3. Marmok Motosiklet Festivali Yol Planı ve Katılım Bilgisi / 22 - 28 Haziran 2008

abi arabaylada bence gelme ben şu an mersinin aydıncık ilçesine yakın bir köydeyim. Yollarda hep tadilat var. Yollar motosikletin dayanamayacğı kadar mucurlu ve tozlu. Taşucundan sonra antalyaya kadar öyle virajlar varki akıllara zarar. Nasıl uluslararası yol bu anlamadım. Daha dün bir otobüs şaranpole yuvarlanmış. Taşucu Anamur arası. Doğudan gideceklere duyurulur.

Valla bak ben tam tırsmaya başladım beyaw..

Allah Korusun...Yani tatile çıkacaz ama ben
her yönünü düşünmek istiyorum..

Datça'da kardeşlerim var..Konaklama yönünden bir problemim yok..
Kardeşimgilin arabaları da var...
Ben diyorum ki otobüsle yolculuk yapalım...

İhsanhakan abim sen ne diyorsun bu konuda abim..
Kafam karışmaya başladı be abim..:silent:

Son düzenleme:
Vayy vay vaaayy Skull um Hunter ım:cat::)

Haritaya bakınca bile eridim gittim:pale: Çok istediğim halde gelemiyorum, bir senelik bir inzivaya çekilmiş bulunmaktayız ailecek:pale:
Herkese kazasız belasız sürüşler, çook eğlenceli festivaller dilerim. Amman cevvaller çok dikkatli-planlı olunuz, yol uzun, gerekirse konaklamalı yapınız:cat:

Tamam muzom senin yerine de 1 hafta eğleniriz :)

Şaka bir yana bizde gideceğiz diğer alternatifleri inceledim. istanbul İzmir gemi ile gitsen 2 kişi+ motor (pulman) 300 YTL, ido+karayolu 600km yol en az 200 YTL, son tercih ise haydarpaşa afyon tren ile 50YTL afyon- datça 300 km karayolu toplamı 120 YTL (haydarpaşa afyon 9 saat toros ekspresi) hala karar vermedim ama 250cc ve altı motorla 1 günde 800km yol almak zor olabilir yol durumu da malum. İzmir konaklamalı olarak da yola çıkabilriz. Görüşmek üzere

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bi aksilik olmassa yeğenimle beraber ordayım,tüm motorcularla görüşmek dileğiyle:cat:

Abicigim selamlar,

Ben pazar sabahı cıkacagım yola. Benim essek sıpası ile :)
ok tmm kader utansın otobüsle geliyorum erken giden sahilde güzel ye tutsun ama dikkatli gidin erhancım ben pazatesi sabah izmirde 1.2 saattlik işim var öğlenden sonra allah(c.c) nasip ederse mamoktayım telefonlaşırız :wiinkk:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
izmirdeyim p.tesi yola çıkçam aydınmuğla üzeri orda görüşmeküzere,mt sakinleri

izmirdeyim p.tesi yola çıkçam aydınmuğla üzeri orda görüşmeküzere,mt sakinleri
öpüyorum ümmet abicim sağlık diliyorum mamokta görüşmek üzere. .
my.php
[/URL][/IMG]

Selam bizde yarın yola çıkıyoruz sabahtan akşam olmadan izmirin güneyinde bir yerde gece konaklarız ertesi gün geze geze marmoktayız. 250 cc motor ile yol çok uzun gibi geldi zorlamadan gideceğiz. Toplam yol 800-900km civarında yalova üzerinden, toplamda da 18 saat hesapğlıyor programlar. En iyisi biz gezerekten gidelim. İzmirin güneyinde kamp yapabileceğimi ya da ucuza kalabileceğimiz neresi var bilgisi olan var mı? Turcumotor ilk aklıma gelen çadır yeri motorculara ücretsiz. Tahminimce söke civarında konaklarız. Orada görüşmek üzere ilk giden en güzel yeri kapar ona göre :)

Selam bizde yarın yola çıkıyoruz sabahtan akşam olmadan izmirin güneyinde bir yerde gece konaklarız ertesi gün geze geze marmoktayız. 250 cc motor ile yol çok uzun gibi geldi zorlamadan gideceğiz. Toplam yol 800-900km civarında yalova üzerinden, toplamda da 18 saat hesapğlıyor programlar. En iyisi biz gezerekten gidelim. İzmirin güneyinde kamp yapabileceğimi ya da ucuza kalabileceğimiz neresi var bilgisi olan var mı? Turcumotor ilk aklıma gelen çadır yeri motorculara ücretsiz. Tahminimce söke civarında konaklarız. Orada görüşmek üzere ilk giden en güzel yeri kapar ona göre :)

turcuda kalabilirsiniz evet :cat: çadır ücretsiz:cat: isterseniz 20 ytl klimalı odalarda kalabılırsınız:cat:

Hayırlı yolculuklar:cat: izmirden muğlaya kadar korkmayın otoban yollar çok temiz fakat muğladan sonra çok dikkat edin :cat:

bu arada 40 ytl vermeden nasıl girebilir marmoka :p Mt için varmı indirim yada beleş giriş kartı falan =)

Son düzenleme:
turcuda kalabilirsiniz evet :cat: çadır ücretsiz:cat: isterseniz 20 ytl klimalı odalarda kalabılırsınız:cat:

Hayırlı yolculuklar:cat: izmirden muğlaya kadar korkmayın otoban yollar çok temiz fakat muğladan sonra çok dikkat edin :cat:

bu arada 40 ytl vermeden nasıl girebilir marmoka :p Mt için varmı indirim yada beleş giriş kartı falan =)

sen gidiyo musun erhan abi ??

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
çok zor valla.. canım cok istiyor ama cok zor benım ıgbı gunde 15 saat haftada 7 gun calısan bırısı ıcın hayal :pr::pr:

heee ar1 alcan ya çok çalışman lazım para biriktiriyondur oyüzden 15 saat 7 gün çalışıyorsun:p:p:pr::queen::bounce:

Valla bak ben tam tırsmaya başladım beyaw..

Allah Korusun...Yani tatile çıkacaz ama ben
her yönünü düşünmek istiyorum..

Datça'da kardeşlerim var..Konaklama yönünden bir problemim yok..
Kardeşimgilin arabaları da var...
Ben diyorum ki otobüsle yolculuk yapalım...

İhsanhakan abim sen ne diyorsun bu konuda abim..
Kafam karışmaya başladı be abim..:silent:

murat nezaman geliyon gün yazda aynı gün orda olayım urfaya gelemedim bari marmokta görüşelim

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar