3 Mart Ankara Mt Buluşmasi..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaslar 3 mart cumartesı gunu ıçın hem ankara mt ekibi ile tanışmak,hemde bir araya gelerek guzel bır hafta sonu gecırmek için toplanalım dıyorum.hem guzel bır hafta sonu olur,hemde sızlerı benım arkadaslarımın acmıs oldugu pro-mile cafe mizde agırlamıs oluruz.saat konusunda calısan arkadaslarımız olacaktır,o yuzden ben 13.30 dıyorum fakat sızlerde fıkırlerınızı yazarsanız daha uygun bır saate alabılırız.. cafe den bir resim,fıkır vermesı acısından;
PRO-MİLE
adres:Mareşal Fevzi Çakmak Cad.31/10 BEŞEVLER
(street art ın karşısı)
ulaşmak için:0506 4054041 BURAK YEĞ

* gelecek arkadaslar topıc te bıldırırse bılgı acısından ıyı olur...

pro1nz5.jpg

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
elinize sağlık eby bey :p , gelmeye çalışırım , özledim ankara mt toplantılarını , cumartesi hava güzel olacağından motorla gelirim sanki , yalnız street artın karşısı diye belirtmek yetmez google earth isteriz :p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bayağı kazık a benziyo ortam....Güzel ama pahalı diilmi?....

CHP değil orası DSP :p Neyse ki okul ordaydı da az biliyorum civarı. :cherry:

Kılavuzu eby olanın :queen:

Bu arada arabayı nereye park edeceğiz? Bir de Anatolia'nın suyusu mu çıktı :p

Street Art neresi olm ayrıca, utanmazsan simitçi Ahmet Amca'Nın karşısı yazacakmışsın. Daha bilindik bir şey yok mu etrafta

tamam tamam kızma yaw..:pr: google dan da ufak bır resım koydum ayrıca..:queen:

Beşevler BP istasyonundan içeri girdiğimizde 50 metre kadar solda DSP nin bınası kalıyor.hemen 3-4 bına yanında da pro-mile cafeyi goreceksınız zaten.girişinde kırmızı bır porshe önü var duvarda gormemek neredeyse imkansız..:queen:

yanlış yazmısım kusura bakma artık..yoo anatolia da olabilir sadece degısık bır yer olur dedıgım ıcın boyle bır sey dusundum.anatolıa dersenız orada toplanırız..

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Anatolia yı su basmış....Elektirikler gitmiş...Yolu kazılmış....Belediye kapamış.....

Anatolia'nın park yeri çok müsait o bakımdan dedim. Kafe's de olabilir. Sİz bilirsiniz, ama Beşevler otomobil açısından sakat gibi.

Anatolia'nın park yeri çok müsait o bakımdan dedim. Kafe's de olabilir. Sİz bilirsiniz, ama Beşevler otomobil açısından sakat gibi.

pro araç bakımından haklısın,motor ıle sorun yok fakat otomobil ile gelecek arkadaslar ıcın park yerı yok malesef..ya yol kenarına yada 2.ci bir serıt olusturmak zorunda kalabılırler.

valla ben motor ile gelecem.. benim icin farketmez yani..

pro-mile sekilli mekana benziyor.. oyumu pro-mile dan yana kullanirim ama araba ile gelecek olanlar icin sorun olur ise kafes veya anatolia da uygundur benim icin..

Shakulin

Bence boşa pastanecilik yapmayın. Hava güzel olur muhtemelen. Saat 10.00'da Kafes'te buluşun sonra Haymana'ya gidin :)

Bence boşa pastanecilik yapmayın. Hava güzel olur muhtemelen. Saat 10.00'da Kafes'te buluşun sonra Haymana'ya gidin :)

gidelim gitmesine de 12.00 da gsgm de motogp hakem toplantisi var..

eger oyle bisi istersek ekip, toplanip giderler, ben de sonradan katilabilirim..

Shakulin

gidelim gitmesine de 12.00 da gsgm de motogp hakem toplantisi var..

eger oyle bisi istersek ekip, toplanip giderler, ben de sonradan katilabilirim..

Shakulin

hele bir kararlastıralım da nerede nasıl bulusulacak ondan sonra bır seyler yaparız..sensız olmaz tabıı yoksa benım cıbır yanlız kalır..:queen:

kafe's de olabilir ama yukaridaki mekan da guzelmis burayi da denemekte bi sakinca yok bence, anatolia ya daha sicak havada gidelim derim ilginc bi hava sirkulasyonu var orda bobrek dusuren ense terleten sekilde :cat:

ps: hakem toplantisi ilk gidenlere mi genele mi yonelik hacilar ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar