Makineye binen biri bana selam vermeyince neden zoruma gitsin pardon burayı anlamadım ama neyse önemli değil..
Ben hyosung u evet beğenmiyorum ve istemiyorum.Peki, bu durumda naparım para verip almam di mi_? Evet para verip almıyorum alanada bir lafım var mı hayır yok...
En başındada dediğim gibi ben bu yazıyı bu konuya niye yazdım _?
R harfinin hakkıını veren makinelere laf attığınız için...
Öyleydi böyleydi antindi kuntindi srad 750 ve ya 600 yada yamaha ex-up veya ninja... farketmez bunlar makinedir...Ben bunu bilir bunu söylerim...
99 model srad 750 gerek sesiyle gerek gidişiyle gerekde görüntüsüyle hyosungdan iyi mi iyi... bu yeterlidir ....
Tüm motorcu kardeşlerime kazasız belası günler diler...
Bu topic'i açan arkadaşımızında sorununun da en kısa zamanda çözülmeisni temenni ederim...![]()
abicim herşey tercihtir
hayatta zevkler renkler ve tatlar tartışılmaz seçimlerdir diye bir söz var duydunmu hiç
kimisi basamakları tek tek çıkmak ister kimisi 2şer 3er atlaya atlaya çıkar kimisine 1 yeterken kimisine 3 yeter herkesin düşüncesi farklıdır bu yüzden böyle laf atmak yerine hiç bişe demeden saygı duyup yardımcı olmaya kalksan bence daha iyi edersin :cat:
ben bunu bilir bunu söylerim ben 600lük makinada kullandım 125lik makinada kullandım aslen motoru ne için kullandığına bağlı biz egomuzun hepsini hızla tatmin etmiyoruz rüzgarı almak bile yeterli bizim için aradaki fark bu bence :cat: motorcu olmanın en önemli esaslarından biride budur zaten hatırlatırım