iyide tek ayık sen değildin ki : P acaba sen o benzin bittiğinde yolda kalsan napacaktın merak ediyorum :mrgreen:
Tequ ve VaScO1925 gürkan sizi pis kullanıyor haberiniz olsun.
Bu fotolara üyeler tarafından aşırı derecede olumsuz tepkiler gelirse sizi " forum kurallarında belirtildigi gibi foruma uygunsuz foto eklemek yasaktır " deyip banı yapıştırır. Haberiniz olsun:mrgreen:
Senin sukuturundan çekmicektik, ona eminim![]()
Senin sukuturundan çekmicektik, ona eminim![]()
Kavgada söylenmez![]()
Tequ ve VaScO1925 gürkan sizi pis kullanıyor haberiniz olsun.
Bu fotolara üyeler tarafından aşırı derecede olumsuz tepkiler gelirse sizi " forum kurallarında belirtildigi gibi foruma uygunsuz foto eklemek yasaktır " deyip banı yapıştırır. Haberiniz olsun:mrgreen:
Gürkan çekmedi o pozları da. İftira atıp durmayın temiz saf ve katkısız 100 oktan modumuza :cherry:
Gürkan çekmedi o pozları da. İftira atıp durmayın temiz saf ve katkısız 100 oktan modumuza :cherry:
makine kimin ?![]()
pozu verende suç yok inan çekende kabahat![]()
Pozlardan bahsetmiyorum. O fotoların forumda yayınlanmasından bahsediyorum. Uygunsuz foto çektirmek kural ihtali degil ama forumda yayınlamak duruma göre degişiyor.Düşündünmü hiç neden o fotoları gürkan forumda yayınlamıyorda size gönderiyor:queen:
Pozlardan bahsetmiyorum. O fotoların forumda yayınlanmasından bahsediyorum. Uygunsuz foto çektirmek kural ihtali degil ama forumda yayınlamak duruma göre degişiyor.Düşündünmü hiç neden o fotoları gürkan forumda yayınlamıyorda size gönderiyor:queen:
Neyse geyigi bırakıp şu fotoları alsak artıkın.
Seda gönderdigin cd'nin kopyası var mı? varsa onlardan birertane daha bana gönderirmisin. Gürkan fotoları yükleyene kadar ben ganser olurum.