ses bekliorsun die saçma bi espri de yapmışsın ama,Ben seni yolda yanımdan geçerken gördüm.Artçında vardı.Ve felaket derecede kulak tırmalayan nahoş bir egzost sesin var?Mustada sedatlarda defalarca yellendi..Ve sana yeminler ederim daha melodikti !
Evet organizasyon eksikti ama MT adına değil.. Festival adına..Bunu düzeleyen debi Mc değil mi?İnsanların sırtına giydikleri şey,hepsinin birbirinin kopyası olması beni hiç ilgilendirmez..Yaşam tarzıdır..Ama özgürlükleri benim özgürlüğümün başladığı yerde biter ! Görünen o ki sen konulara baya bi hakimsin.Takıldığım yerlerde bana anlatrısan sevinirim .. Saygılar..