3. Marmok - 10 Numara Eğlendik (İşte Fotolar)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
seda motor senın olsn ayıp edıorsn canm yaa motor nedır kı ama nutella alıp yıyorum walla gondermeye kıyamıorm:D:D loftt fotoda bısı yok yaa
ama tek sorunlu bı foto varsa oda vasconun yorum yaptıgı fotodur daha dogrusu ondada sorn yoktur fakat vasconun aklı baska yerde oldugu ıcın yanlıs seyler dusunmektedır ben ve tequ arkadasm bundan sonra herzaman vasco ınsanını kınıorz
----------
tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.

bu arada sanırım pcmde vırus var o en alttakı ıngılızce yazıyı ben yazmıorm otomotık olark kendısı atıorr orada bır sıte adı var sanırım ama o reklam bana aıt deıl mod arkadaslarm:D
----------

Son düzenleme:
MT.net de başka sitelerin reklamı yasaktır ! Arkadaş hakkında gereğinin yapılmasını arz ediyorum :p

tequ arkadasm makınemde trojan vardı bende pc degıstırdm ve o reklamında neden yazıldıgını yazdım haa dıosn gel dukkana
ablama solee malı egsoz aldı su fıyata dıorsan hemen gelırım saten sıkıldım ıs yerınde

seda motor senın olsn ayıp edıorsn canm yaa motor nedır kı ama nutella alıp yıyorum walla gondermeye kıyamıorm:D:D loftt fotoda bısı yok yaa
ama tek sorunlu bı foto varsa oda vasconun yorum yaptıgı fotodur daha dogrusu ondada sorn yoktur fakat vasconun aklı baska yerde oldugu ıcın yanlıs seyler dusunmektedır ben ve tequ arkadasm bundan sonra herzaman vasco ınsanını kınıorz

----------

bu arada sanırım pcmde vırus var o en alttakı ıngılızce yazıyı ben yazmıorm otomotık olark kendısı atıorr orada bır sıte adı var sanırım ama o reklam bana aıt deıl mod arkadaslarm:D

----------

heh ben şimdi seni rapor edeyimde gör reklam yasaaaaaaaaak

vascocum sen rahatına bak meslekı bozuk ınsan

tequ arkadasm makınemde trojan vardı bende pc degıstırdm ve o reklamında neden yazıldıgını yazdım haa dıosn gel dukkana
ablama solee malı egsoz aldı su fıyata dıorsan hemen gelırım saten sıkıldım ıs yerınde
Uzatmaya ne gerek var arkadaşım:cherry:
heh ben şimdi seni rapor edeyimde gör reklam yasaaaaaaaaak

Ne çirkef adamsın olm sen.. Trojen varmış bilgisayarda çocuğun suçu ne.. Mahalle karıları gibi ayağa kaldırıyorsun ortalığı hemen

meslek bolumunde yazanı oku ıstersen arkadas

vasco ınsanı naylon arkaadas sen rahat ol canm ızmırın gulu ızmırın thy senı

modlar sankı onu goremıor aklından gecenlerı yazmıssın sonrada korkudan duseltmısın neymıs rus avcısı bole meslekmı olur burası sevıyelı bır forum sıtesı senın gıbı yanlıs dusuncelere sahıp ınsanları burda barındırmamaları lazm

ve vascocum ne kadar fatıh urekmıssn sekerm sen ya:D hemen sılmıssn meslegınıı:D:D

Kavga yok kavga yok. Kardeş kardeş oynayın hadi bakiym :mrgreen:

tamam annecım ama bu vasco terbıyesızlk yapıo anne

ben arastırdım mucella benım annemıs bende oyuzden nutellayı sevıormusum:D
----------

Festivalde çekilen fotoların 1gb'dan fazla oldugu söyleniyor şuraya 15-20 tane foto eklendi. Ayıp valla ayıp. Bu fotoları elinde tutarak turşusunu kurmayı düşünen arkadaşları kınıyorum:farao:::angry2::::ranntign::miiz1::

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar