3. Marmok - 10 Numara Eğlendik (İşte Fotolar)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tequ ve VaScO1925 gürkan sizi pis kullanıyor haberiniz olsun.

Bu fotolara üyeler tarafından aşırı derecede olumsuz tepkiler gelirse sizi " forum kurallarında belirtildigi gibi foruma uygunsuz foto eklemek yasaktır " deyip banı yapıştırır. Haberiniz olsun:mrgreen:

pozu verende suç yok inan çekende kabahat :p

Senin sukuturundan çekmicektik, ona eminim :p

sattım ben motoru :salut: bi tur verirmisin abla :p

Gürkan çekmedi o pozları da. İftira atıp durmayın temiz saf ve katkısız 100 oktan modumuza :cherry:

Tequ ve VaScO1925 gürkan sizi pis kullanıyor haberiniz olsun.

Bu fotolara üyeler tarafından aşırı derecede olumsuz tepkiler gelirse sizi " forum kurallarında belirtildigi gibi foruma uygunsuz foto eklemek yasaktır " deyip banı yapıştırır. Haberiniz olsun:mrgreen:

Valla biz adanalılığımızı yeterince gösterdik ona.Gerisi cesaretine kalmış :p

pozu verende suç yok inan çekende kabahat :p

Pozlardan bahsetmiyorum. O fotoların forumda yayınlanmasından bahsediyorum. Uygunsuz foto çektirmek kural ihtali degil ama forumda yayınlamak duruma göre degişiyor.Düşündünmü hiç neden o fotoları gürkan forumda yayınlamıyorda size gönderiyor:queen:

Pozlardan bahsetmiyorum. O fotoların forumda yayınlanmasından bahsediyorum. Uygunsuz foto çektirmek kural ihtali degil ama forumda yayınlamak duruma göre degişiyor.Düşündünmü hiç neden o fotoları gürkan forumda yayınlamıyorda size gönderiyor:queen:

abi bi gerçek varsa ben düşündüm öyleyse varım gerisi boş :p

Edepsiz resimler değilki bunlar.Denizdeki resimlere problem olmuyor ama sedata upskirt yapıncamı uygunsuz oluyor :p
Ayrıca senin yazdıklarını da delil olarak kullanıp gürkanın koltuğunu sallarım :p
Komplo var ortada :p

Bölüm II - MT Festival Alanında

Orda bu tarz motorlarda 3 kişi dolşana çok gördük
30567703tb9.jpg

Olaya yeni bir boyut kazandırdık
47039278gh0.jpg

Ardından Boyut Değiştirdik
55706438qn6.jpg

Bu şekilde 5 kişi alır, ama sol ayak sakat önce onu sağlama almalı
76844293mv9.jpg

En Karizmatik Motorcu Adaylarımız
59405746wn3.jpg

78520612aw1.jpg

Şampiyonumuz
39006616av8.jpg

Çitamız (Ağaca Dikkat)
65916041gm5.jpg

54889163ft7.jpg

Son düzenleme:
Neyse geyigi bırakıp şu fotoları alsak artıkın.

Seda gönderdigin cd'nin kopyası var mı? varsa onlardan birertane daha bana gönderirmisin. Gürkan fotoları yükleyene kadar ben ganser olurum.

Duruşuna kurban olayım senin erhan :p
59405746wn3.jpg

Yemin ediyorum çok güldüm buna :p
54889163ft7.jpg

ELINT bu ne merak yahu :)

Yok vallahi. Kendime bile kopya yaptırmadım. Ne var ne yok Gürkan'a yolladım. Bende makinadakiler kaldı sadece. Onun da ara kablosu Ankara'da. Kısaca Gürkan'a mahkumuz fotoğraflar için.

Elinden geldiğince yüklüuor zaten yahu :cat:

bi çırpıda ağaca çıktı Helal olsun adaş =)))) mioda sağlam motormuş :p

ben tükkanı kapıyorum :p Gürkan yarına hepsi upload edilmiş olsun =) Hadi hayırlı geceler :p

Neyse geyigi bırakıp şu fotoları alsak artıkın.

Seda gönderdigin cd'nin kopyası var mı? varsa onlardan birertane daha bana gönderirmisin. Gürkan fotoları yükleyene kadar ben ganser olurum.

içinde bizim özel fotolarımız var.Yanlış ellere geçmesini istemiyorum :p

Seda yok normalde hiç meraklı birisi degilimdir ama bu fotoların normal fotolar olmadı bilgisi günler önce gelmişti. Üyelerin normal olmayan hallerini hiç görmedigim için böyle bir merak oluştu:p

BU arada erhan oraya nasıl çıktı yahu:silent:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar