Sevgili KİNGMAN30, benim gelinciğim hakkında çok atıp tutdun, hız dedin o dedin bu dedin hep bizi karaladın. Yerden yere vurdun. Bir atasözümüz var biz Yozgatlıların " Keser döner sap döner birgün hesap döner" Ama yinede üzüldüm. Umarım sıkıntıların geçer, rüzgarına kavuşursun, Allah yardımcın olsun her daim.
Yaşadığım il de trafik polislerinin kullandıkları motosiklet ybr 250 .
herhalde uzun inceleme ve bir ihale sürecinden sonra buna karar verdiler ...
Bir arkadaşımda "0" km de bir ybr aldı ,şimdi 20000 km yi geçmiş durumda iş-ev arasında ve hafta sonları gezilerde kullanıyor....
gayet de memnun servis e periyodik bakım haricinde gitmedi ve sarf malzeme dışında tek krş harcamadı ...
İster krank problemi i ve ya içindeki somunları sıkılmadan montaj yapılmış motor ünitesi olsun bunlar can sıkıcı şikayetler ....bir de söz konusu motosiklet te nerede ise rektifiye yapılıyor.
Şikayetlerini dile getiren arkadaşı tanımıyorum,Fakat yaşadığı sorunlara çok çok üzüldüm, ikin ci el bir şey değilde "0" motosiklet te bu tip sorunlar adamı çok çok üzer ...İkinci motosiklet olarak bir zaman lar bende hyo comet 250 düşünmüştüm .Bilenlere sorduk ,bu site ki topikleri inceledik "alma dediler" almadığım iyi olmuş ....
Alanlara kullananlara , sevinenler üzülenlere hayırlı olsun ..............