Al işte başlığı açtım açalı bana gerçek anlamda moral destek olan bu arkadaşıma çok teşekkür ediyorum.Tabi geçmiş olsun dileklerini esirgemeyen tüm diğer arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum.Ben başımdan geçenleri anlattım.Her türlü eleştiriye maruz kaldım.Bazıları da bu markanın gerçek yüzünü gösterdiğim için minnettarlıklarını gösterdiler.Çünkü belki sayemde bazıları bu motoru alacakken direkten döndü.
Ben bu motoru ilk aldığımda bayiyle aramızda küçük bir şakalaşma olmuştu.Adama dedim ki ben bu motorun üzerindeki kanuni yazısını söküp kawasaki yapıştıracam.Adamda dedi o zaman sen bugün git yarın gel.Ben de listedeki güncel fiyatlara bakayım.Ben de dedim şaka yapıyorum.Eğer bu marka beni memnun ederse gururla taşırım o yazıyı üstünde.Hatta otoparkın karşısındaki çay bahçesinde otururken motoru otoparka koymak yerine çay bahçesinin önüne çekiyordum.İnsanlar uzaktan bakarken uh nasıl motor bu böyle.Yeni mi çıkmış acaba derken yakınlaştıkça kanuni yazısını görünce kafayı çevirip bi daha bakıyolardı.Ben de oturduğum yerden gülüyodum hallerine.Bu marka adına resmen reklam yaptım.Çünkü başlarda çok memnundum.30 beygirlik 150 km hızları devirebilen bir motor olmasının yanında çok uygun yakıt tüketimi vardı.Hem de uzun yoldaki rahatlığı ve yol alışı mükemmeldi.Fakat nerden bilebilirdim bu kadar kısa sürede su koyuvereceğini.
Kaskımı montumu koydum bir köşeye o kadar para yatırdıktan sonra tabanvaya devam.Halimden anlayan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.Şimdi hepinizin altında motor.Yarın nereye gitsem diye düşünüyosunuz.Ancak halden anlayan insanlar hemen kendini belli ediyo.Murat 131 arabaları bile hala daha ortalıkta gezinirken görüyoruz.Şahin marka otomobillerde piyasada.Ancak bu gt250r nasıl olurda 3 haftada bozulur anlamak mümkün değil.Ben cbf150 ile bir günde nerdeyse hiç dinlendirmeden 400 km yaptım.Hem de ağustos sıcağında.Gt250r ile 110 km uzun yol , 50 km de şehir içi gezdim.Ne hale geldi.Hala daha beni suçlayan insanlara anlam veremiyorum.
----------------------------------------------
kardeş şimdi şunu demek istiyorum sana ister alınır sın kızar sın istersen de ne yaparsan yaprsın işte....sen başından geçeni yazdın....geçmiş olsun dedik...
bizde kullandığımız malı övme demiyelim de sorun yok dedik sen neden bizi anlamak istemiyorsun.....
yani bir iki motorda sorun varsa bence bu bütün ürünlere lanse edilemez bende kullanıyorum sorun yok allaha şukur.....
benim ne bu italat cıyla işim olur nede seninle aslına bakarsan belki seninle tanışabiliriz beraber dolaşabiliriz ama bu italatcıyla ilişkimiz bunun otesine geçmez.ama kimsenin hakkınıda kimseye yedirtmeyiz manası çok önemli...
sen nasıl kotu diyorsan bende iyi diyebilirim...1 senedir kullandığım makinada bi sorun yok.sende bunu anla...hepsi kötüdeğil yani
bu arada senin resimler nerede resimleri ekliyecektin......