Neyseki kendimi ayarlayamayıp bu organizasyona katılamamışım,çok şükür...
Ya savunma amaçlı değil ama elinizi vicdanınıza koyun adam bas bas bağırıyo diyoki motor ve sürücü 40 artçılı +20 yani artçılı gittiniz 60 ytl verip organizasyona katılacaksınız .. günübirlik gittiniz 10 ytl alınacak siz içeri günü birlik diye gidipte çadır kurarsanız adam nerdcen bilsin kapıda ne deklare edildiyse onun fiyatını almış..
içinizde otele gitmeyen varmı girerken kimliğinizi resepsiyona bırakıp işlemler yapıldıuktan sonra almıyomusunuz .. aynı gün 100 giriş düşünün , kimliğin anında geri verilmesi mümkünmü..
Katılım olmayınca denildiği gibi fiyatlar yüksek olmuş .. ama yüksek denen fiyat köfte ekmek 6 ytl .. ya istanbulda sokakta at etimi it etimi neüdüğü belirsiz köfteye 8 ytl saydık ..boğazda buz gibi çaya (ufak çay ) 5 ytl verdik ..
bana türkiyede bir kamping daha gösterinki 7 günlüğü iki kişi ve motor için 60 ytl den ucuz olsun ..
içeri herkes kayıd olup giriyo 5 motor basıp geçiyo kapıyada üstünde 5 çhoper yazan kaat yolluyo .. neymiş bu adamlar şirket sahibiymiş. yerim len şirket sahibini ben verecem o vermeyecek şirket sahibi ya ...
bu fiyatlar gayet normaldir ha bana sorarsanız hata sanatçı eksikliğidir. 10000 20000 ytl arası iyi rock gruplarıyla anlaşılabilirdi..
işte bu foruımda görüyoruz festival adı altında 40-50 motorluk buluşmalar yapılıyor ne bir sahne düzeni var ne bir ışık düzeni ..kim ne derse desin en ölü hali bile türkiyenin 1 numaralı festivali olduğu gerçeğini değiştirmez ..
seneye katılım biraz daha az olabilir 2010 da coşar yine ...
3 günde olsa marmok a gittim katılımcıydım ve organizasyola ilgili herhangi bir görevim yoktu. ancak ve ancak şunu söyleyebilirim ki. o resimlerde görünen güzel manzara bile organizasyonun kötülüğünü bastıramadı. 3000 kişinn katıacağı festival için bir gün erkeklere diğer gün kadınlara diğer gün yine erkeklere değişimini gösteren(ki bence bu tamamen tesadüfi idi) duşakabin bozması yarım metrekarelik kapısı bile olmayan bir yerde banyo yapmak zorunda kaldım ki tam bir rezaletti.
ilk gün yemek yemek için standlara gittiğimde orda bir kavganın cereyan ettiğini gördüm. o sırada organizasyonda çalışanlar tabldot yemeklerin kötülüğünden bahsedyorlardı. bu yemeğin nesi var diye oturup afiyetle yemeleri ise şaşkınlık vericiydi. gerçi ben yemekten yemedim ancak yiyen kişilerin hepsinin yenmez bu yorumu sanırım tesadüfi değildir dye düşünüyorum. çalışmak için gelmiş beş üniversiteli bayan öğrencinin sokakta kalmasını da asla unutamayacağım. o kadar üzücüydü ki artık gelebilen benim çadırıma gelsin yorumunu bile yaptım. bir ara gözüme ilişen ise 2 yabancı uyruklu kızdı. sanırım etraftan çöp toplamaları için anlaşmışlardı. ortada ne dönüyordu bilmiyorum ama her ikisinin de yüzünü görülmemeye değerdi.
yarışmalara katılamadım. çünkü daha fazla kalamadım. tüm emek verenler gayet canayakın ve samimiydi yönetenler veya yönetmeye çalışanlar hariç.
bir renk ve enerji uzmanı olarak ise hissettiğim şuydu. o insanların enerjileri negatifti. ve o kadar güçlü bir negatiflikti ki kimse oradan mutlu ayrılamadı. bir daha asla gitmem.tüm bunların haricinde orada kurulan dostluklar katılımcıların dayanışması ve yardımseverliği tatil olarak bile nitelendiremediğim bu festivale su serpti diyebilirim.
kimseyi karalamak veya kötülemek değil niyetim. umarım en kısa zamanda niyetlerini gerçekten iyi bir şeyler yapabilmek yönüne çevirirler. üzücü çok üzücü....
bir renk ve enerji uzmanı olarak ise hissettiğim şuydu. o insanların enerjileri negatifti.
Metin'im zorla senelik izin aldım..murat abi ne zaman gidiyorsun sen ayın 11'e festival bitmese beraber gidelim ya benim burda canım çıktı anasını satayımr:
neden böle organizasyonlarda benim işim çıkıyoooooooo
abi özelden atıyorum numaramı beni ara bi daha ki sefere ben ona ulaşır senin yanına getiririm keşke gelmeden haber verseydinde öölleee fellik fellik iso aramasaydın adana da
neyse duydyğuma göre tekrar gelcekmişsin iso ya ulaşamazsan beni ara :wiinkk::rendeer:
resimler ve marmok hakkında yorum yapmak istemiyorum yaaaa :salut::salut: