3.Marmok Motosiklet Festivali Fotoğraf, Yorum ve Sohbetleri

Neyseki kendimi ayarlayamayıp bu organizasyona katılamamışım,çok şükür...

Süper Moderatör (BBRR)
Ya savunma amaçlı değil ama elinizi vicdanınıza koyun adam bas bas bağırıyo diyoki motor ve sürücü 40 artçılı +20 yani artçılı gittiniz 60 ytl verip organizasyona katılacaksınız .. günübirlik gittiniz 10 ytl alınacak siz içeri günü birlik diye gidipte çadır kurarsanız adam nerdcen bilsin kapıda ne deklare edildiyse onun fiyatını almış..

içinizde otele gitmeyen varmı girerken kimliğinizi resepsiyona bırakıp işlemler yapıldıuktan sonra almıyomusunuz .. aynı gün 100 giriş düşünün , kimliğin anında geri verilmesi mümkünmü..

Katılım olmayınca denildiği gibi fiyatlar yüksek olmuş .. ama yüksek denen fiyat köfte ekmek 6 ytl .. ya istanbulda sokakta at etimi it etimi neüdüğü belirsiz köfteye 8 ytl saydık ..boğazda buz gibi çaya (ufak çay ) 5 ytl verdik ..

bana türkiyede bir kamping daha gösterinki 7 günlüğü iki kişi ve motor için 60 ytl den ucuz olsun ..

içeri herkes kayıd olup giriyo 5 motor basıp geçiyo kapıyada üstünde 5 çhoper yazan kaat yolluyo .. neymiş bu adamlar şirket sahibiymiş. yerim len şirket sahibini ben verecem o vermeyecek şirket sahibi ya ...

bu fiyatlar gayet normaldir ha bana sorarsanız hata sanatçı eksikliğidir. 10000 20000 ytl arası iyi rock gruplarıyla anlaşılabilirdi..

işte bu foruımda görüyoruz festival adı altında 40-50 motorluk buluşmalar yapılıyor ne bir sahne düzeni var ne bir ışık düzeni ..kim ne derse desin en ölü hali bile türkiyenin 1 numaralı festivali olduğu gerçeğini değiştirmez ..

seneye katılım biraz daha az olabilir 2010 da coşar yine ...

3 günde olsa marmok a gittim katılımcıydım ve organizasyola ilgili herhangi bir görevim yoktu. ancak ve ancak şunu söyleyebilirim ki. o resimlerde görünen güzel manzara bile organizasyonun kötülüğünü bastıramadı. 3000 kişinn katıacağı festival için bir gün erkeklere diğer gün kadınlara diğer gün yine erkeklere değişimini gösteren(ki bence bu tamamen tesadüfi idi) duşakabin bozması yarım metrekarelik kapısı bile olmayan bir yerde banyo yapmak zorunda kaldım ki tam bir rezaletti.
ilk gün yemek yemek için standlara gittiğimde orda bir kavganın cereyan ettiğini gördüm. o sırada organizasyonda çalışanlar tabldot yemeklerin kötülüğünden bahsedyorlardı. bu yemeğin nesi var diye oturup afiyetle yemeleri ise şaşkınlık vericiydi. gerçi ben yemekten yemedim ancak yiyen kişilerin hepsinin yenmez bu yorumu sanırım tesadüfi değildir dye düşünüyorum. çalışmak için gelmiş beş üniversiteli bayan öğrencinin sokakta kalmasını da asla unutamayacağım. o kadar üzücüydü ki artık gelebilen benim çadırıma gelsin yorumunu bile yaptım. bir ara gözüme ilişen ise 2 yabancı uyruklu kızdı. sanırım etraftan çöp toplamaları için anlaşmışlardı. ortada ne dönüyordu bilmiyorum ama her ikisinin de yüzünü görülmemeye değerdi.
yarışmalara katılamadım. çünkü daha fazla kalamadım. tüm emek verenler gayet canayakın ve samimiydi yönetenler veya yönetmeye çalışanlar hariç.
bir renk ve enerji uzmanı olarak ise hissettiğim şuydu. o insanların enerjileri negatifti. ve o kadar güçlü bir negatiflikti ki kimse oradan mutlu ayrılamadı. bir daha asla gitmem.
tüm bunların haricinde orada kurulan dostluklar katılımcıların dayanışması ve yardımseverliği tatil olarak bile nitelendiremediğim bu festivale su serpti diyebilirim.
kimseyi karalamak veya kötülemek değil niyetim. umarım en kısa zamanda niyetlerini gerçekten iyi bir şeyler yapabilmek yönüne çevirirler. üzücü çok üzücü....

vay be bunları okuyunca şok oldum.umarım emok bu şekilde olmaz.

Arkadaşlar hiç çevrenizde marmarisli motorcu dost varmıydı ben göremedim çünkü marmarisli motorcular festivali boykot etmişlerdi sizi kapıda bi kaç motorlunun karşıladığını hoş geldiniz dediğini gördünüzmü organizasyon adı altında motorcunun sırtından para kazanılma çabasından başka bir şey değildi

nedenmi bu kadar emin konuşuyorum çünkü yıllardır marmarisde yaşayan ve motosiklet tutkunu bir kaç kişi ile marmarisde kaldığım bi gece tanıştım ve festivalin iç yüzünü öğrendim bunların ayrıntısına girmeyeceğim yazık oldu o kadar hevesle gelmişti herkes

yapma dostum 60 YTL azmı biz marmarisde çarşının göbeğindeki pansiyonda kişi başı 10 ytl ye kaldık odası var tv si var duşu var yani

Son düzenleme:
Ya savunma amaçlı değil ama elinizi vicdanınıza koyun adam bas bas bağırıyo diyoki motor ve sürücü 40 artçılı +20 yani artçılı gittiniz 60 ytl verip organizasyona katılacaksınız .. günübirlik gittiniz 10 ytl alınacak siz içeri günü birlik diye gidipte çadır kurarsanız adam nerdcen bilsin kapıda ne deklare edildiyse onun fiyatını almış..

içinizde otele gitmeyen varmı girerken kimliğinizi resepsiyona bırakıp işlemler yapıldıuktan sonra almıyomusunuz .. aynı gün 100 giriş düşünün , kimliğin anında geri verilmesi mümkünmü..

Katılım olmayınca denildiği gibi fiyatlar yüksek olmuş .. ama yüksek denen fiyat köfte ekmek 6 ytl .. ya istanbulda sokakta at etimi it etimi neüdüğü belirsiz köfteye 8 ytl saydık ..boğazda buz gibi çaya (ufak çay ) 5 ytl verdik ..

bana türkiyede bir kamping daha gösterinki 7 günlüğü iki kişi ve motor için 60 ytl den ucuz olsun ..

içeri herkes kayıd olup giriyo 5 motor basıp geçiyo kapıyada üstünde 5 çhoper yazan kaat yolluyo .. neymiş bu adamlar şirket sahibiymiş. yerim len şirket sahibini ben verecem o vermeyecek şirket sahibi ya ...

bu fiyatlar gayet normaldir ha bana sorarsanız hata sanatçı eksikliğidir. 10000 20000 ytl arası iyi rock gruplarıyla anlaşılabilirdi..

işte bu foruımda görüyoruz festival adı altında 40-50 motorluk buluşmalar yapılıyor ne bir sahne düzeni var ne bir ışık düzeni ..kim ne derse desin en ölü hali bile türkiyenin 1 numaralı festivali olduğu gerçeğini değiştirmez ..

seneye katılım biraz daha az olabilir 2010 da coşar yine ...

Sevgili Barış...

Bazı olayları birebir yaşamadığın için bu şekilde konuşuyorsun. Ben olayların içindeydim ve jandarma bizimle görüştü. Ve Jandarmada gerçekleri anladıki bizi salıverdi.

Herkesin düşüncesine saygım var. Fakat şunu belirtmeliyimki bir Marmarisli olarak böyle bir organizasyonda yaşanan aksaklıklar ve olumsuzluklardan Marmok yönetim kurulu adına (Onlar hala kendilerini savunuyorlar ) ben özür dilerim.

Tüm Motora gönül veren dostlara selam olsun...:bounce:

3 günde olsa marmok a gittim katılımcıydım ve organizasyola ilgili herhangi bir görevim yoktu. ancak ve ancak şunu söyleyebilirim ki. o resimlerde görünen güzel manzara bile organizasyonun kötülüğünü bastıramadı. 3000 kişinn katıacağı festival için bir gün erkeklere diğer gün kadınlara diğer gün yine erkeklere değişimini gösteren(ki bence bu tamamen tesadüfi idi) duşakabin bozması yarım metrekarelik kapısı bile olmayan bir yerde banyo yapmak zorunda kaldım ki tam bir rezaletti.
ilk gün yemek yemek için standlara gittiğimde orda bir kavganın cereyan ettiğini gördüm. o sırada organizasyonda çalışanlar tabldot yemeklerin kötülüğünden bahsedyorlardı. bu yemeğin nesi var diye oturup afiyetle yemeleri ise şaşkınlık vericiydi. gerçi ben yemekten yemedim ancak yiyen kişilerin hepsinin yenmez bu yorumu sanırım tesadüfi değildir dye düşünüyorum. çalışmak için gelmiş beş üniversiteli bayan öğrencinin sokakta kalmasını da asla unutamayacağım. o kadar üzücüydü ki artık gelebilen benim çadırıma gelsin yorumunu bile yaptım. bir ara gözüme ilişen ise 2 yabancı uyruklu kızdı. sanırım etraftan çöp toplamaları için anlaşmışlardı. ortada ne dönüyordu bilmiyorum ama her ikisinin de yüzünü görülmemeye değerdi.
yarışmalara katılamadım. çünkü daha fazla kalamadım. tüm emek verenler gayet canayakın ve samimiydi yönetenler veya yönetmeye çalışanlar hariç.
bir renk ve enerji uzmanı olarak ise hissettiğim şuydu. o insanların enerjileri negatifti. ve o kadar güçlü bir negatiflikti ki kimse oradan mutlu ayrılamadı. bir daha asla gitmem.tüm bunların haricinde orada kurulan dostluklar katılımcıların dayanışması ve yardımseverliği tatil olarak bile nitelendiremediğim bu festivale su serpti diyebilirim.
kimseyi karalamak veya kötülemek değil niyetim. umarım en kısa zamanda niyetlerini gerçekten iyi bir şeyler yapabilmek yönüne çevirirler. üzücü çok üzücü....

Rana şimdi biz negatifmiydik aşkolsun :p

bir renk ve enerji uzmanı olarak ise hissettiğim şuydu. o insanların enerjileri negatifti.

Dayanamadım kusura bakma;
Enerjinin negatifi olmaz ki ablacım. ::148::

Marmok'a gidemedim ama Marmaris görülmeye değer bir güzellik. Hiç yoktan bununla avutabilirsiniz belki kendinizi. :cherry:

murat abi ne zaman gidiyorsun sen ayın 11'e festival bitmese beraber gidelim ya benim burda canım çıktı anasını satayım:pr:

neden böle organizasyonlarda benim işim çıkıyoooooooo
Metin'im zorla senelik izin aldım..:pr:

Ve yetişemedim festivale malesef..:pr:

abi özelden atıyorum numaramı beni ara bi daha ki sefere ben ona ulaşır senin yanına getiririm keşke gelmeden haber verseydinde öölleee fellik fellik iso aramasaydın adana da
neyse duydyğuma göre tekrar gelcekmişsin iso ya ulaşamazsan beni ara :wiinkk::rendeer:

resimler ve marmok hakkında yorum yapmak istemiyorum yaaaa :salut::salut:

Ferdacığım aldım mesajını ablacım..
İsocan'la da telefondan konuştuk..
Kısmet değilmiş demekki..
Ama sağolsun @Kroscu01 A.Kadir kardeşim ve bir arkadaşımız daha yanında olduğu
halde yanımıza gelip bizimle ilgilendiler..
Ayaklarına ve yüreklerine sağlık Kadirim..

.
dsc01258mr7.jpg

.

.
Datça'ya vardık..Yani MARMOK festival alanına ama kimse yoktu..:silent::p

Lem beni kandırdınız mı yoksa..:p
Sadece levha vardı ama ortada motosiklet felan yoktu..:bounce::p

.
dsc01280sk5.jpg

.
dsc01278ze8.jpg

Son düzenleme: