3 Mart Ankara Mt Buluşmasi..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
1. Prometheus
2. Shakulin (%80)
3. Erginbay
4. Matiz (%80)

Simon Bolivar Cad. Çankaya-ANKARA :)kısa adres bu ...bilmiorum saatde bnm işlerim dışında olursa çook sevinirim....sizinle tanışmak istesim

Forumdan Uzaklaştırıldı
1. Prometheus
2. Shakulin (%80)
3. Erginbay
4. Matiz (%80)
5. Juniors

Simon Bolivar Cad. Çankaya-ANKARA :)kısa adres bu ...bilmiorum saatde bnm işlerim dışında olursa çook sevinirim....sizinle tanışmak istesim

bilader caddeden bi mavi dolmusla 10 dakkada kizilaydasin, ordan da ankaray' a binip (metro degil ) besevler duraginda indiginde bulursun burayi. araçla geliyorsan anitkabrin arkasina dusuyor.

ekleyn beni de listeye :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı

woldka kardeş ben seni simon bolivar cad desınden alırım. senın altında motor varmı? bana numara söyle seni alırım bırlıkte gıderız.:wiinkk:

saolun beyler bi kaç kişiye özelden msn i attım...görüşürüz inş..

duzelıyor duzelıyor pek yagmur yagacak gıbı degıl bakalım hava ama.evet su ana kadar 5 kısı mı oldu gelecekler?

ankara uyanın ..:)

bu arada futbol ıle ılgılenen arkadaslarımıza da guzel bır haber,lig tv paketımız de var ve tamamen ucretsız..:wiinkk:

buluşunuz bakalim, ben de bigün bululşabileceğim umarim yine yeniden :p

pro alsana olm motor sen de artik yedin bitirdin bütün motor parasini, yok foto makinesiymiş yok kızlarmış. bunlar fani motor baki ;)

Forumdan Uzaklaştırıldı
duzelıyor duzelıyor pek yagmur yagacak gıbı degıl bakalım hava ama.evet su ana kadar 5 kısı mı oldu gelecekler?

ankara uyanın ..:)

bu arada futbol ıle ılgılenen arkadaslarımıza da guzel bır haber,lig tv paketımız de var ve tamamen ucretsız..:wiinkk:

bende Halı saha maçı ayarlayalım dicen sandım :)

benim aşil tendon kopuk ben oynayamam futbol en az 1 sene daha...
not şu an kopuk değil dikildi...

Şöyle 7 kişi toparlayalım da Ankara içi bir turnuva organize edeceğim. Motur-Supereva-Motosiklet.NET vs. :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Şöyle 7 kişi toparlayalım da Ankara içi bir turnuva organize edeceğim. Motur-Supereva-Motosiklet.NET vs. :)

Ben olurum defansın Bel kemiği ;) Tamam süper fikir Kendi aramızdada yaparız:cat: :cat:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar