3. Marmok Motosiklet Festivali Yol Planı ve Katılım Bilgisi / 22 - 28 Haziran 2008

murat nezaman geliyon gün yazda aynı gün orda olayım urfaya gelemedim bari marmokta görüşelim
Abi cepten mesajını aldım...Aradım fakat ulaşamadım..:silent:
Zaten buraya da yazdığını anlamıştım...:)

Abim arabayla gelme işimiz biraz yaş gibi..:mrgreen:
Hem uzun yol..Hemde çok masraf olacak..:)
Ama otobüsle gelmeyi düşünüyoruz.:)

Ayın 22sine(pazar günü) dediğim gibi benim oğlanın SBS'ı var..:cat:

Pazartesi veya salı yola çıkarız..:pale:

Ben oraya gelince seni ararım Ümmet abim..:rendeer: :wiinkk:

iz tv devamlı çekim yapacak ama canlı yayınlarmı bilmiyorum geçen seneden daha etkin olacak iz tv'' güneş abinin söylediği kadarıyla..

tşkler abi yerel bi tv sanırım bizde izmirden zor izleriz gibi artık arkadaşlar ordan internetten webcam acarlar bize :queen::queen:

offfff napcam ben yaaaaaaaa

gitsemmi gitmesemmiii hiç sevmıyorum cadır madır tasımayı sabahlar olmaz zaten cadıra gerek yok demı kumsalda uyusak haha:queen:

Bülent festival alanı giriş ücreti kişi başı 40ytl'ydi değil mi?..:pr:
Bu konuda herhangi bir esneklik yapılacak mı?..:)
Yani topluluk veya Aile olanlar için felan..:silent::)

Bülent festival alanı giriş ücreti kişi başı 40ytl'ydi değil mi?..:pr:
Bu konuda herhangi bir esneklik yapılacak mı?..:)
Yani topluluk veya Aile olanlar için felan..:silent::)
http://www.marmok.com/katilim/pages/katilimpag.html
üstte linkte belirlenmiş ama bazı ufak tefek esneklikler zannedersem olur..:cat:
3. MARMOK Motosiklet Festivali - 16-06-2008, 16:19 PM

Evet, arkadaşlar,
Zaman yaklaştı. bizlerde arkadaşlarımızla ve ekibimizle şimdiden festival alanında alt yapı çalışmalarına başladık. Bu yıl Katılımcı firmalar arasında BMW ve YAMAHA son model test motorlarını getirip sizlere tanıma imkanı sunacak. Ayrıca gurme dostlarımız için, Türkiyenin en meşhur lezzet duraklarından biri olan, Köfteci ramiz de festivalde bizlerle beraber. Bu yıl Marmok'un resmi anlaşmalı mola yeri KÖFTECİ RAMİZ. Ayrıca yine Birçok büyük alışveriş merkezlerinde şubeleri olan GÖNÜL KAHVESİ de sizlere Marmokta hizmet verecektir.Bu arada Bodrumun Meşhur Sebzeli döneri ile ŞİRİN DÖNER de bizlerle, devam edersek sizlere sunulacak lezzetler arasında, Balık ekmek, kokoreç, çöp şiş, alakart restaurant yemekleri, sucuk ekmek, izmir lokması, buzlu badem, malatya pazarı, kayısı ürünleri, cevizli cezeryeler, su böreği, çiğ börek, gözleme yok yok....
Ve muhteşem bir tabiat çam ormanları altında, kristal temizlikte bir deniz, tüm gün eğlenceler, ücretsiz tekne turları( bu konuyla ilgili Deniz ticaret odası devrede görüşmeler yapıyor), katılımcılar arasında yarışmalar, Beach party ler, geceleri konserler, D.J ler eşliğinde dans eğlence ve danscı kızlar, sualtı firmalarının katılımı ile ücretsiz dalış kurları ve dalış demoları, Sualtı gösterileri, rock grupları arası müzik yarışması, Kiralık ATV ler ile geziler, çekilişler, dostluk arkadaşlık ....
Bu arada yeme içme fiyatları da minimize edilmiş durumda.
Eminimki , onlarca güzel hatıra ile evlerinize döneceksiz.
Bizler, Ekim 2007 den bu yana MARMOK 2008 için daha iyisini yapabilme amacıyla gece gündüz çalışıyoruz.

Bu dostluk, eğlence ve motor birlikteliğinde sizleri aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağız.
Festival alanından sevgiler....

3.MARMOK FESTİVALİ 22-28 HAZİRAN 2008

Güneş Karaçetin
MARMOK Başkanı
www.marmok.com

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Abi cepten mesajını aldım...Aradım fakat ulaşamadım..:silent:
Zaten buraya da yazdığını anlamıştım...:)

Abim arabayla gelme işimiz biraz yaş gibi..:mrgreen:
Hem uzun yol..Hemde çok masraf olacak..:)
Ama otobüsle gelmeyi düşünüyoruz.:)

Ayın 22sine(pazar günü) dediğim gibi benim oğlanın SBS'ı var..:cat:

Pazartesi veya salı yola çıkarız..:pale:

Ben oraya gelince seni ararım Ümmet abim..:rendeer: :wiinkk:

çarşamba kuşadasından yola çıkçam akşam orda olurum görüşürüz ozaman biihtimal ben çadırı başka yere kurarım sanırım ama gende tam belli değil

Ümmet abim salı demiştim ya .:).
.Aksama olacak büyük bir ihtimal.:silent:

Perşembe günü yola çıkacağız sanırım..:mrgreen:
Malum izin sıkıntısı var bizim teşkilatta..:pr:

Merhaba millet. biz cumadan beri marmok festival alnındayız.Öncelkli hatırlatmalar

yol radar durumu:

1. manisaya 20 km kala
2. Bozöyükde çevirme (polis arkadaşlar çok iyi niyetli kimlik kontrolü yapılıyor ilerideki radarı bile söyledi bu arada hız sınırı 70 km),
3. ula girişinde muğla marmaris arası.

Bunun dışında biz yanlışlıkla çeşmeye sapıp selçuktan çıkıp topam 13 saatte 830 km yol yapıp vardık. (istanbul eskihisar topçular dan geçip).,

İzmirden aydın otobanını takip edeceksiniz aydını geçip muğlaya devam ederken yolda orta refüjdeki otları kesmişler bence fazla yatmayın o yolda otlar uçuşuyor balya balya :)

marmaristen datça yoluna saptığımızda dikkat edin yola mıcır dökmüşler acemileri elemek için herhalde:) tam 3 keskin virajda mıcır var amman dikkat.
Festival ile ilgili çalışmalar devanm ediyor henüz bir etkinlik yok. hava güzel geceleri esiyor dışarda da rahatlıkla uyunur ancak sabahları soğuk oluyor. deniz soğuk ama hemen alışılıyor. :queen:

Eğlenceye bekliyoruz. Görüşmek üzere:rendeer:

burak yarın akşama doğru inşallah marmoktayım bize şimdiden sahilde (MT)köşesi kap :) yarın görüşmek üzere

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar