3 Mevsim Mont mu Yazlık Mont mu

Arkadaşlar herkese selamlar, 3 Mevsim mont mu almalıyım yoksa Yazlık mont mu

motomax mağazasında https://www.motomax.com.tr/shima-x-mesh-korumali-yazlik-motosiklet-montu-siyah bu yazlık ürünü denedim ve kış için kullandığım şişme montum var bunu giyip sonra montumu giydim ve cok rahat bir şekilde haraket edebiliyorum haraket kısıtlamıyor. içinde sırt koruması da dahil.

Genelde yazın motor kullanıcam kışın bu havalarda işe git gel için kullanıyorum. bunu alıp üstüne kışlık montu çekip mi kullanmalıyım yoksa bu havalar içinde 3-4 mevsim mont alıp mı kullanmalıyım.

Arkadaşlar sırt koruması benim için önemli ekstra sırt korumasına para vermek istemiyorum 2k civarı oluyor alacagım mont 5 6k bandında.

Birde linkteki montu alıp ilkbahar ve sonbaharda içime termal içlik giyip rüzgar kesici polarlı bir hırka giyip üstüne sweetshirt giyip kullabilir miyim kışın da tekrardan montu içine giyip yazlık montu 4 mevsim olarak kullanabilir miyim.

Önerilerinizi bekliyorum

yazlık montu 4 mevsim kullanamazsın 4 mevsim montlar da aslında 3 mevsimdir (bahar ve kış). Kışın kışlık montla bile üşürken yazın da kışlık mont ile kokarca gibi kokarsın ki yazlık mont ile de kokuyorsun

yazlık montu 4 mevsim kullanamazsın 4 mevsim montlar da aslında 3 mevsimdir (bahar ve kış). Kışın kışlık montla bile üşürken yazın da kışlık mont ile kokarca gibi kokarsın ki yazlık mont ile de kokuyorsun
peki ne yapmalıyım tavsiyen varmıdır

Motosikleti
D400
4 mevsim ve 3 mevsimlerden hiçbir zaman randıman alamadım.

Net olarak 1 yazlık 1 kışlık olması lazım ayrı ayrı.

Hatta bende 1 yazlık , 1 adet 4 mevsimlik 1 adet kışlık var.

4 mevsimlik astarını çıkartınca yazın bile sıcak tutuyor, baharlarda fena değil. astarını takınca da aşırı kışlık oluyor.

Yazlık mont+ kışlık mont candır. Kışlığın astarını çıkarınca mevsimlik olarak kullanılabiliyor, monttan monta değişir gerçi bu durum. Ben de uzun süre yazlık montun üzerine sivil kışlık mont kullandım ama ayrı kışlık mont alınca anladım çektiğim ameleliği.

Arkadaşlar herkese selamlar, 3 Mevsim mont mu almalıyım yoksa Yazlık mont mu

motomax mağazasında https://www.motomax.com.tr/shima-x-mesh-korumali-yazlik-motosiklet-montu-siyah bu yazlık ürünü denedim ve kış için kullandığım şişme montum var bunu giyip sonra montumu giydim ve cok rahat bir şekilde haraket edebiliyorum haraket kısıtlamıyor. içinde sırt koruması da dahil.

Genelde yazın motor kullanıcam kışın bu havalarda işe git gel için kullanıyorum. bunu alıp üstüne kışlık montu çekip mi kullanmalıyım yoksa bu havalar içinde 3-4 mevsim mont alıp mı kullanmalıyım.

Arkadaşlar sırt koruması benim için önemli ekstra sırt korumasına para vermek istemiyorum 2k civarı oluyor alacagım mont 5 6k bandında.

Birde linkteki montu alıp ilkbahar ve sonbaharda içime termal içlik giyip rüzgar kesici polarlı bir hırka giyip üstüne sweetshirt giyip kullabilir miyim kışın da tekrardan montu içine giyip yazlık montu 4 mevsim olarak kullanabilir miyim.

Önerilerinizi bekliyorum
şahsen ben revit eclipse 2 aldım, içime içlik - revit montu - üstünede kışlık şişme montumu giyiyorum. Kışlık montum aşırı sıcak tutuyor bu yüzden hiç soğuğu hissetmiyorum. Zaten 20-30 dakika sürüş yapıyorum benim için yeterli oluyor.

3 mevsim yada 4 mevsim mont alınca malesef yazın kullanmak mümkün olmuyor. Şöyle ki, montun iç astarlarını çıkarınca beden olarak bol kalıyor üzerinde. En azından benim revit tornado da bunu yaşıyorum, diğer markalarda nasıldır bilemem. Sırf bu yüzden gidip yazlık mont aldım. Yazın o bile aşırı terletiyor. Uzun yolda giderken sıkıntı yok ama şehir içinde ışıklara falan denk gelince, sırtından ter akıyor adamın.
Maddi durumunu bilemediğim için şöyle bir tavsiyede bulunmak isterim. Yaz için yazlık, kış için kışlık adam gibi bir mont al derim.
Misal önümüz yaz, şimdi yazlık bir mont alıp, kışa doğru da kışlık bir mont alabilirsin.
3 mevsim montumda, içime içlik giyiyorum. üzerine normal gömlek, üzerine polar tarzı bişey, onun üzerine montun iç yağmurluğu, ve mont. Bu halde bile üşütüyor. Bu kış montun da üzerine yağmurluk aldım. Onunla bi nebze daha rahat oluyor.
Ama en güzeli, adam gibi kışlık bir mont almak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar