3. MOTOFEST08 Yalova Festival Fotoları

Tequ eger sen O festivale klupleri kapistirmak adina boy gosterisi icin gitti isen , motorculuk ruhundan cok uzaksin. Adamlarin gece yarisi yaptiklarini bilmiyorum ben gorudugumu soyluyorum en azindan gurupca harket ettikleri kesin. Baska bir gruba kompliman yapma olayindan cok uzaklardayiz , konuya hakim olmadigin yorumlarindan belli. Olay su ki MT sitesinin uyeleri bir turlu bir araya gelmedi bizi giris anindan itibaren kimse yonlendirmedi , kimse gelip "Selam ben MT nin yetkilisyim suraya gecin surda durun soyle yapacaz demedi." Orda o gezilere ilk defa katilan ve bilgilendirmelerden bi haber kalan bir suru uye vardi. Hatta gece benim ile donen bir akradas MT de uye imis Fazer motoru ile geldigi gibi geri donmus . Kimin kim oldugu belli degil dedi. Organizasyon eksikti bu bir gercek. MC grubunun uyelerinin yasam tarzi malum bunu konusmaya bile gerek yok. Ama yinede gece olana kadar hep beraber olmalari disardan goze hos geliyordu ,gonul isterdiki bizede birileri gelsin arkadaslar MT olarak soyle yapacaz desin. bir insan kulu agzini acmadi basimizin caresine baktik. Ama eglendik o baska mesele.

Gelelim benim motorun sevimsiz egzozuna , gercekten birine camur atmak istiyorsan bir dahaki sefere daha gercekci seyler bul. Motosikletlerin toplandigi bir alanda ne sesi duymayi umuyordun? Uzgunum Ducati de melodi secenekli egzoz modeli daha cikmadi.

Forum ortaminda her kez general malesef , herseyin cok iyisini yazip cisiyorlar ama bulusmalarda olay hicte gorundugu gibi degil.

Adapazari festivalinde pazar gunu ben tek basima gittim MT adina bir allahin kulu gelmedi bulusma noktasina. O festival rezaletti ama gonul isterdiki MT olarak hep beraber olalim.

Kimseyi kapıştırma niyetinde değildim..Sadece yaptıkları terbiyesizliğe terbiyesizlikle cevap verdik.Ben sedat Gkn olmak üzere..Evet yanlış ama bnm yapım böyle..Terbiyesiz adama tutupta ağırbaşlı olmam.Ben festival alanına geldiğimde kimse beni yönlendirmedi..İnsanın biraz girişken olması,diğerlerini bulması için yeterli oluyor..Evet o Mc denilen elemanlar sürekli gurup halindeydi..1 kişiye 30 kişi gurup dalışı yapmakta dahil..Başka gruba alenen kompliman yapıyorsun uzak falan değilsin lafının arkasında dur..Çamur atma olayına gelicem..Ne çamur atıcam arkadaşım? Bi ton motorun bulunduğu yerden nasıl bir ses bekliorsun die saçma bi espri de yapmışsın ama,Ben seni yolda yanımdan geçerken gördüm.Artçında vardı.Ve felaket derecede kulak tırmalayan nahoş bir egzost sesin var?Mustada sedatlarda defalarca yellendi..Ve sana yeminler ederim daha melodikti !
Evet organizasyon eksikti ama MT adına değil.. Festival adına..Bunu düzeleyen debi Mc değil mi?İnsanların sırtına giydikleri şey,hepsinin birbirinin kopyası olması beni hiç ilgilendirmez..Yaşam tarzıdır..Ama özgürlükleri benim özgürlüğümün başladığı yerde biter ! Görünen o ki sen konulara baya bi hakimsin.Takıldığım yerlerde bana anlatrısan sevinirim .. Saygılar..

Super Moderator
Son düzenleme:
katılıyorum aynen:cat:
herkes eğlendiği bölümleri anlatsın bence tabi fotolarla beraber:cat:

doğuru söyliyon biz şahsen bulgaristan MT olarak çok güzel eğlendik istanbuldan 7 motosiklet çıktık ve gittik.
işte fotolar
avcılarda toplanma yeri.
ssa54984fd8ky2.jpg
[/URL][/IMG]
eskihisar vapura binmeden önce
ssa54989hy8in7.jpg
[/URL][/IMG]
ssa54990iv1ds4.jpg
[/URL][/IMG]
işte vapurdayız ama kim bilebilirdi ki akşam orda olay çıkaracak kişilerle aynı vapurdaymışız.
ssa54994kk5bc1.jpg
[/URL][/IMG]
burası yalova bizim mesutu bekliyoz selam vermeden geçmek olmaz nasıl olsa akşama görüşecez ama olsun.
ssa55001bz9cn6.jpg
[/URL][/IMG]
işte festival alanı.
ssa55004gm1lh0.jpg
[/URL][/IMG]
ssa55006pn3fo4.jpg
[/URL][/IMG]
ssa55007en5up7.jpg
[/URL][/IMG]
ssa55010ms1vh7.jpg
[/URL][/IMG]
bendeki resimler bukadar diyerleri arkadaşlarda.

Normalde site motorcusu olmadığımdan, forumlara yazı yazmayı yıllar önce bırakmış birisi olarak şimdi burada densiz bir kişinin densiz ve bilinçsiz bir lafı yüzünden bana söz hakkı doğduğunu düşünüyorum.
Bu sabir fikirli ve densiz kişinin olaylara neden taraflı gittiğini bilmiyorum ama sadece şuna açıklık getiricem.Blackwolves MC başlattı diyor.Peki densiz kişi sen blackwolvesin sabaha kadar kendi çadırlarının etrafında eğlendiğini sabah oluncada yalovayı gezmek için erkenden gittiklerini duymamış olabilirsin.Ben sadece cahil cesareti derim buna.baltayı sopayı kapan gelmiş diyorsunda kimlerin kavgaya girdiğini göremiyecek kadar kafan iyiymiş sanırım.Bu kendini ispatlamaya çalışan dediğin adamların arasında mühendisler banka yöneticileri avukatlar doktorlar var.Sen bilip bilmeden ne konusuyorsun.Sen birisine gidip bu blackwolves neyin nesidir diye sordunmu.Nedense bu blackwolves düşmanlığı aranızda bulunan ve herkes tarafından çok sevilen hakan abinin organize ettiği bir etkinliktede ortaya çıktı.Oraya uzun uzun girmeyecem Hakan abimiz gereken cevabı vermişti orada.Şimdi dönelim konuya.Diyorki Blackwolves kavgayı başlattı.Bende diyorumki blackwolves orada değildi.Diğer kişilerinde festivali yönetebilmek için 4 gündür uyumadıklarından onlarında ayakta durup ellerinde baltalarla sopalarla koşmaları bana abes geliyor.Uzun uzadıya savuncak değilimde birşeyi çünkü saçma çünkü komik.Çocukla çocuk olmam.Eğer merak ettiğiniz bir şey varsa alperde beni çok iyi tanır keza hakan abinizde.Bence sen atıp tutmadan önce ağzından çıkan lafların kime nasıl gideceğini bir düşün taşın.Bilip bilmeden konusuyorsun çocukluğuna veriyorum.Ben sana o festivale bağımsız olarak yada çok sevdiğiniz gruplarla birlikte takılan bazı dallamaların yaptıklarını anlatmaya kalkarsam formunuzun disk kapasitesi zorlanır.Sonucta mt üye sayısı olarak türkiyedeki en kalabalık motosiklet sitesi.Eyvallah güzel.Ama bu demek değilki MT dört dörtlük.önce iğneyi kendinize sonra çuvaldızı naparsanız yapın.Ve bilmeyenler için bir şey söyliyeyim.Sizin forum kurallarınız olduğu kadarda bizim yaşam kurallarımız vardır.Ve biz motorumuzu arkadaş bulmak için araç yapmayız.

Ve genel olarak şunu söylemek istiyorum ben bu festivalde şunu gördüm.
1-Biz hala motosiklet kültürüne sahip olamamışız.Bu gidişlede zor.
2-Ben o festivalde %30 motosiklet sevdalısı %70 şımarık ukala zengin kültürsüz ve görgüsüz motor sahibi gördüm.
2-Bir rekor denemesi yapıldı.1300 kusur motor yola çıktı.400-500 tanesi alanda kaldı.??
3-Sürüş esnasında özellikle ss kullanan kişiler grubun ortasından gazlayıp en öne geçmeye çalıştılar.başkalarını aynalarına carpa carpa.O beğenmediğiniz grubun önündeki kişiler binlerce cc'lik makineleri ile 20-40 km ile gittiler.
4-Hala başka motosiklet kullananlara saygımız yok.
5-Festival alanına gelen dar yolda yarıs yapıp virajlarda sollamaya kalkan karşıdan gelen kişileri zor durumda bırakan şerefsiz evlatları kim??

Ha sonuçta ne olacak! Gelecek sene yine marmoka gidilecek.Yine yalovadaki festivale gidilecek, eğlenenler eğlenemeyecek yada tam tersi olacak.Bir ihtimal birbirleri hakkında atıp tutan kişiler tanışacak dost olucak.Burada yazılan herşey yazıldığı ile kalacak.

arkadaşım gereksiz tartışmaya gerek yok çünkü ben senin dediğin grubun tam ortasında kaldım ki hiç bi suçum yoktu sadece sahnenin önünde başlayan bi kavgayı ayırmak istedim ve o anda beni dört kişi Blackwolves ten tutup yere bile basmama izin vermeden sahnenin arkasına götürmeye başladılar ve ben ne yaptıklarını sormaya fırsat kalmadan vurmaya başladılar ki arkadaşlar yetişip araya girdiler asıl sen galiba bilmeden konuşuyon senin için iyi grup olabilirler ama benim için artık hiç bişey ifade etmiyolar.
gereksiz tartışmaya gerek yok artık festivalin güzel yanlarını yazalım lütfen.

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yeni uyandım kusuruma bakma o yuzden ilgilenemdim seninle :queen:

Hayırdır kardesim sen evinde gecirdigin bir hafta sonu ile mukayese ediyorsun sanırım :)
Prası festival alanı.
Dolayısı ile insanlar sabaha kadar eglenebilir sabahın 3 unde 5 inde 7 sinde farketmez.
Herhangi bir saatte herhangi bir aktivite yapılabilir eglenmek adına. Sunki insanlar oraya eglenmek muhabbet ve tum sıkıntılarını gidermek adına ordalar.
Sen eger aman kimse beni rahatsız etmesin vs diyorsan git caddede kahve dunyadında yoldan gecenleri seyret. Diyecegimde sen simdi oradan gecen saglam egzostlu araclardan da sikayetci olursun :queen:
Bunlar beni rahatsız etti diye :)
Sen en iyisini yapmıssın yani evden cıkmamıssın :wiinkk:
Bencede hep öyle yap cunki seni her an rahatsız edenler cıkabilir :cat:
Ha bu arada inan bana seninle tanısamadıgına kimse benim kadar uzulemez. :salut::salut::salut:

Rahatsız olmam çok kötü bir şey mi? Benim de eksozum açık, bende sesi seviyorum ama gece 4 te kum doldurma yarışması yapacak kadar değil. Cumartesi öğleyin gittim, pazar öğleden sonra döndüm, Eğer motor sevgisi sağı solu rahatsız etmekse, aşırı gürültü çıkarmaksa ( gece 04:00 te ), bahsedilen (ben şahit olmadım iyi kide olmamışım ) kavgalar çıkarmaksa kusura bakmayın 31 yaşımdayım, bireysel takılmaya gruplardan uzak kalmaya devam ederim.
Ben çok eğlendim festivalde bir çok insanla da tanıştım, motor üzerine, tamirciler üzerine muhabbet ettim, Gümrükten ve 9 senedir yatan 54 model BMW yi nasıl toplayabileceğimi kimlerden yardım alabileceğimi, hangi ustalarla çalışabileceğimi öğrendim, Bulgar motorcularla tanıştım, klasik motor hayranları ile sohbet ettim, denize girdim, biramı içtim, Çınarcıkta takıldım velhasıl kelam çok eğlendim. Ama tek üyesi olduğum internet grubu olan motosiklet.net üyeleri ile bir türlü tanışamadım ve bundan üzüntü duyduğumu belirttim amacım muhabbet ettiğim bir sitenin üyeleri ile tanışabilmekti.
Sadece buna üzüldüğümü belli etmeme rağmen beğendiğin gruplarla takıl diye laf atanı mı ararsın, kıyıda köşede kalmışsın eğlenememenin suçunu arama diyeni mi ararsın, ne yazdığımı bile okumadan, tanımadığım gruplar görmediğim karışmadığım olaylar üzerinden beni tanımadan direkt suçlayanları mı ararsın? İstanbul'a keyifle döndüm ama forumda saat 18:00 den sonra okuduklarım keyfimi kaçırmaya yetti benim. Bende üzüldüm seninle tanışamadığıma; tek üzüntüm motosiklet.net üyeleri ile tanışamamak dedim ama konu nerelere geldi...
Kusura bakmayın kafanızı ağrıttıysam, güzel bir festivalin ardından güzül bir hafta içi geçirmeniz dileği ile...

Son düzenleme:
Rahatsız olmam çok kötü bir şey mi? Benim de eksozum açık, bende sesi seviyorum ama gece 4 te kum doldurma yarışması yapacak kadar değil. Cumartesi öğleyin gittim, pazar öğleden sonra döndüm, Eğer motor sevgisi sağı solu rahatsız etmekse, aşırı gürültü çıkarmaksa ( gece 04:00 te ), bahsedilen (ben şahit olmadım iyi kide olmamışım ) kavgalar çıkarmaksa kusura bakmayın 31 yaşımdayım, bireysel takılmaya gruplardan uzak kalmaya devam ederim.
Ben çok eğlendim festivalde bir çok insanla da tanıştım, motor üzerine, tamirciler üzerine muhabbet ettim, Gümrükten ve 9 senedir yatan 54 model BMW yi nasıl toplayabileceğimi kimlerden yardım alabileceğimi, hangi ustalarla çalışabileceğimi öğrendim, Bulgar motorcularla tanıştım, klasik motor hayranları ile sohbet ettim, denize girdim, biramı içtim, Çınarcıkta takıldım velhasıl kelam çok eğlendim. Ama tek üyesi olduğum internet grubu olan motosiklet.net üyeleri ile bir türlü tanışamadım ve bundan üzüntü duyduğumu belirttim amacım muhabbet ettiğim bir sitenin üyeleri ile tanışabilmekti.
Sadece buna üzüldüğümü belli etmeme rağmen beğendiğin gruplarla takıl diye laf atanı mı ararsın, kıyıda köşede kalmışsın eğlenememenin suçunu arama diyeni mi ararsın, ne yazdığımı bile okumadan, tanımadığım gruplar görmediğim karışmadığım olaylar üzerinden beni tanımadan direkt suçlayanları mı ararsın? İstanbul'a keyifle döndüm ama forumda saat 18:00 den sonra okuduklarım keyfimi kaçırmaya yetti benim. Bende üzüldüm seninle tanışamadığıma; tek üzüntüm motosiklet.net üyeleri ile tanışamamak dedim ama konu nerelere geldi...
Kusura bakmayın kafanızı ağrıttıysam, güzel bir festivalin ardından güzül bir hafta içi geçirmeniz dileği ile...

Açıklama yapayım, o laf zeda3000 için söylenmiştir..

süper olmuş devamını bekleriz ...................................

Tequ uzatiyorsun olayin boyutu degisecek ve tartisma tatsizlasacak. Yapin geregi asilik yapiyorsun ama burasi bir uyelik formu ve uyelerin fikirlerine boyle agresif yaklasma hakkina sahip degilsin.Yazdiklarina bakiyorum Karacacaddy ye karsi da sert konusuyorsun. Isteyen istedigi gibi gezer tozar ve eglenir. Bu kadar haksiz elestiri hos karsilanmaz. Istersen biraz sakinles derim. Ben oraya eglenmeye geldim , senin elestirelerini cekmeye degil. Musade ette sitedeki arkadaslarimla Yalova festivalinin tadini cikariyim yuzum gulsun. Cunku senden neseli bir seyler cikmayacagi kesin bu aksam

Son düzenleme:
Tequ uzatiyorsun olayin boyutu degisecek ve tartisma tatsizlasacak. Yapin geregi asilik yapiyorsun ama burasi bir uyelik formu ve uyelerin fikirlerine boyle agresif yaklasma hakkina sahip degilsin.Yazdiklarina bakiyorum Karacacaddy ye karsi da sert konusuyorsun. Isteyen istedigi gibi gezer tozar ve eglenir. Bu kadar haksiz elestiri hos karsilanmaz. Istersen biraz sakinles derim. Ben oraya eglenmeye geldim , senin elestirelerini cekmeye degil. Musade ette sitedeki arkadaslarimla Yalova festivalinin tadini cikariyim yuzum gulsun. Cunku senden neseli bir seyler cikmayacagi kesin bu aksam

ben orda sana agresif hiçbirşey söylemedim.Muhattap bile olmadık biliyorsun.Benden bu akşam çok neşeli şeyler çıkacak ki ben sürekli neşeli bir insanım..Yazmam gerek yerlere de yazmamı engellemez neşeli bi şahıs olmam..

ben orda sana agresif hiçbirşey söylemedim.Muhattap bile olmadık biliyorsun.Benden bu akşam çok neşeli şeyler çıkacak ki ben sürekli neşeli bir insanım..Yazmam gerek yerlere de yazmamı engellemez neşeli bi şahıs olmam..

Bırak laf yetiştirmeyi şu topiği tamamla :mrgreen:

GKN

ne garip insanlarız..
festival festival dedik patladık
şimdi sitede sorun yaratma peşindeyiz..
arkadaşım öncelikle sen busitede bu klüpte arayamassın sorunu, Sitemizin yaptığı bir organizasyon değildir, Sitemiz herhangi bir sorumluluk almamıştır..
yalova motosiklet klübü bağzı gruplarla organize olmuş ve böyle bir festival düzenlemiş, bizde mt nin üyeleri olara kendi içimizde(üyeler) bi oluşuma gittik ve bir arada olalım dedik..
kim buna yanaştı?
alper arkadaşımız öncelikle bir başlık açtı, katılanlar gelenler gidenler diye
sonrasında cuma ve cumartesi günü için birlikte gidelim dedik..
kaç kişi adını yazdırdı? yada yazdıran kaç kişi geldi..
biz motosiklet.net olarak festival alanında sadece üyeler olarak bi katılım gösterdik arkadaşlar..
tmm bizimde adminimiz var ama birçoğumuzun bildiği gibi bu hafta sonu kendisi dünya evine giriyor ve oldukça yoğun bir dönemle, ki buna karşn geldi alanda bizi ziyaret etti..
mt yi gelip bulamadık diyenlere, eğer orda 50 kişi isek mt den en az 35 imizde mt tshirtleri vardı, makinalarımızı yan yana çektik, tüm gün bahsettiğiniz garip klüplerden gelenlerle karşılılşı egzoz yarıştırdık
mt istanbul naraları havada uçuştu..
ki, çadır alanımız ortadaki etkinlik alanının girişindeydi
görmemeni imkanı yok ama ne demiş atalarımız, görmeye göz gerek köre ne gerek..
başka klüplerin düzenine birliğine özenebilirsiniz, hoşunuza gidebilir sorun deil
herkezin beyenisi görüşü ayrıdır, o zaman MT nin forumunda onları öveceğinize
onların forumunda Mt yi kötüleyin..
biz bu klübe gönül verdik, tek kişi de olsam giyerdim tshirt üümü, lastiği patlatana kadar yakar MT burda derdim, ki yaptım..
polemik değil tartıştığım, kimse burdan menfaat almıyor, belkide kendinden veriyor ama bu iş gönül meselesi..
gelelim festivale, tmm ii deildi, organizasyonda eksiklikler vardı vs.. umarım tecrübe olur ve daha iyilerini görürüz..
ama sonuçta bir festivaldi, dostların bir arada olması bile yetti..
pazat günü öğleden sonra bir tek bizler ordaydık
sesten şikayet edenler olmuş..
nedir arkadaşım, otele tatile gittinizdde önünüzde gazmı çektik?
festival festival, motosiklet festivali..
saat 2 dede gaz çekeriz, 5 tede teker yaparız, mesele eğlenmek deilmi?
ki bunu diyen kim allah aşkına? aynada kendine bakıp biraz empati yapsın..
mersin motosiklet klübünü başkanı olan abimiz, amcamız (ismini hatırlayamadım) çok şeker bi amcaız hemde, 60 yaşlarında ve hepmizden rica edip egzozlarımızın ateş atışını, redline sesini videoya kaydetti ve sanki bir dünyanın en ünlü opera grubunu dinler gibi mutluluk ve saygıyla dinledi.. yüzündeki gülümseme haala aklımdan gitmiyor, kendi fazer ına yaptırdığı özel egzozları görmeliydiniz..
şimdi biz gençlermi uyuyamadık ses oldu diye şikayet ediyoruz??
yapmayın arkadaşlar, başka şeylere takın kafanızı..
bir daha festival olsun, gene gidicez, gene gaz çekicez, gene ayakta kalıcaz, gene çadırda kalıcaz, gene kirlenicez, gene ses yapıcaz...
nedenmi?
neden diyenlere 2 sorum..
motosiklet tutkunu kimdir?
eğlence nedir?
1. sinin cevabı benden; adrenalini ve özgürlüğü damarlarında yaşayan kişidir motorize..
2. si ise tamamen hayal güzünüzle sınırlı, o gece benim eğlence anlayışım gece 3 te helyumu çekip canavarı anlatmak üstünede lastiğimi bitirmek istemiş.. bunlarla sınırlı kaldığına şükredelim..

ne garip insanlarız..
festival festival dedik patladık
şimdi sitede sorun yaratma peşindeyiz..
arkadaşım öncelikle sen busitede bu klüpte arayamassın sorunu, Sitemizin yaptığı bir organizasyon değildir, Sitemiz herhangi bir sorumluluk almamıştır..
yalova motosiklet klübü bağzı gruplarla organize olmuş ve böyle bir festival düzenlemiş, bizde mt nin üyeleri olara kendi içimizde(üyeler) bi oluşuma gittik ve bir arada olalım dedik..
kim buna yanaştı?
alper arkadaşımız öncelikle bir başlık açtı, katılanlar gelenler gidenler diye
sonrasında cuma ve cumartesi günü için birlikte gidelim dedik..
kaç kişi adını yazdırdı? yada yazdıran kaç kişi geldi..
biz motosiklet.net olarak festival alanında sadece üyeler olarak bi katılım gösterdik arkadaşlar..
tmm bizimde adminimiz var ama birçoğumuzun bildiği gibi bu hafta sonu kendisi dünya evine giriyor ve oldukça yoğun bir dönemle, ki buna karşn geldi alanda bizi ziyaret etti..
mt yi gelip bulamadık diyenlere, eğer orda 50 kişi isek mt den en az 35 imizde mt tshirtleri vardı, makinalarımızı yan yana çektik, tüm gün bahsettiğiniz garip klüplerden gelenlerle karşılılşı egzoz yarıştırdık
mt istanbul naraları havada uçuştu..
ki, çadır alanımız ortadaki etkinlik alanının girişindeydi
görmemeni imkanı yok ama ne demiş atalarımız, görmeye göz gerek köre ne gerek..
başka klüplerin düzenine birliğine özenebilirsiniz, hoşunuza gidebilir sorun deil
herkezin beyenisi görüşü ayrıdır, o zaman MT nin forumunda onları öveceğinize
onların forumunda Mt yi kötüleyin..
biz bu klübe gönül verdik, tek kişi de olsam giyerdim tshirt üümü, lastiği patlatana kadar yakar MT burda derdim, ki yaptım..
polemik değil tartıştığım, kimse burdan menfaat almıyor, belkide kendinden veriyor ama bu iş gönül meselesi..
gelelim festivale, tmm ii deildi, organizasyonda eksiklikler vardı vs.. umarım tecrübe olur ve daha iyilerini görürüz..
ama sonuçta bir festivaldi, dostların bir arada olması bile yetti..
pazat günü öğleden sonra bir tek bizler ordaydık
sesten şikayet edenler olmuş..
nedir arkadaşım, otele tatile gittinizdde önünüzde gazmı çektik?
festival festival, motosiklet festivali..
saat 2 dede gaz çekeriz, 5 tede teker yaparız, mesele eğlenmek deilmi?
ki bunu diyen kim allah aşkına? aynada kendine bakıp biraz empati yapsın..
mersin motosiklet klübünü başkanı olan abimiz, amcamız (ismini hatırlayamadım) çok şeker bi amcaız hemde, 60 yaşlarında ve hepmizden rica edip egzozlarımızın ateş atışını, redline sesini videoya kaydetti ve sanki bir dünyanın en ünlü opera grubunu dinler gibi mutluluk ve saygıyla dinledi.. yüzündeki gülümseme haala aklımdan gitmiyor, kendi fazer ına yaptırdığı özel egzozları görmeliydiniz..
şimdi biz gençlermi uyuyamadık ses oldu diye şikayet ediyoruz??
yapmayın arkadaşlar, başka şeylere takın kafanızı..
bir daha festival olsun, gene gidicez, gene gaz çekicez, gene ayakta kalıcaz, gene çadırda kalıcaz, gene kirlenicez, gene ses yapıcaz...
nedenmi?
neden diyenlere 2 sorum..
motosiklet tutkunu kimdir?
eğlence nedir?
1. sinin cevabı benden; adrenalini ve özgürlüğü damarlarında yaşayan kişidir motorize..
2. si ise tamamen hayal güzünüzle sınırlı, o gece benim eğlence anlayışım gece 3 te helyumu çekip canavarı anlatmak üstünede lastiğimi bitirmek istemiş.. bunlarla sınırlı kaldığına şükredelim..

GKN ağzını öpeim diorum başka bişi demiyorum :p

Son düzenleme:
yavrum gökhanım helal olsun notunu verdim karadeniz çocuğu :p

abi okudum okudum ben bişi anlamıyorum neye pok atılmaya calıstıgını eğlenilmiş daha ne arıyordunuz onu anlamaddım :s

GKN azından öpmem baştan anlaşalım :mrgreen:
Klavyene sağlık :cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu kadarsa arkadaşlar ben giderim...
Çoluk çocuk gibi helal olsun ne laf soktun gibi şeylerle uğraşamam, benim sırtımda 3 kurşun izi var, kahpe teröristten gelmiş, bu gibi laflar yaralayacaksa artık utanırım kendimden...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar